Karbonhidrat diyeti günlüğüm

25.12.2015

ara: 2 dilim ananas (ara da sayılmaz aslında, kahvaltının peşine yedim, temizliğe başlamadan önce güç gelsin diye, çünkü regl olucam belim ağrıyo, tansiyonum düşük gibi vs)

mutfak zeminini sildim çamaşır sulu. ön balkonu yıkadım önce sonra çamaşır suyuyla sildim, vileda ile tabi.
(kurum vardı resmen, soba yakan var galiba)
banyoları ovdum, sildim, çamaşır suyu ile.

börek sardım (annem geldi çaya)

köfte kardım(oğlanıma anneannesi özel kıyma almış gelmiş)

öğlen 15:30
1 tabak kıymalı ıspanak
2 börek:KK22: (yarım yufka ediyor ikisi)
2 köfte

balık çıkarmıştım geç çözüldü, yarı çözüldü diye geri de kaldıramadım dolaba.
fırına sürdüm. yarına hazır olur. napiim artık. yarın her öğüne balık :KK45:

25.12.2015 akşam 19.00
pek aç olmamama rağmen balık güzel koktu ve yedim ben de tabiki:oops:
yanında sivri biber, turp ve soğan yedim
sonra da 1 dilim ananas daha yedim.

bugün çok yemiş gibi hissediyorum kendimi.
belki gardrobuma el atarım. atılacakları ayırırım, verilecekleri ayırırım vs. biraz kalori yakarım,oturduğum yerden.:p

yarın tatil nasılsa, ödev yetişti, yetişmedi derdimiz yok, bu gece kafama göre takılayım. :21:

"fırsat bu fırsat pilates yapayım demiyosun hiç" dediğini duyar gibi oldum günlük:KK53:

26.12.2015 73,0 (-600 oleyyyy:KK73::KK73::KK73:)

kahvaltı 11:00
azcık pastırmalı, tereyağlı omlet (ödül verdim kendime)
yarım dilim ekmek:KK57: omlet doyurdu da
köy peyniri

gerçi henüz erken yazmak için. omleti yedim yarım dilim ekmekle, peynir ve kalan yarım dilim yeme ihtimalim var çay yanı.

telefon geldi, misafirim geliyor.
kısır ve kek yapmayı düşünüyorum. tabi önce bir masayı mutfağı toplamam lazım.
şu an çok tok hissediyorum umarım acıkmam. zaten dünden de börek var.
mayın tarlasındayım yani. :KK70: diyetime sürekli bir sabotaj:KK47:

dün akşam çooook halsizdım yattım uyudum hiçbişey yapamadım.
bi de planlar yapıyordum gardrobu düzenlemekle ilgili peeehhh

26.12.2015

13:30 ara: 1 minik dilim kakaolu kek

öğlen 15:30
1 çorba kasesi kısır( kepekli bulgurla yaptım)
1 rulo börek (1/4 yufka)

2-3 dilim ananas yedim sanırım. karatay a hiç uymadım bugün. karbonhidratlı şeyler de yedim.

akşam 18:30
3 parça pirzola (düdüklüde)
turp,soğan,yeşil biber
2 kare çikolata

çay yanı birazdan belki 2 kaşık kısır yerim. misafir varken hizmetten ne yediğimi anlamamıştım.

27.12.2015 72,7 (-300 oleyyy:KK73::KK73::KK73:ponpon kızlarım olmadan olmazzz, kilo verdiğimi duyunca koşup geliyorlar hemen sağolsunlar)

sabah 08:30 da regl ağrısı ile uyandım. ayağıma sıcak su yaptı getirdi sağolsun eşim)
sonra oğlanım uyandı geldi yanıma. ben onla uzanıyordum yatakta en son. meğer dalmışım geri.
uyandığımda baba oğul market pazar alışverişi yapıp gelmişler. ohh ne güzel bir pazar bu ya Rabbim:KK52::KK71: ağrım geçtiği için ben de kalkıp kahvaltı hazırlamaya yardım ettim tabi.

12:00 patatesli omlet
beyaz peynir
1/2 simit :KK23:
1 yeşil biber

dün akşam yazma ödevlerimiz bitti. az önce de İngilizce yi yaptık. geriye hızlı okuma çalışması ve banyo ve ütü kaldı.

27.12.2015
ara biraz fındık, 3 kare çikolata

öğlen-akşam karışık
1 kase kıymalı ıspanak
1 parça antrikot yanında soğan
azcık balık
1 dilim ananas
1 dilim portakal

28.12.2015 73,5 ağlayın kızlarrr:KK42::KK42::KK42:

ama o kadar belliydi ki şiştiğim. ödem bu çok da ağlamayın kızcelerim:KK45::KK45::KK45:
yüzümde yastık izi ile uyanınca anladım zaten şiştiğimi.
ee reglim zaten. dur hele geçer gider geri gelmiş gibi görünen 600 gr.

