Karbonhidrat diyeti günlüğüm

10.01.2016 devamı
bulgur pilavı
1 parça antrikot
marul salatası
yeşil mercimek çorbası 1 kepçe

11.01.2016
sabah/öğle karışık
haş. 2 yum.
peynir
1 dilim ekmek
tahin pekmez 1 tatlı kaşığı
ara: 1 dilim ayva 1/2 elma, 4 ceviz
akşam: 2 dilim el açması ıspanaklı tam buğday unlu börek(k.validem yaptı, nefisti)
börek pişerken kremalı mantar 1 kaşık, 1 kaşık z.yağlı ıspanak, biraz uzun erişte, kremalı

12.01.2016 74,2
nezleyim pzts den beri
oğluşu gönderip geri yatıyorum. kvalidem kullandığı ilaçların etkisiyle çok uyuyor. geç kalkıyoruz.
sabah/öğle
2 haş. yumurta
peynir
6 zeytin
1,5 dilim ekmek
1 tatlı kaşığı tahin/pekmez

dün 1 saat yürüyüş yaptık k.validemle, hava çok güzeldi.
bugün de güzel, birazdan yürüyüşe çıkıcaz.

selam günlükcüm yeniden. misafirlerim vardı laptopumu kaldırmıştım mutfak masasından:)
aklımda kaldığı kadarıyla yazayım.
ceviz ve beyaz leblebi ve yeşil elma yedim aralarda ama hangi gün ve ne kadar sorma:)

12.01.2016 salı= sanırım akşam balık yedik ama yağda kızartma idi.
spor : k.validemle yürüyüş yaptık

13.01.2016 çrş= klasik kahvaltı akşam sarma sardık k.validemle(onun fikriydi, ben üşenirdim)
spor : k.validemle yürüyüş yaptık. donduk, yağmur çiseledi :)

14.01.2016 prş=klasik kahvaltı akşam düdüklüde pirzola 2 parça, bulgur pilavı ve kereviz salatası, sarma
spor: k.validemle yürüyüş yaptık. dönüşte otobüse bindik:) yokuş yukarı olacağı için.

15.01.2016 cuma=klasik kahvaltı öğlen kıymalı k.bahar+bulgur pilavı akşam sebzeli börek 2 tane(yarım yufka)+puding
spor: ev süpürüp silme, toz alma, banyo silme, ütü

16.01.2016 cumartesi= sabah omlet, sucuk, börek akşam antrikot,mek.fas.salatası
spor: avm de sinemaya gitme:p çizgifilm izledik hep birlikte.
bolca bulaşık toplama yerleştirme:p

17.01.2016 pazar sabah: 73,4 kg oleyyyy:KK73::KK73::KK73::KK73: özledim sizi ponpon kızceler:-)
10:30 suları kahvaltı; 1 haş.yumurta + 2 börek + peynir +zeytin

misafirlerim gitti.
akşama dünkü antrikotların yanına bulgur pilavı yapıp soğan kıracağım:-)
salgın var herkes hasta, bol bol c vitamini ve soğan:KK39:

18.01.2016 73,5 (+100 gr)
sabah klasik kahvaltım +1 tane börek
15:26 2 kase mantar çorbası
üstüne nescafe ve damak çikolata

bugünün sporu: avm alışveriş. 2 saat içinde. kar mar dinlemeden oğluma kalın eşofman altları ve içlik tayt ve termal çorap alıp döndüm. ve yedek kalemler (hep okulda kalıyor)

18.01.2016 akşam
avm sonrası üşüdüğüm için sanırım nescafe yanında 1 paket yani 80 gr fıstıklı damak çikolatayı bitirdim :KK22:
o nedenle akşamı hafif geçirecektim güya....
ama oğlum pide istedi, evde ortalarda katalog mu denir işte ondan kalmış, görünce de canı çekmiş.
ben ne güzel kıymalı k.bahar ve 2 kaşık bulgur pilavı yemiştim.
ama yarım lahmacun, tadımlık pide veeeeee traliçe yedim. ilk defa. ve bayıldım. miss:oops:
oğlum traliçe istedi ama beğenmedi (ıslak şeyleri sevmez) ee ben de azıcık ucundan bakarken a aaa bi baktım bitirmişim.:KK23:
galiba regl olmak üzereyim diye bugün tatlıyı o kadar abarttım ki şimdi ne yapsam da eritsem diye düşünüyorum.:KK67:
ceza olarak ütüleri bu gece bitireyim. üstüne çamaşır yıkayım kurutayım ütüleyim.:KK11:

19.01.2016 73,6 (+100 gr )
sabah 10:30 2 haş.yumurta+peynir +ekmek
8 de kalktım ama 10:30 da anca acıktım.
dün o kadar çok yemişim yani.

dün gece oğlumun ödeve isyanı benim bütün enerjimi aldı götürdü. ütü yapamadım. birazdan tv karşısına getirip ütü masasını hem izleyip hem ütülerim sanırım. bak söz vermedim günlükçüm, sonra bana hesap sorma.

