Karbonhidrat diyeti günlüğüm

günaydın günlüğüm,

15.12.2015 sabah 74,5 çıktım -200 gr gitti çok şükür.
çikolata ve fıstık yemesem belki daha çok giderdi. ve de bulgur pilavı. ve de bütün gün evde olmasam.

zaten evde olmasam yememiş olurdum. dışarda bişey yiyemiyorum, aramıyorum çünkü.
evden çıkarsam amaçsız yürüyüş yapamıyorum illa alışveriş yapmaya gidicem.
o zamanda çok para harcıyorum. gerçi hep oğluma bişeyler alıyorum. veya eve.
kendime alamıyorum ki bu kilolarla yakıştırıp. gerçi şükürler olsun aşırı değil kilom.
hala 44 beden bazen de 42 beden giyebiliyorum. zaten basenlerim ve göbüşüm ufalsa yetecek bana. eee o zaman spor yap diycen. ama tembelim, hala spor iştahı gelmedi. iştah demişken karnım acıktı

kahvaltımı birazdan yaparım.
2 haş. yumurta veya kıymalı yumurta(kıyma indirmiştim, çözülmemişti, ben de ıspanağı sade yapmıştım. şimdi o kıyma ziyan olmasın diye onu kavurucam,)
peynir
zeytin
1 dilim ekmek ile

öğlen ıspanak ve bulgur pilavı ve yoğurt yerim

akşama düdüklüde et ve salata düşünüyorum. hemen eti indireyim aklıma gelmişken.

Son düzenleme:
15.12.2015
sabah=2 yum. ile kıymalı omlet
peynir, zeytin,1 dilim ekmek
ara= bolca ütü yaptım, bi kupa yeşilçay içtim.
öğlen= bulgur pilavı, ıspanak, yoğurt, sütlü nescafe, galiba yanında 2 kare damak çikolata yedim
akşam= salata, et, 1 avuç çekirdek(eşim kendine almış, e ben de çitledim biraz)
4 kare damak

bu nasıl bir diyettir böyle acep? şaşkın diyetteyimben

16.12.2015 74,5 aynı yani ama 2 defa tartıldım inmek isterken 74,4 ü de gösterdii
sabah: haş. 2 yumurta
peynir
zeytin
1 tane kayısı reçelinden aşırma kayısı
1 dilim ekmek

dün spor yapmadım yani avm gezmedimsadece ütü yaptım. ev işi spordan sayılmıyor ama.

bugün ya gezicem ya da kuaföre gidip radikal bir kararla saçımı boyatıcam karamel tonlarında.

16.12.2015
öğlen/akşam karışık : kalan bulgur pilavı(güya pilav yemeyecektim)
ıspanak (bitiremedik gitti)
80 gr ton balığı
sütlü nescafe
1 kase Meksika fasülyesi salatası (dereotu,tazesoğan,maydonoz +Meksika fasülyesi)
eşim bu kez de cips ile geldi. kasıt var artık bu işte yeeaaww

kestane yedim bir de. ama kaç tane yedim hatırlamıyorum. 5 yemişimdir sanırım.

dün saçımı boyattım kuaförde. normalde kendim dip boya yapardım beyazlarım için. o nedenle eşit değildi renkler.
saçım boyandııııı veeeee sular kesildi. 35 dk sonunda mutlaka yıkanması gerekiyor. su yok kuaförde, su depoları yok. oysa güzel bir yer de. neyse evim yakın olduğundan taktım bereyi eve geldim. aynı cd. üzeri olduğu için bizde de sular kesik.
kettle da su ısıtıp (damacanadan) saçımı duruladım. şampuanlayamadım. çamur gibi oldu küvet. havlu kağıtla sildim vs.
sular gelince küvet ve lavabo ovma işi çıktı bana . neyse ki çamaşır suyu ile çıktı.
komik bir anı oldu

Son düzenleme:
17.12.2015 74,4 (-100 gr) inerken 74,1 i gösterdi. tartım bana yarın için hedef mi gösteriyor ne

sabah= 09.00= 2 haş.yumurta
peynir
10-12 yeşil zeytin
3 kestane
1 dilim ekmek

öğlen ve akşama balık+salata vs. oğluma dün makarna yaptım ve tadına bile bakmadım. aferin bana

oğlum yılbaşına gün sayıyor. 1 yaş büyümek için. oysa ben 30 lu rakamlara veda ediciimmm

biraz hızlanmalıyım yılbaşına kadar en azından 71 küsür olmalıyım.

evi süpürdüm sildim, 1 posta çamaşır astım geldim.

