- Konu Sahibi pinarimpinar
-
+Bugun 25 puan kadar yapabildim ekleme yapacagim ins gun icinde
Sabah
-2 adet haslanmis yumurta
-100 gr beyaz peynir
-6 adet cig badem
-sekersiz turk kahvesi
Ogle
-85 gr tavuk
-yarim kase yogurt
-0.3 kase yer fistigi
Aksam
-0.5 kase yogurt
- 1.5 kase haslanmis karnabahar
Puanini gecmedigin surece istedigini yiyebilirsin cnm. Mesela 1 dilim ekmek 12 puan. Ekmegi 1 ayda birakabildim yillarin aliskanligi kolay birakilmiyor yersem de dukan ekmeklerinden yaparim koydugum malzemeye gore puanini hesapliyorum sen de o sekilde yapabilirsinİyi aksamlar bende bi cok diyet deneyip malesef veremeyenlerdenim.dun dukan diyetine basladim fakat cok zor geldi vucud direncim cok dustu.protein urunlerini sevdigim icin kolay gelmisti ama tek duze beslenmek kolay degilmis.
Bu diyet dikkatimi cekti dukan gibi protein agirlikli ama baska seylerde var daha mantikli geldi.
Bi sorum olucakti tahilli ekmek tuketimi ne kadar olabilir acaba?
Cnm istedigin herseyi yiyebilirsin nescafe turk kahvesi cay sekersiz olarak istedigin kadar tuketebilirsin. Dikkat etmen gereken yedigin ictigin besinlerin karbonhidrat degerleriİyi aksamlar bende bi cok diyet deneyip malesef veremeyenlerdenim.dun dukan diyetine basladim fakat cok zor geldi vucud direncim cok dustu.protein urunlerini sevdigim icin kolay gelmisti ama tek duze beslenmek kolay degilmis.
Bu diyet dikkatimi cekti dukan gibi protein agirlikli ama baska seylerde var daha mantikli geldi.
Bi sorum olucakti tahilli ekmek tuketimi ne kadar olabilir acaba?
Cnm istedigin herseyi yiyebilirsin nescafe turk kahvesi cay sekersiz olarak istedigin kadar tuketebilirsin. Dikkat etmen gereken yedigin ictigin besinlerin karbonhidrat degerleri
Tatli krizlerimde bitter cikolata (1 kucuk kare 2.5 puan) yahut 1 kase yogurt icine tarcin bal meyve karistirip yiyorum iyi geliyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?