Karbonhidrat diyeti günlüğüm

05.05.2015 sabah aç karına= 71,2 (dün kaç kiloydum acaba, azaldım mı arttım mı bilemedim)
sabah / öğle = 12:00 = sahanda 2 yumurta....0
peynir...1
zeytin...1
16 gr ceviz...3,2
ikindi 15:00 = körili tavuk...8 ( tatsız tuzzus bişeydi, pişmemiş bile iyice, niye 8 puan pöfff)
marul...2
Ayran...4,7
azcık dünden Kabak kızartması....4

toplam= 23,9 olmuş bile. akşama max 10 puan yapmalıyım ama ne yapsam bilmiyorumo_O

oğluşumun hasta olması ve haliyle evde olmamız yürüyüşlerimi engelledi. bi de wc problemi . göremedim 69 ları gittiii..:mad:
neyse sağlık olsun,, oğluşum iyi olsun da toparlarım diyetimi.Hoppa
çok fena tembelim bu ara. ütüler birikti, evi süpürüp silmem gerek. pencerelerime bakamıyorum bile içler acısı. yrd ablam gelcem dedi gelmedi yaaa. hepsini ben yapsam ne güzel kalori yakarım ama pencerelerden korkuyorum. :KK22:
güya dış tarafa uzanmadan silecek bişey almıştım mıknatıslı cam silme aparatı. ama çift camda işe yaramıyor. heveslenmiştim o kadar. denedim olmuyor.

bir de temizlik günlüğü mü açsam ya da tembellik hihohiho:KK53::KK23:

05.05.2015 devamı=
akşam= z.yağlı kabak yemeği....6
Eker sütlaç...10 (pirinçlerini ayırdım kenara:KK53:)
oğluşun cheetosundan tırtıkladım. 5 puan diyim hadi

05 nisan toplamı= 44,9

06.05.2015 sabah aç karına= 70,9 (-300 gr oleyy)
sabah= sahanda 2 yumurta...0
az zeytin...0,5
az sucuk...0,5
az peynir...0,5
13:45= 12 gr çiğ badem...2,4
18:00= z.yağlı kabak yemeği...6
peynir..0,5
20:00= peynir...1
badem...2
2 kare sütlü çaklıt...5,3
1 minik salatalık...1
22 gr ceviz....4,4

toplam=24,1

07.05.2015 sabah aç karına= 70,8 (-100 gr)
sabah= 2 yum.omlet...1
az sucuk..0,5
az peynir...0,5
62 gr domates...1,6
50 gr salatalık..0,9
5 gr etimek...3,92
öğle 13:00= 14,4 gr fındık...3,74
2 kare nestle sütlü çaklıt...6,32
akşam 18:00= 1 tabak z.yağlı kabak...6
153 gr yoğurt...7,5
60 gr salatalık...1,08
1 kare nestle bitter çaklıt...2,83

şimdilik toplam= 35,89

selam günlüğüm, seni unuttum sanma. bu ara saldım kendimi.
8 mayısta üşütüp hasta oldum. antibiyotik kullandım boğazım iltihaplandığı için.
yediklerimi defterime yazdım ama puanlamadım henüz. zaten tartmadım da.

güzel haber ; 14 mayıs perşembe günü sabah 69,9 çıktım.
kötü haber: bu sabah 70,6 çıktım. ne ekersen onu biçersin yani ne yersen tartıda onu görürsün:KK23:

selam günlükcüm, mayısta bırakmışım seni.
çok kilo alarak geri döndüm geçen sene kışın olduğu gibi.

bişeyler yapmalı ve yılbaşına, kışla birlikte fazladan gelen 3 kiloyu hatta 4 kiloyu atarak girmek istiyorum.

tavuklar hormonluymuş diye yemiyoruz. onun yerine balık stoklayayım.
akşamları balık+salata+çorba

tatlı krizine de hurma mı denesem netsem.

saldım çayıra mevlam kayıra modundan çıkmam gerek artık. göbüş aldı başını gitti:KK23:

Canım motive oldum sankı çok guzel anlatmışsn yalnız ben bu puan işini anlamadım we kafama takılan şeyler oldunda sorabilirmiyim sana bu konuları bılıyosun baya.bende 70kiloyum 65şimdiki hedefim ama buakşam çk buyuk hata yaptım 1paket mantıyı tek başima yedim hala şoktayım nasıl telafi edeym:KK43:

Canım motive oldum sankı çok guzel anlatmışsn yalnız ben bu puan işini anlamadım we kafama takılan şeyler oldunda sorabilirmiyim sana bu konuları bılıyosun baya.bende 70kiloyum 65şimdiki hedefim ama buakşam çk buyuk hata yaptım 1paket mantıyı tek başima yedim hala şoktayım nasıl telafi edeym:KK43:

selam günlükcüm, mayısta bırakmışım seni.
çok kilo alarak geri döndüm geçen sene kışın olduğu gibi.

