- 10 Mayıs 2024
- 710
- -114
- 28
- Konu Sahibi askolottammm
:) şakamı yapıyosun beni burdakilerden başkası geremezzNe güzel kardeşinle ilgili bir konu açmışsın ama herkese saldırmışsın iyi misin kocayla mı kavga ettin yoksa komşular mı gerdi seni
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
:) şakamı yapıyosun beni burdakilerden başkası geremezzNe güzel kardeşinle ilgili bir konu açmışsın ama herkese saldırmışsın iyi misin kocayla mı kavga ettin yoksa komşular mı gerdi seni
Geriyorlar diyorsun soru soruyorsun:) şakamı yapıyosun beni burdakilerden başkası geremezz
İletişim Kuramadığını snaa kim söyledi sadece çekingen adım atmaz dedim kendi kendine yazmışsınAdam iletişim kuramıyor daha ne evlenmesi ne ailesi? Milletin de başını yakacaksınız herkes evlenmek zorunda değil çıkın şu kafadan artık
Bir daha sormam zaten çok nadir adam gibi yorum yapan demekki senin dediğn gibi millet kocasyla kavga edip burda deşarj oluyorGeriyorlar diyorsun soru soruyorsun
Çaçaron sana benzer aynaya bak hadi naşVallahi evleneceği kadının vay haline .. kocası sorunlu görümce çaçaron her işe karışabilecek bir tip
Günaha girersiniz görücü usulunde siz. Salın kendisi bulsun ne o öyle utangac cekingen virt zirt. 29 yaş nedir erkek için evlenmek istiyorsa terapiye gitsin aşsın kendini .. IQ sünde sorun yoksa bir destek almayı akıl edebilecek yaşta neyin vah tühündesiniz siz anlamadım.
Bir daha sormam zaten çok nadir adam gibi yorum yapan demekki senin dediğn gibi millet kocasyla kavga edip burda deşarj oluyor
Sen evli misinEn normal yorum yapan insanları bile terslemişsin be kadın sen kavga edip geliyorsun belli, koca ilgilenmiyor sende milletle uğraşıyorsun…
Evet bebeğimiz olacak yakındaSen evli misin
Belli allah bağışlasn da neden kendi pencerenden yorum yapıyosun insanlara yani demekki sen kocanla kavga edip millete saldırıyosnn ikide bir tekrar edip duruyosunda kocanda kocan diye kocammmm benim ruh eşim bak bakalım bir tane konum varmı kocamlaEvet bebeğimiz olacak yakında
Allah yardımcısı olsun…Belli allah bağışlasn da neden kendi pencerenden yorum yapıyosun insanlara yani demekki sen kocanla kavga edip millete saldırıyosnn ikide bir tekrar edip duruyosunda kocanda kocan diye kocammmm benim ruh eşim bak bakalım bir tane konum varmı kocamla
Sağol tatlım o halinden gayet memnun çokta seviyor beni siz kendinize yanınAllah yardımcısı olsun…
Kocanın…
Oysa ki biraz lojmanda kafayı dışarı uzatsa bu kadar ilgiye aç olmayacak da, neyseYazık yalnızlıktan kafayı yemişsin. Ellemeyin eğlensin.
O zaman sende lezsin :) yorumuna bakarak bu yorumu hakettiğini düşünüyorumAy belki cocuk gay, istese kendi bulur merak etmeyin.
Yorumlarimiza bakarak bu yorumu hakettiginizi dusunuyorum.
İlgiye aç sen misinOysa ki biraz lojmanda kafayı dışarı uzatsa bu kadar ilgiye aç olmayacak da, neyse
Dengim değiller senin gibiO zaman sende lezsin :) yorumuna bakarak bu yorumu hakettiğini düşünüyorum
İletisim sorunu ciddi bir durum. Biz kadınlar adım atanın erkek olması gerektiğini düşünürüz.benm kardeşimin ne sorunu varmş kendi kardeşinle kıyaslıyorsn pardon içkici kumarcı hovardamı işinde gücünde efendi cocuk