Karbonhidrat diyeti günlüğüm

arkadaşım kolay gelsin allahım bol azim versin
ankestre ne aldın memnunmusun bende alacam da

merhaba Krizantem3, teşekkür ederim, amin.

Ankastre ocağım siyah cam, yandan düğmeli, 4 gözü gazlı, her ızgarası ayrı çıkıyor. ızgaraları çelik sanırım. yani döküm değil. (sadece döküm ızgara ve önde olan düğmeler bile maliyeti arttırıyormuş.)

pazar günü kurulabildi. şu an iki ocağımda tezgahta

bağlantı borusu mu diyeyim, gaz borusu mu diyeyim kısa geldi o nedenle eşim pazar günü yaptı montajı.
yani cmts ve pazar sabahı eski ocağımın tek göz elektrikli kısmı işe yaradı.

dün balık kızarttım ve yağ oldu. bul.detarjanı ile sildim, evde krem det. kalmamıştı. tam çıkmadı, parlak olmadı gibi geliyor . ama fısfıslı mutfak temizleyici det. ile çıkacak diye ümit ediyorum.

21.12.2015 öğle 14:30
balık + haş.brokoli + 4-5 kare damak çikolata +sade nescafe

reglim yaklaşıyor tatlı ihtiyacım artıyor imdaaattt
aslında regle 1 hafta kala metabolizma hızlanıyormuş, iyi değerlendirmek, hareketli geçirmek lazım.

kahvaltı sonrası 2 saat ütü yaptım. şimdi gidip çorap eşleştiricem 1 sepet dolusu
akşam yemeğini de kim yaparsa yapsın

pazardan mantar almıştık, ama oğlum yemez, ona ne yapmalı, yemek seçmese

makarna yap çocuklar genellikle sever

bayılır makarnaya ama değişik bişey olsun dedim daha besleyici bişey.

mantı yapıyorum ona, vesileyle yoğurt da yemiş olur.

bu arada ; ocakta yağ lekeleri duruyor hala. görüyorum. asprin det. ile silcem yemek işi bitince. yazarım sonucu.

bi de bence önemli bi detay var. cam olanlarda havuz olmuyor haliyle, taşan akan yemekler camın altındaki yapışkan süngere sızacak. alırken aklıma geldi söyledim ama öyle olmuyor vs dediler. diyenler erkek idi. niye onlara inandıysam.

21.12.2015 akşam 18:30
beyaz peynir (kutuda köy peyniri aldım ama bildiğin krem peynir çıktı)
2 tabak mantar yemeği
1 dilim ekmek (fırından tazecik almıştım, kabuk kısmından yedim)

22.12.2015 73,7 oleyyy (-500 superr)şükürler olsun.

2 haş.yumurta
yeşil zeytin
1 domates
1 dolmalık biber
yumuşak beyaz peynir
1 dilim ekmek

eksik çıkacağımı hissediyordum ama dün gece oğlumun dibinde bıraktığı süpangle yi kaşıklayınca gece gece
artı da çıkabilirim diyordum. bir de dün akşam ekmek de yemiştim 1 dilime yakın kabuk kısmını.

reglim yaklaşıyor, hızlanan metabolizma faydasıdır belki de.

bi posta çamaşır attım makineye. şimdi durdu galiba, kurutmaya geçireyim onları.
çorapları eşleştiremedim hala duruyor 1 sele dolusu.

belki oğluma ayakkabı bakmaya çıkarım sonra. spor niyetine, spor ayakkabı alışverişine çıkmak

22.12.2015 öğle 15:50
yeni geldim avm den. evden saat 1 de çıktım sanırım.
oğluma spor ayakkabı aldım,umarım olur. olmazsa da sorun değil yarın yine gider yine spor yapmış olurum

hemen kalmış yemeği ısıttım. yoksa yiyen olmayacak benden başka.
kıymalı karnabahar ve marul+turp salatası belki 2 kare çaklıt yerim üstüne kahve ile.

makarnayı ben çocuklara kıymalı ve sebzeli yapıyorum bir makarnayla et ve sebze karbonhidratı aradan çıkarıyorum üstüne bi de yoğurt dök süt grubuda çıksun

makarnayı ben çocuklara kıymalı ve sebzeli yapıyorum bir makarnayla et ve sebze karbonhidratı aradan çıkarıyorum üstüne bi de yoğurt dök süt grubuda çıksun

güzel fikir aslında. tarif isterim.
ben bir kez domatesli kıymalı sarımsaklı vs sos yapayım dedim yiyen olmadı. o nedenle bi daha denemedim.

22.12.2015 18:30

fırında balık (eskiden kalan)
2 dilim kek
2 ceviz içi

"başka da yeme diyetteyimben,
sen mi ben mi diyetteyiz belli değil "
dediğini duduyorum günlükcüm.

aklıma gelmişken yazayım. öğlen yemeğinden sonra kahve yanı 4 kare damak çaklıt yuvarladım.
mazeretim var reglim yaklaşıyor
pişman mıyım hayırrr
ama kek lerden dolayı pişmanımmmm
yarın +500 gr çıkmam de mi?
kendisi 100 gr bile olmayan şeyler 500 gr veya fazla arttırıyor kilomuzu. pehhh

ne zaman spora başlıycam bilmiyorum. yani evde pilates, leslie vs.
ah ne zamann ne zamaannn
sepetteki çorapları eşleştirdiğim zaman mı?
zayıflarım diye hala dolap bekçisi olan kıyafetlerimi ayıkladığım zaman mı?
evdeki kullanılmayan şeylerden kurtulduğum zaman mı?