bişeyler yapmalı ve yılbaşına, kışla birlikte fazladan gelen 3 kiloyu hatta 4 kiloyu atarak girmek istiyorum.

tavuklar hormonluymuş diye yemiyoruz. onun yerine balık stoklayayım.
akşamları balık+salata+çorba

tatlı krizine de hurma mı denesem netsem.

saldım çayıra mevlam kayıra modundan çıkmam gerek artık. göbüş aldı başını gitti:KK23:

Mrb canim. Sayfani bastan sona okudum. Cokta guzel gidiyormussun. Neden biraktin
Simdi kac kilosun

mrb Elseven, ben unuttum koptum diyetten ama hatırlarım. hele bir tam adapte olayım da.

manti yemişsin afiyet olsun, bugün salata ve haşlama et yemeni tavsiye ederim. dengelemek gerek.
ama mantının şişliği 2 gün devam eder sanırım.

Mrb canim. Sayfani bastan sona okudum. Cokta guzel gidiyormussun. Neden biraktin
Simdi kac kilosun

mrb Beyazmelek0116, keşke bilsem neden bıraktım. ipin ucu bir kaçınca çorap söküğü gibi oluyor.
oysa eylül de bayram sonrası da kilom iyiydi.
tatile erken gitmiştik mayıs sonu, açık büfe tatilde bile kilo almadan dönmüştüm oysa.
ama her kış 2 kilo alırım ben, klasik. sonra yazın kendiliğinden gider o 2 kilo.

bir de herhalde karbonhidratı özledim.:KK61:
ayrıca oğlumu servise yazdırdık, yürüyüşlerim azaldı.
amaçsız yürüyemiyorum ben( önceden oğlumu okula bıraktıktan sonra eve ve de almaya giderken yürüyordum.)
sırf yürüyüş olsun ve ağzıma bişey atmayım evde diye avm gezicem birazdan (tabi alınacak bikaç şey de var; salata mlz., dardanel ton, vs diyetlik şeyler)

evde küçük çocuk olunca pilav makarna pişiyor haliyle. ama artık kendimi salata ile kandırmalıyım. veya yoğurtla.

sürahiye 1 tane çubuk tarçın atarak 20 günlük diyete başlamış sayıyorum kendimi.
yılbaşına kadar 4 kilo hedefim.

hangi diyeti yapacağımı bilmiyorum.
makarna pilav yemeyeceğim
ekmeği 2 dilim yiyordum 1 dilime indireceğim önce, sonra da belki yarım dilime inerim.
salata mlz. mutlaka bulunmalı evde.
ve de dardanel ton.

bi akşam sebze yemeği+yoğurt
diğer akşam haşlama et veya dardanel+salata + 1 kase çorba
şeklinde başlayayım bakalım ne olacak.

tatlı ihtiyacını kessin diye tarçınlı süt olabilir.

biraz da hareket, spor eklemeliyim.

haydi hayırlısı:-)

bu sabah 76,4 çıktım galiba:KK57:
diyet yapayım telaşından eklenen +500 gr:KK45:
tartının bozulduğundan da şüphe etmiyor değilim:KK53::KK53::KK53:
çünkü eşim de kilo aldı acayip. üstelik oğlum da. eşim ve kendime inanırım ama oğlum o kadar hızlı kilo almıyor, hala çırpı bacak yaa:KK45:

son zamanlarda hazır yemeklere kaçtım, sebzeli, kıymalı börekler yaptım.
sufle ye dadandık, hem kendim yapıyorum hem hazırlardan.
balığı hep fırına sürerdim.3 keredir una bulayıp kızartıyorum.:oops:
bi de 2 sabahtır bal kaymak yiyordum. bu sabah yemedim.
bi de regl nedeniyle sanırım(ki bitti aslında ama alışkanlığı kaldı:KK45:) çikolata yedim. snickers, eti canga vs.

eveeet herşeyi itiraf ettim:oops::oops::oops:

şimdi kalkıp alışverişe gideyim, eriteyim gezerek biraz. evden çıkmadan yeşilçay içeyim limonlu.

mrb Elseven, ben unuttum koptum diyetten ama hatırlarım. hele bir tam adapte olayım da.

manti yemişsin afiyet olsun, bugün salata ve haşlama et yemeni tavsiye ederim. dengelemek gerek.
ama mantının şişliği 2 gün devam eder sanırım.
Resmen 2 klo aldimbyabmantidan bugunde kabagi haslayip yedm yogurtla ekmeksiz nasil ence

selam günlükcüm,
dün 13:30 da çıktım evden, 16;50 de zor dönebildim. nerdeyse oğlumun eve geliş saatine yetişemiyordum.
otobüs gelmedi. vakit daraldı, geç kalıcam. neysetranvaya yürüdüm. aktarmalı geldim eve. ucu ucuna yetiştim.
elimde ağır poşetlerle yokuş çıktım vs.

