Konunda o kadar çelişki varki.
Sen onun namusuna dil uzatmışken, tepki gelince hemen o da bana iftira atmıştı oldu.
Akrabaları görümcemle görüşmüyo bile konuşmuyolar diyosun, bi yandan da beni kıskandı zonguldakta akrabalarıyla bayramda görüştüğümü duyunca hemen zonguldakta bitti dedin.
Senin o çirkin lafını kızına ileten kayınvalidenken, bi anda annesiyle bile pek görüşmüyolar, annesi bile benim kızım şöyle böyle diyo dedin.
Seni eşinle ablası tanıştırmışken, bi anda abisi de onla görüşmüyo oldu, kötü kız imajı vereceksin ya. E yahu görüşmeyen abiisne niye kız bulsun kadın? Derdi mi yok?
Bana iftira attı diyosun, e kardeşi senle niye evlenmiş? İnsan kardeşine güvennezmi? Güvenmeyebilir ama güvenmediği kardeşinin bulduğu kızla tanışır mı?
Ve en en en büyük çelişki, e bu kadın bu kadar kötü, bu kadar şirret, hatta eşinle bile görüşmüyoken, neden barışmak istiyosun. Barışıp ne yapacaksın ,annenin evinde komşuculuk mu oynayacaksın? Hani eşin görüşmüyo ya güya..
Ha bide bi insan kendisine iftira atan, namusuna dil uzatan biriyle nasıl konuşur? Ne paylaşır? Bu kadar midesiz misin, çok mu yalnızsın?