17.12.2015
öğlen 13:30
1 kase mor lahana salatası, yoğurtlu, cevizli
1 parça antrikot
1 minik kase cips
3 kare damak

akşama kalmasın aburcuburum
öğlen yiyeyim de eriteyim dedüm
şimdi biraz beyazeşya dükkanı gezicem
çamaşır kurutma makinelerini inceliycem.

bu evin tozundan bi nebze kurtarır beni herhalde.

17.12.2015
akşam 18:00
-fırında pırasa(sotelenmiş pırasayı,yumurta,peynir, yulaf ezmesi ile harmanlayıp fırına sürdüm, üzerine kaşar rendeledim)
mart ayında diyete harfiyen uyarken bu pırasa bana börek yemişim hissi veriyordu.
-fırında balık
-salata(marul, maydonoz, soğan,lahan, mor lahana)
o kadar çok yapmışım ki bugüne de kaldı, hem öğlene hem akşama yeter

18.12.2015 73,9 (-500 oleyyy)

sabah 09:32 yani şimdi
2 haş.yumurta
1 dilim ekmek
az peynir
4 yeşil zeytin
2 ceviz yiycem az sonra

11.12.2015= 76,4
18.12.2015= 73,9
giden 2, 5 kg

hadi 1 kg için zaten son anda geçici eklenmişti desem bile 1 haftada 1,5 kg bile super benim için
kaldı ki çok aç kalmadım, sevdiklerimden de mahrum kalmadım.(cips, patlamış mısır, çaklıt, meyve)

h.sonunu dikkatli geçirmeliyim. davet var. verdiklerimi geri almamalıyım.

18.12.2015 öğlen 13:00
3 dilim fırında pırasa
80 gr dardanel
bolca salata
2 dal haşlanmış brokoli

aklımda çaklıt ve Türk kahvesi var.

şimdi gidip çamaşır kurutma makinesi alıcam.
kırtasiyeye uğramam gerek. oğlumun boya kalemleri yine eksilmiş. hergün bişeyleri kayboluyor okulda.

eveeeet sevgili Günlükçüm nerde kalmıştım.

Türk kahvemi çaklıtsız içip evden çıktım. (çaklıt hakkımı eve dönüşe sakladım)

saat 14:30 suları kurutma makinası ve ankastre ocak aldık. hayırlı uğurlu olsun bakalım.
sonra da kırtasiyeye yürüdüm. git gel 2 saat gezmişim. yakın diye yürümüştüm. bakınırken 2 saat geçmiş.
kırtasiye gezmeye bayılıyorum. renkli kalemler, süslü defterler, kitaplar, elişi malzemeleri, vs vs.

18.12.2015 akşam 18:30
1 tabak kıymalı karnabahar yemeği
1 kase karışık salata
2 ceviz
10 fındık
4 kare damak çaklıt

yetsin garii

oğlumdan garip sesler geliyordu meğer portakal yerken çatlamış dudaklarını yakmış.
yada dilim portakalı ağzına enlemesine takarken dudak kenarlarını çatlattı.
acıyo diyor, gidip ağzını yıkamak gelmiyor keratanın aklına. gözü fineas ve förb de çünkü.

Son düzenleme:
günaydın günlüğüm, saat 10:34 kahvaltımı yaptım geldim gel çay içelim

19.12.2015 73,9 kg olsun yine de almamışım en azından, sevineyim hemen

2 ad. haşlanmış yumurta
yok denecek kadar az peynir. (çünkü köy peynirim bitti)
yeşil zeytin
sucuk
1 dilim ekmek
1 ad. kayısı reçelinin içinden kayısı tanesi

sabah sol ayağımın üstüne bastıkça acıyordu. dün çok yürümüştüm. bot yerine spor ayakkabı ile gitsem iyiydi.
tartıda aynı rakamı görmeyi beklemiyordum dünkü yürüyüşten sonra. ama belki kaslarım şişmiştir ağır gelmiştir

kurutma makinası ve ankastrem gelecek. konulacağı yerleri bi gözden geçirmem temizlemem gerek.
gözlerim şiş hala. eşim işe giderken uyandım. ama geri uyuyamadım.
şu an gözümde güneş gözlüğü var. güneşin tezgahtaki çelik tencereden yansıması gözümü acıtıyor. tencereyi kaldırsam evye den yansıyor, mermerden yansıyor.
galiba göz doktoruna gitmem gerek. ışığa hassaslaştım.