hamsi almıştım ama ayıklarken bayat gibi geldi, fırına sürdüm ama hiç tadı yoktu yemedik. gitti çöpe.:mad:

neyse ki dardanel almıştım. yanına da brokoli haşladım.
1 tane piko yedim. 1 ince dilim havuçlu kek. 1 avuç badem.
1 kase kısır(dünden)
epey yemişim yine yaaa:KK17::oops:
dün 2 kupa yeşilçay içtim, limonlu. biri öğlen, biri akşam.

netice; -1,600 kg:KK73::KK73::KK73:

sabah 74,8 çıktım. 74 gördüm diye sevindim yaaaa deli miyim neyim.:KK30::KK53: kaç yıldır 72 lerde dolanırken:KK70:

12.12.2015 = (74,8:KK73:-1,600)

sabah 11:00=
azcık pastırmalı omlet 1
köy peyniri(100 gr dan az) 1
zeytin (10 tane) 1
1 dilim t.b. ekmeği 12
ceviz (20 gr kadar) 4

aaaa puanları unutmuşum. tahmini kafadan attım.
defterimi bulmalıyım. listemi de.

akşama güzel bir salata yapayım. bir de çorba. 20 puanı geçmesin akşam yemeğim.

öğlen: 15:00
4 adet biber dolması:KK23:miniklerden

18:00 azcık kısır 2 dolu kaşıkcık.
1 büyük kupa sütlü nescafe

21:00 gibi patlamış mısır(oğluma yapmıştım)
22:00 pişmanlık :KK67:

23:00 limonlu yeşilçay

açım ama hala:KK45:
neyse diyete adapte aşamaları bunlar. en azından bugün çikolata abur cubur yemedim. eferim bağa:confused:

13.12.2015 =74,7 100 gr vermişim. ben ise sabit kaldım sanıyordum.

sabah 11:00= kavurmalı omlet
10 zeytin
yarım simit:KK22:
1 tane kayısı reçelinin kayısısı

gün içinde 1 ayva:KK45:(ayvayı yedim)

akşama 17:00= balık(minekop tavada unlu kızartma, ev ahalisi öyle istedi)
yanında yeşillik
veee bombaaa 1 minik sufle, hazırlardan.
(eşimle oğlum yerken ben bakarsam, şişerdi bi yerlerim,aksi gibi yanlış yerler şişerdi:KK45:)

bişeyler daha yemişimdir yatana kadar, ne yedim ki acaba? hatırlamıyorum.
derken hatırladım ceviz ve peynir yedim.

puanlamaya korkuyorum.:KK47::KK48: neyse bunlar alışma / ısınma turları.

sonuç bu sabah da aynı çıktım. hiç yoktan iyidir.:KK53:

14.12.2015 74,7

sabah 09:33= 2 bardak tarçınlı su içtim kahvaltı öncesi
birazdan kahvaltı yapıcam.
2 haş. yumurta ..................0
100 gr. dan az köy peyniri..........1
10 zeytin..................................1 (2 de olabilir)
1 dilim ekmek yerim belki........................12 (40 gramlıklar 12 puandı galiba)
belki yine kayısı reçelinin kayısısından 1 tane yerim. (2 gündür wc ye çıkmadım da afedersiniz günlükcüm)

ara; 1 dilim ayva (sırf tezgahtan kalksın diye)

öğlen 15:15
mor lahana +3 kaşık yoğurt+sarımsak+ceviz+acı biber turşusu karışımı bir salata.
80 gr pınar ton balığı

akşama kereviz salatası düşünüyordum ama markette bulamadım. belki eşim başka markette bulur işten gelirken.
olmazsa ıspanak yemeği+bulgur pilavı (azcık)

not:sabah kayısı reçelinin kayısısından 2 tane yedim ve wc ye çıkabildim. umarım yarına yansır.

14.12.2015
akşam:18:00
niyeyse çabuk acıktım. ya da stres yaptım bişeylere.

4 kaşık bulgur pilavı
2 -3 kaşık ıspanak yemeği
ve yine yoğurtlu mor lahana salatası

1 avuç antep fıstığı:KK22:
4 kare damak çikolata:oops:

fıstık ve çikolata almış eşim sağolsun. canı Antep fıstığı çekmişti. keşke alıp ofiste yeseydi...
oysa markete kereviz almak için uğramıştı, o da bulamamış kereviz. saklanmayın çıkın ortaya kerevizler:KK45:

bugünü böyle kapatırım umarım. yarına + çıkmazsam seviniciiimmm efenim.:cool:

X