- 20 Ocak 2016
- 2.305
- 4.726
-
- Konu Sahibi Hellohappiness
Hiç parası olmayan tam altın mı takar nasıl bir yer orası ayolNe taki yapmak istiyorsaniz onu yapin. Bu islerin bir kurali olmaz bence herkes ayni gelir grubunda degil. Benim kardesim yok ama kuzenlerim var,biz kendi aramizda besibiyerde aliriz,hic parasi olmayan ogrenci olan varsa aramizda tam altin alir takar. Ama dedigim gibi bu biziz. Siz ne yapmayi gonlunuzden geciriyorsaniz onu yapin sonucta hediye isinde zorunluluk olmaz
Bunun sonu kardeşinin birkaç seneye annenin oturduğu evi elinden almasına kadar gider canım zira vicdan yok. Annen yapmamalı sen de fazlasını yapmamalısın bunlar karşıya hep zarar veriyor iyilik yapayım derken33 yaşında artık yuvasını kursun çoluk çocuğa karışsın diyor. O yapamaz biz rezil oluruz diye düşünüyorAma bunun sonu onların faturasını ödemeye mutfak masrafını görmeye kadar gider gibi hissediyorum ben.
Ceyrek takilmaz bizde akrabaya. Ayiplarlar cunku. Ceyregi konu komsuya yaparsin anca.Tam altin en guzeli,zamaninda biri sana takmistir mutlaka alir onu goturursun en kotu ihtimal. Olay guneydoguda geciyorHiç parası olmayan tam altın mı takar nasıl bir yer orası ayol
Yuh çalışmasına ragmen birsey takmadi mı???? O zaman sen de esinin ailesine para verdiginiz bahanesiyle takma bisey. Ben olsam takmazdim yani. Aynen onun yaptıgı gibi magdur edebiyatı yapın. Ama tabi durumunuz cok cok iyiyse mecbur kacamazsınız. Ogretmen falansaniz eşinizi bahane edinHiç bir şey takmadı o bana. Ne nişanda ne düğünde. Dediğim gibi hiçbir zaman parası olmadı zaten. Hep çalıştı ama ne evevkatkısı oldu ne de birikim yaptı.