- 27 Mayıs 2024
- 133
- 7
- 25
- Konu Sahibi yakinmesafe
Ailemden kimseyle görüşmüyorum 7 8 yıldır. Normalde de ailemle kalmazdım akrabamız baktı büyüttüler. Sonradan babam temelli yanına almak istedi ben istemedim temelli kalamazdım yanında büyüdüğüm aileme yazık ederdim hatta babam çağırmıştı beni gelsin kalsın diye 16 lı yaşlarımdaydım ama babamdan çok korktuğum için bunca zaman görüşmek istememiş gel dememiş şimdi neden böyle yapıyor diye kafana takmıştım ve gidememiştim. Ki sorunlu biridir sinirli ne yapacağı belli olmayan çocuklarına sahip çıkmayan biri annemse onun tam tersi sessiz ama asla bizim için mücadele etmemiş hep babamın boyunduruğunda kalmış birisi.. Babamın öfkeli sinirli hallerini ne kadar abartsam azdır yani.. Kardeşimle o gün bugündür konuşmuyoruz babam aramıza girdi onu bana düşman etti bense 23 yaşıma kadar ona ulaşamadım hem baba korkusundan hem de yanında büyüdüğüm aileden birisi birkaç sene önce konuşmaya gitti kardeşim onun üzerine yürümüş git buradan bir daha gelme diye ki üzerine yürüdüğü adam bile ona bakmıştır yani. Yıllarca böyle geçti bugün aramak zorunda kaldım onu çünkü babamın ikinci karısının kızı bana ulaştı babalarımız aynı anneler farklı daha bebekken annesi onu alıp kaçtı yabancı uyrukluydu benden önce davrandı ve beni buldu çok ama çok mutlu oldum o ısrarla kardesime ulaşmamı istedi bense yıllar sonra numarasını bir şekilde bulup ona verdim kardeşim başlarda kıza yanıt vermese de yüzüne kapatsa da sonradan konuşmaya başlamış ve görüntülü konuşacaklarmış. Evet onun adına sevindim ama kendim çok ağladım onu o kadar özledim ama kimseye söyleme cesaretinde bulunamadim içimde yaşıyorum. Neden diyorum ben ne yaptım da bana düşman oldu benim günahım ne dedim kendi kendime içim hâlâ acıyor kardeşim yok yok diye tek kişiyim diye hayatım geçti yine öyle geçiyor neden ben bunları yaşadım gerçekten bilmiyorum moralim o kadar bozuk ki aile hayatından öyle yoksunum ki.. O babalarımızın aynı olduğu kardeşimle yani bana bugün ulaşan bulan kardeşimle konuşmak istemedi kardeşim ısrar etti abla ne olur onunla konuşayım aracı ol dedi benim için bunca zaman seni buldum onu da bulmak istiyorum dedi ve tamam dedim numarasını bir şekilde bulup aradm baktım açıyor ses vermiyor en sonunda mesaj yazdım ben senin büyük ablan benimle konuşmak istemesen bile seni arayan başka bir kardeşimiz var onu geri çevirme ısrarla seninle konuşup sana ulaşmak istiyor falan dedim benim olduğunu bileceği mesaj yazdım cevap vermedi. Bana yeni ulaşan kardeşimle arasını düzeltti ama benimle .. Ne anne babadan ne kardeşten bu dünya da hayır görmedim yarımım çok yarım..
Son düzenleme: