Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
peki dışarıdan birisi kardeşine zarar verecek olsa onu koruyor mu? ben de ikinciye hamileyim allah izin verirde sağlıkla doğarsa aralarında 3,5 yaş olacak , ben şimdiden kızım ağlayınca , sen üzülünce bebekte üzülüyor diyorum gelip karnımı öpüyor seviyor ama doğunca işler değişir mi acaba??Yok parkta filan karışmıyor ama sıkılmaya başlayınca yine karışıyor
bildiğim tek şey sürekli sevgi göstermek. sinirlenmemek. öpmek . kucaklamak.Mrh benim biri üç diğeri 1,5 yaşında iki kızım var.büyük kızım kardeşini o kadar kıskanıyorki baş edemiyor um artık
süreki li itiyor vuruyor elinde ne görse hemen alıyor bana anne dediğinde itiyor o senin annen değil benim annem diyor
bana anne beni sev onu sevme diyor küçük ne zaman kuçagıma gelse hemen ittiryolar kendi geliyor
Sürekli büyükle ilgileniyorum hatta küçügü cok ihmal ediyorum ama kızıma yetmiyor
ne yapmalıyım nasıl başa çıkıcam
Mrh benim biri üç diğeri 1,5 yaşında iki kızım var.büyük kızım kardeşini o kadar kıskanıyorki baş edemiyor um artık
süreki li itiyor vuruyor elinde ne görse hemen alıyor bana anne dediğinde itiyor o senin annen değil benim annem diyor
bana anne beni sev onu sevme diyor küçük ne zaman kuçagıma gelse hemen ittiryolar kendi geliyor
Sürekli büyükle ilgileniyorum hatta küçügü cok ihmal ediyorum ama kızıma yetmiyor
Gitmedim ama gitmeyi düşünüyorum artık en kısa zamanda belkide bem bi yerlerde yanlış yapıyorumdur
kızınızı doktora götürün çünkü bu kıskançlık çok fazla. yalnız kaldıklarında büyük küçüğü öldürebilir. büyük kızınıza sert çıkın. beni çok üzüyosun tarzı şeyler deyin. eşinizinde sert çıkması lazımMrh benim biri üç diğeri 1,5 yaşında iki kızım var.büyük kızım kardeşini o kadar kıskanıyorki baş edemiyor um artık