19.01.2016 öğle
kahvaltıdan sonra bu soğukta balkonu vileda ile silip, salondaki oyuncak kutularını balkona geçirdim.
yerler soğuktan kuruyamadı direkt dondu sanırım. neyse balkonda işimiz yok bu soğukta nasılsa.
sonra salonu viledaladım. sonra da koltukların, masanın, kondisyon bisikletim, pilates topum, mekik aletimin kısaca eşyaların yerini değiştirdim. (spor aletlerim, öylece duruyor garibanlar)

sonra çok acıktım tabi. kan şekerim düştü 1 tane muz yedim geçiştirmek için ama kesmedi.
3 kaşık bulgur pilavı ve kalan kıy.karnıbaharı yedim bol acı biber döküp.
üstüne de 60 gr damak çikolatayı hüpletmeyim mi :) ama dünkü kadar iyi gelmedi. d
ünkü çikolatanın ve traliçenin verdiği tat pişmanlığını unutturuyordu çünkü. demek ki gerçekten ihtiyacım vardı.
ama bugün o kadar gerekli değil olmalı ki tat alamadım.
buna rağmen akşam yemeği üzerine de puding yedim yaw..:KK23: çok dengesizim çookk:KK67:

akşam ; yoğurtlu kereviz salatası, azcık peynirli makarna (oğluma yapmıştım) ve 1 kase puding ile 3 ceviz yedim.

bugünü unutalım en iyisi:KK47::confused:

birazdan tv karşısına getirip ütü masasını hem izleyip hem ütülerim sanırım. bak söz vermedim günlükçüm, sonra bana hesap sorma.

ütü yapamadım haliyle. salonu değiştirmekle meşguldum. sonrasında oturup bi film izledim.
kadın işi banka soygunu-Meltem Cumbul

ütüyü belki yarın yaparım. yarın okullar tatil burda. oleyyy.. uyuruz umarım. aksi gibi erken kalkarmışız.

günaydın sevgili günlükcüm, naber kız:KK70::KK45:

20.01.2016 sabah 73,4 (-200 gr):KK73::KK73::KK73:ponpon kızcelerim de gelirmiş aman da amaaannn:-)

omlet (oğlum evde, o nedenle omlet yaptım)
zeytin
peynir ( koyun keçi inek karışık bir peynir,superr)
1 t.kaşığı tahin pekmez
1 dilim ekmek

sabah 09:00 da bir kapı çarpma sesine uyandım. komşulardan geldi galiba.
sonra geri dalamadım. kilo aldığımdan emin şekilde tartıldım ama o da ne 200 gr vermişim.
salona geçtim. conan vardı bir kanalda gülerek izledim biraz.
sonra oğlanım uyanmış pijamalarla yanıma geldi. bebekliği geldi aklıma zaten uykudan yeni uyanınca hala bebekliğine benziyor kucakladım giyinmeye odasına götürdüm. artık taşıyamıyorum. ağır geliyor. ne ara büyüdün sen.

laptopumun fanı coştu yine galiba kapanacak.

işte böyle günlükcüm...

Mrb
Bende bu diyeti yapmaya çalışıyorum.
Bir ileri iki geri. Sinirliyim. Bu soğuklarda dikkat etmek imkansız. Şu an bile çerez yiyorum...
Bende dünü unutmayı seçtim de bugünü ne yapacağız...
Sabah yumurta peynir fıstık süt
Öğlen 1 avuç badem ve tuzsuz fıstık.
Akşam somon az salata ve Çerez. 3 kare bitter...
Bilmiyorum ya 7-8 kg vermek istiyorum kış günü mümkün mü?

Mrb
Bende bu diyeti yapmaya çalışıyorum.
Bir ileri iki geri. Sinirliyim. Bu soğuklarda dikkat etmek imkansız. Şu an bile çerez yiyorum...
Bende dünü unutmayı seçtim de bugünü ne yapacağız...
Sabah yumurta peynir fıstık süt
Öğlen 1 avuç badem ve tuzsuz fıstık.
Akşam somon az salata ve Çerez. 3 kare bitter...
Bilmiyorum ya 7-8 kg vermek istiyorum kış günü mümkün mü?

kolay gelsin Kokomel, kışın soğuklarda uygulamak zor oluyor diyetleri, vücut enerji istiyor.
aynen ben de bir ileri iki geri yıllardır aynı kiloları vermeye uğraşıyorum. uğraşıyorum dediğim de her yıl max 2 ay:KK23:
gerçi üstüne ilave etmiyrom yıllardır aynı kilo aralığında dolaşıyorum diye de pozitif bakabilirim:confused:

not:fıstık bana kilo yapıyor iyi gelmiyor, dikkatli yemeni tavsiye ederim. çiğ badem en iyi seçim.

20.01.2016 devamı

kahvaltı sonrası oğlumla kartopu oynamaya indik. komşunun kızı da geldi. sonra bize geçtik. onlarla ilgilenirken kendim bişey yemedim. evde yemeklikte yoktu. ne yapcağımı bilemedim, kısır yaptım. :KK47: çok az pırasa vardı onu da yulaf ezmesi,peynir ve 2 yumurta ile kek gibi bişey yaptım incecik oldu . tadı da iyi oldu. pırasaları önden biraz soteledim.

meğer eşimin balık alacağını unutmuşum. o da somon almış, tavada yaptık ondan da yedim.
kesin hatırlayamadığım bişeyler daha yemişimdir. beyaz leblebi çay yanı. onu hatırladım şimdi.

X