2016 ya kilo fazlamdan kurtularak girmek istedim.
+ evdeki fazlalıkları da eklesem mi?
cesaretim var mı ki tembel değil miyim ki

23.12.2015 73,6 (-100 gr yandan yandann, ah keşke yandan gitse yani basenlerden)

günaydın sevgili günlük, henüz kahvaltı yapmadım. gazete göz gezdiriyordum. yine moraller sıfır oldu. kapattım.
şimdi mahsuscuktan mutlu olmak için güzel bir kahvaltı yapacağım.

23.12.2015

sabah 10:00
2 haş.yum.
yeşil zeytin
1 domates
beyaz peynir
1 dilim ekmek

öğle 14:00
2 tabak dolusu mantar yemeği ( mantar, biber ve domatesten oluşan)

yeşil çay demledim. (sallama çayım bitti)
kaynar suya yeşil çay attım 1 tatlı kaşığı, 1 dilim de limon
şimdi onu içip evi süpürücem.
sonra da belki ütü yaparım.

az önce kart ekstrem kaç gelecek diye bi inceleme yaptım böyle oldumevden çıkmayım artık. market alışverişini eşim yapsın bi süre.

arkadaşım ben evdeki fazlalıklardan kurtuldum tavsiye ederim çok rahatladım
bi vucudumdaki 5 kilo kaldı

ah inşallah ben de yaparım evdeki fazlalıklardan kurtulmayı. 36-38 bedenleri en azından unutayım artık
40 bedene razı olayım, küçük bedenleri giymiyorsan giydir'e vereyim.

verilecek kilo az olunca, bir de uzun zamandır yapıştıysa o kilolar zor gidiyor.
58 kg olmak istiyorum evlendiğim kiloya dönebilmek için, ama 65-68 aralığında kalsam öpüp başıma koycam.

Son düzenleme:
23.12.2015 19:30 suları

3-4 kaşık bulgur pilavı
kıymalı ıspanak
1 dilim kek
1/2 dilim ıspanaklı börek (1 yufkadan 4 rulo börek çıktı, ve ben 1 rulonun yarısını yedim, tadımlık yani.)
1 avuç fındık

2 kupa yeşil çay içtim şu an. limonlu.

ama çok yorulmuştum yemek yaparken en az 2 saat ayaktaydım. ıspanak yıkamak zaten uzun sürüyor.

gündüz sadece süpürge yaptım. ütü yapamadım. seledeki çorapları eşleştireyim dedim baktım çok ip / toz var attım tekrar makineye, sonra da kurutmaya. çok güzel çıktılar kurutmadan. hiç toz yok, eşimin siyah çorapları çok toz topluyordu.
yeni gibi olmuşlar. sevdim ben bu işi

24.12.2015 74,2 (+600 haydaaaa hobareyyy tey tey teyyy)

sabah 09:45
2 haş.yumurta
1 dilim ekmek
beyaz peynir

güne +600 ile başladım
bulgur pilavı
kek
1 ısırık börek mi yaptı bunu. yoksa iyice yaklaşan reglden mi şiştim böyle

24.12.2015

kahvaltıdan sonra ara; bir ısırım börek + 1 minik elma

öğle 16:00
3 kaşık bulgur pilavı (yarına ne kadar şişcem aciba)
3 kaşık kıymalı ıspanak

akşam 19:30
1 orta kase kereviz salatası(yoğurt+ceviz+çiğ kereviz)
biraz fındık
2 dilim ananas

bugün spor benzeri ne yaptın dersen ütü yaptım, çorapları nihayet eşleştirdim.
pek bişey yapmamışım.
hafiften spora başlasam. twister da dönem bari
veya evi vileda yapayım. banyolar kalmıştı onları ovayım. ödevlerimiz (oğlumun ödevi yani)
bugün erken bitcek galiba.

25.12.2015 73,6 (-600 gr) şaşkın ve mutlu

sabah tartıda önce esnerken gerinirken vs hareket ettiğimden midir nedir 74,1 i gördüm. ehh 100 gr gitmiş dedim.
inerken 73,5 gösterdi. Allah Allah niye böyle oldu dedim. genelde 200 gr falan eksiğini gösterir ben de hedef kilo gösteriyor bana tartım yarın için derdim, geçinip giderdik dur dedim bi daha çıkayım tartıya. bu kadar fark olmamalıydı hedef kilo ile tarttığı kilo arasında. sonuç 73,6 . üstelik oğlumu servise bindirip geri gelip tartılınca da yine 73,6
en az 3 kez tartıldım. doğru yani neyse abartmayım artık gelelim kahvaltıya.

sabah 09:20
2 haş.yum.
beyaz peynir
1 dilim ekmek

not: zeytin bitti, genelde zeytin bana kilo yapar acaba ondan mı eksildim böyle.
not2: bulgur pilavını akşam yemeğinden önce yemiştim bu kez. o nedenle şiştirtmedi mi beni
ananas+yoğurtlu kereviz yağ mı yakıcı.ananas yağ yakıcıdır ama şekeri de yüksektir.

neyse şükürler olsun Allahım. kaldı 2 kilo. yılbaşına kadar koyduğum hedefim için yani.
6 günde 2 kg verir miyim ki?

Son düzenleme:
11 aralık 2015....76,4
25 aralık 2015....73,6

giden.................. 2,8 kg

hedef neydi?.... ....yılbaşına kadar 71 li rakamları görmek

6 günde görmek için biraz hızlanmalıyım.
günde 2 kez limonlu yeşilçay içmeliyim mutlaka
ve 2 litre su en azından.

lahana çorbası diyeti mi yapsam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…