2haş.yumurta
1 dilim ekmek
köy peyniri ile klasik kahvaltımı yapıcam şimdi.

moral bozma bakem, duvarları silersin gidiverir kilolar.:KK53::KK53::KK53:

28.12.2015

kahvaltıdan sonra duvarları sildim. kah cam silme aparatım ile kah da elimle.
2 vileda kovası aspirinli(det.) su ile sildim. suyun rengi griye döndüğüne göre silmişim gibime geliyor.
baharda da badana yaptırırız artık.
çok yorulmuşum yeni anlıyorum, elim kolum kalkmıyor şu an. yarına nasıl uyanırım bilmiyorum.
bugün akşam üzeri markete gidip geldim, taze soğan için.
yani günlük aktivitem; duvar silme, markete gitme, bul.mak. boşaltıp yerleştirme,yemek yapma. yeter di mi?

öğlen 13:30
2 parça balık

Türk kahvesi
2 kare çikolata
10 fındık

akşam 18:15
1 çorba kasesi yeşil mercimek (kıymasız, aslında çorba olacaktı, rondodan geçirmedim)

1 kase yoğurtlu cevizli kereviz salatası
3 tane mercimek köftesi

bazen durup vücudu dinlemek gerekiyor. mesela canım çok yoğurtlu bişeyler istemişti.
demek ki kalsiyuma mı ihtiyacım vardı acep?

cam silme aparatı demişken, havalar da güneşli gidiyor (soğuk olduğu halde)
yağmur yağmıyor, kar yağmıyor.
camları mı silsem, salon ile mutfağın mesela.
ama kesin üşütürüm ve yılbaşına hasta girerim :confused::KK45:

yılbaşına da özel bişey yapmayı düşünmüyorum. ama mezeler/salatalar yapayım istiyorum.
zaten biz genelde sakin sakin geçiririz yılbaşını evde. bi de tiramisu yapayım tamamdır.
güzel filmler bulsam da alsam aslında, ailecek izlenebilecek.
çizgifilm de severim nasılsa:-)

29.12.2015 73,3 kg (-200 gr hiç yoktan iyidir gelin kızlar, ponpon kızlar:KK73::KK73::KK73:)

sabah 09:00
2 haş.yumurta
1 dilim ekmek
beyaz peynir
1 minik domates

29.12.2015

öğlen/akşam 16:30
balık (nihayet bitti:KK70:)
1/2 kuru soğan
üşendim salata yapmaya.

çünkü avm gezdim, yoruldum:-) ama market alışverişi yapıp döndüm. ayy nasıl kalabalık. sıra bekledim markette.

pek alışveriş havamda değildim. yarından itibaren soğuyacak hava diye gidip yılsonunda sıfırlanmadan önce bonusumu harcadım. o da alışveriş bonusu falan değil, kart aidatının yarısını iade ettiler bonus olarak.:KK53:
kendime şampuan ve çorap aldım, bir de sweetshirt (zayıflara ne güzel şeyler var ya Rabbim, bundan 15 sene evvelki halim olsa bir dolu çantayla çıkardım herhalde.

eve de deterjan ve yemeklik aldım biraz.:KK45:

geçenlerde duvar nasıl silinir diye ararken Deniz Arcak ın üf(püf değil) noktaları videolarını gördüm ve çok güldüm. komik kadin yaa.:KK70:

canım şerbetli tatlı istiyor yaaa, ama baklava felan değil, lokma tatlısı olsa yerim gibi:confused::confused::confused:

30.12.2015 72,8 (-500 gr gelin kızlaaaarrr:KK73::KK73::KK73:)
2 haş.yum.
beyaz peynir
1 dilim ekmek ile klasik kahvaltımı yapıcam şimdi.

hava buzzz. iyi ki dün gitmişim avm ye markete.

camlar da kaldı böylece:KK70: gece yağmur yağdı, bugün de kar yağar o kadar soğuk.

evi süpürüp silmek var yapabileceğim sadece. bir de belki buzdolabını silerim.
çamaşır da var tabi yıkanacak. oğlum h.sonundan beri 2 kez altına kaçırdı. 2 kez yorganını nevresimini yıkadım.
kurutma makinesi çok işe yaradı o bakımdan.:KK66:

11 aralıkta kendime büyük bir hedef koydum galibao_O
76,4 den 71 küsürlere inmek yani 5 kilo civarı vermek, hem de 20 günde pek mümkün değil.
72,8 sabitlenirse bugün inşallah, yarın da biraz verebilirsem 4 kiloya razı olmam gerek.

lahana çorbası mı yapsam, hem sıcak sıcak içerim, bu soğukta iyi gelir.
hem de meyve yerim yanında bol bol vitamin.

meyve demişken, dün yarım greyfurt yedim. ondan önceki gün de 1 tam greyfurt yemiştim. yazmayı unutmuşum.:oops:

dün gece ayrıca 1 veya 2 mercimek köftesi yedim sanırım.:oops:azcık da kereviz salatası:KK23:
1 kare bitter de yedim.:KK47:

ama dün öğle/akşam karışınca çok erken yemiş oldum akşam yemeğini. o nedenle acıktım. bana ne bana neee:p
zaten geç saate kalmadı. 7 gibi yedim.

X