- 25 Kasım 2018
- 183
- 23
- 35
- Konu Sahibi SkylineStar
Daha oncede konu acmistim hepinize cok tesekkur ederim cevaplariniz icin.Bazi sikintilardan siteye girip cevap yazamadim yinede sagolun.Sorunum benden bir yas kucuk kiz kardesim 27 yasinda bir kizi var 4 yasinda.6 yillik evli ve severek evlendi.Kardesim ve Ben ayri sehirlerdeyiz ama birbirimize cok duskunuz.Hergun konusurduk hersey gecen yil basladi o siralar beni aramamaya ve surekli internette instagramda gezmeye basladi.Hergun foto ve ozlu sevgi sozleri paylasiyordu ben bir seylerin yolunda olmadigini fark ettim cunku surekli enitemden sikayetleniyordu amasikayet ettigi seyler ciddiye alinacak seyler degildi.Cunku enistem kardesimi cok seviyor iltifat eder maddi anlamda kimseye muhtac etmez muhakkak ufak tefek hatalari vardir.Neyse ben huylandim kardesiminin instagram sifresini buldum ve bir adamla mesajlasiyordu ask sozleri bulusmalar falan acik konusmalar.Ben rengimi belli etmedim evet ozele girmeye karsiyim ama Ben aslinda buyuk bir falaketi hissettim.Kardesim anladi benim onun messjlarima baktigimi korktu meger adam yan komsu karisi hamile ve bu kisi enistemi de taniyor evlerine girip cikan kisiler kari koca.Kardesim korktu gorusmeyevegim aramizda birsey gecmedi dedi agladi utandim dedi bitti dedi.Ama ben hala birseyler hissediyorum ve adamla gorusuyor sanirim hala.6 aylik hamileyim uyuyamiyorum kafayi yiyecegim cikdiracak duruma geliyorum.