- 25 Kasım 2018
- 183
- 23
- 35
-
- Konu Sahibi SkylineStar
Yin’s supheleniyorum ve ortaya cikarsa buyuk felaket olacak ve yigenim arada ziyan olacak insan kendi kardesinden nefeet eder mi cidden nefret ediyorum.allah şeytana uydurmasın umarım aklı başına gelmiştir kardeşinin
ama peşini boş bırakma
Kadin dogum yapti ama ben kardesim inanmiyirum cunku surekli disarda arkadaslarlayim diyor ve hic resim yok instagramda nirmalde arkadaslariyla gittiginde foto paylasir.Kiz kardesini cok fena sekilde sıkıştırıp gerekirse tehdit et.. Yazik o enişteye ve hamile kadina..
Konustum yapmayacagim dedi agladi ama kardesimde degisikler var ben fark ederim ve surekli disardayim arkadaslarla diyor hep foto paylasan kiz foto paylasmiyor arkadaslariyla olsa paylasirdikonu fake değilse kız kardeşine iyi bir konuşma yapman lazım
Kadin dogum yapti ama ben kardesim inanmiyirum cunku surekli disarda arkadaslarlayim diyor ve hic resim yok instagramda nirmalde arkadaslariyla gittiginde foto paylasir.
Cok zor durumdayim su hamile halimle bu dertlerle ugrasiyorum bilmiyorum ne yapacagim.Düşman başına böyle bir kardeş..
Valla bu durumda olmayı düşünmek bile istemezdim.
Ne denir ki?
Simdi sordum neredesin dedim arkadaslarla dedi kimmis onlar dedim ses gelmiyor cunku kiz ortaminda ses gelir gulusme konusma sessiz bir yerde ve gecistirdi beni. konussam inkar edecek biliyorum.Allah akil fikir versin kardeşine hatasının farkına varirda bu isten vazgeçer
Tv de görüyoruz boyle yasak aşkların sonunu kimi mezara kimi hapise giriyor sen abla olarak tekrar konuş canım işin kotu sonuçlara sebeb olacağını anlat
Bosansa bilmiyorum ne yapacak benim basima gelecek yine gidecek yeri yok isi yok o zamankonustum hatasini anlattim ama icimde suphe var.Bence önce kardeşin boşansın. Daha büyük felaketi önler en azından.
Anneniz babanız hayatta değil mi?Bosansa bilmiyorum ne yapacak benim basima gelecek yine gidecek yeri yok isi yok o zamankonustum hatasini anlattim ama icimde suphe var.
Acmiyor telefonu bu seferde yasadigim stresbitmiyorgörüntülü ara devamlı
Annem babam ayri ne desem konuya nerden girsem bilemedim surekli enistemi elestiriyor sikayet ediyor adam pesinde pervane ki enistemin hatasini gorsem direk ben derim ama adam cok seviyor.Anneniz babanız hayatta değil mi?
Tek çareniz açık açık konuşmak.
cok seviyorum kardesimi ama inanin gecen yildan beri sogugum ona karsi buz gibi sogudum oda farkinda eskisi gibi degilim ki cok kotu bir cocuklukgecirdik kendi cocuklarimiza neden yasatalim boyle kotu seyler neden yapiyor anlamiyorum.Böyle bir ihaneti eşine çocuğuna yapan bir insan hayatta doğru yola gelmez. Yazıklar olsun ona. Ya evlisin çocuğun var ne diye çöplük karıştırıyorsun. Çöplük bu. Hem de evine girip çıkan kadının kocasıyla. Midem bulandi