Merhabalar.ne guzel kendinize gunluk yapmissiniz.azimlisiniz masallah:)) yazdiklarinizi okudum merak ettim acaba benim skorum kac diye.100un ustunde ckti Sanirim o yuzden kilo vermem durdu.40 60 arasi tutmak gerekiyomus.yapmayi denicem umarim basarabilirim

merhaba Kalenderof,
azimli idim mart ayında. bu son diyetim diye atıp tutuyordum ama sonra ipin ucu bi şekilde kaçtı, gerisi çorap söküğü

umarım siz başarırsınız. ben de hafiften diyete adapte olmaya çabalıyorum. bakalım yılbaşına kadar 4 kilo vermiş olabilcem mi

19.12.2015 kaptanın seyir defteri

15:30 1 şiş et, 3 parça minik lokum et (adı öyle imiş, ince kıyılmış bonfile gibi bişeydi) ve salata
ama o kadar acıkmıştım ki (sabahki kahvaltı ile duruyordum) ekmek kenarları tırtıkladım, patates kızatması yedim biraz.

kahvaltıdan sonra mutfağı, ankastre ocak konacak yeri ve banyoda çamaşır makinasının üstünü toparladım sildim.
sonra hızlıca hazırlanıp dışarı çıktık ailecek. işimiz bitince yemeği dışarda yedik.
kurutma makinam ve ankastre ocağım geldi. onların montajı yapıldıktan sonra da koridoru ve mutfağı sildim.

yani bugünü hareketli geçirdim sayıyorum kendimi.

18:00 suları geri acıktım ve 1 tabak kıymalı karnıbahar yedim.
çay yanı 1 ceviz, 2 parça cips (hala aynı paket) yedim.
yeşilçay içtim, Türk kahvesi içtim, şimdi bir bitki çayı içiyorum.

kurutma makinasına ilk denememi yaptım, onu bekliyordum. bitmiştir artık. gidip bakayım, kuru mu çıkacak, nemli mi.
kaçtım

Bugun ogleden sonra hesaplamaya basladim.yanlis degilse 65 70 civari bisey etti.yarin daha az olucak insallah tam benlik aslinda et sut yumurta yogurt daha ne isterim:)) umar siz de verirsiniz ve bidaha geri almazsiniz

20.12.2015 sabah 74,1

sabah 11:00 suları
1 dilim ekmek
peynir
zeytin
1 haş. yumurta

ara ; ayva ve elma dilimleri

akşam 18:00
kızarmış balık
beyaz+mor lahana salatası
haş.brokoli
1 minik sufle
biraz fındık

21.12.2015 sabah 74,2

sabah 10:00
2 haş. yumurta
1 dilim ekmek
yeşil zeytin
azcık peynir (köy peyniri almam gerek, evdekileri yiyemiyorum)
2 adet kayısı reçelinin kayısısı

2 gündür wc ye çıkamıyordum. az önce çıktım. belki yarına eksilirim

son kez çamaşırlıktan çamaşır toplayıp çamaşırlığı kaldırıcam oleyyy, kurutma makinası gerçekten de tozlardan arınmış bi şekilde çıkarıyor çamaşırları.
umarım evimin tozları da azalır. gerçi caddenin tozu hep olacak ama belki yarıya düşer.

çayım bitince alıcam ütü masasını,tv karşısına geçicem.
tv de de bişey yok ki. yemek programı izleyip kendimi gaza getirmemeliyim.
tivibu paketimizi değiştirmem gerek.
önceden kayıtlı yabancı dizileri izleyebiliyordum.
şimdi izleyemiyorum.
işler bitince gideyim ttelekom a.
paketlerden paket beğeneyim.
eşim de discovery science mi ne istiyordu.
hem film hem belgesel hem de çocuk kanalları içeren bir paket bulmalıyım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…