- 24 Kasım 2011
- 4.599
- 6.876
- Konu Sahibi diyetteyimben
taze yapıp içseydin canım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Afiyet bal şeker olsun canım. Can boğazdan geliyor. Canının istediği yemeli kişi..aynen. ne yapıp edip de verdiğim 1 kilocuğu nasıl geri alırım diyeti
bir taraftan yiyor bir taraftan bahaneler/avuntular buluyorum.
çiğ börek = çoktandır yemedim, hem erken vakit yedik, yatana kadar bişey yemem. (yemedim de.)
tatlılar(kabak/irmik/ayva) = hepsi küçük parçalardı caaanııımm (aslında gerçekten de öyleydi) üstüne yeşilçay
börek= geri dönüş yolunda eritirim yollarda kilo veriyorum
kısır= amaan canım bulgur sonuçta
etli ekmek= bi daha hep birlikte ne zaman bir araya gelcez, ye gitsin. hem son dilimi bıraktın ya aferin
katmer benzeri tatlı: aaa iyiymiş, şerbeti yokmuş meğer. antep fıstığı yedim varsaydım yufkası zaten gevrekti ufalandı çatala gelmedi
yani özetle durum vahim
üşendim neyse bişey olmadı yaşıyorumtaze yapıp içseydin canım
Afiyet bal şeker olsun canım. Can boğazdan geliyor. Canının istediği yemeli kişi..
Dertliyim anlayacağın, demirim çok düşüktü ilaç kullandığım halde hiç değişmemiş ya çok kötüyüm...
Onun için daha dikkatli olacağım sadece faydalı şeyler yemem gerek. Çok ihmal ettimki meyveyi sebzeyi...
Çocuklara da hep kötü örnek...
Yarınki yemeğim yeşil mercimek menüde bol salata ceviz peynir ton balık olacak inşallah. Planlı gitmem lazım yoksa hafta ortasında yemeksiz kalınca hazıra yöneliyoruz.
Hadi bakalım kolay gelsin.
Maşallah hiç boş durmuyorsun arkadaşım. Bu hareketliliğe kilo milo kalmaz ki.06.02.2016 cmts devamı;
sabah patatesli omlet, sucuk, peynir,zeytin,1 dilim kek yedim. ekmek de yemişimdir.
öğlen yemedim çünkü kahvaltı öğlen idi.
akşam misafirlikte tabağı silip süpürdüm.
2 dilim yufka böreği, 2 tane peynir tatlısı, 1 minik ekler, 2 patatesli bişey, 1 dilim kek (amanın yaz yaz bitmedi)
07.02.2016 pazar 73,3 (-500 gr nasıl oldu ki bu???)
sabah; omlet, sucuk, peynir, ekmek, zeytin, 1 dilim ekmek
1 paket damak çikolata yedim
üstüne de 1,5 saat falan ütü yaptım.
akşam: etli nohut ve pirinç pilavı ( özlemişiim çok yedim, )
08.02.2016 pzts sabah 74 lü bişeyler gördüm ama inanmadımiyi şeylere odaklanayım
sabah oğlumu okula gönderip marketten yeşilçay almak için az yürüdüm.
ama acayip soğuktu. yerdeki su birikintileri buz tutmuştu.
sabah: sahanda 2 yumurta,1 dilim ekmek,6 zeytin, peynir
akşam: nohut yemeği, bulgur pilavı, 1/2 simit(eşim marketten sıcak sıcak almış)
ve mısır patlağı ve bir avuç nohut (çay yanı bunlar, çayı bırakmalıyım)
kahvaltı sonrası ortalık topladım. salon epey dağınıktı, oyuncaklar vs. kaldırdım geri. nasılsa okul başladı.
yıkanıp katlanmış çamaşırları ve dün ütülediklerimi yerleştirdim dolaplara.
sonra çoook uzun zamandır el atmadığım gardrobumu düzenledim. 3 koca poşet kıyafet ayırdım.
bu beni çok iyi hissettirdi. askıları düzenledim, pantolonlar bi tarafa, gömlek ve kazaklar bir tarafa.
Selam
Ferrosanol, b kompleks ve folik asit kullanıyorum. Ama kararlıyım artik faydası olmayan bişey yemeyecegim.
Beslenmem tam olacak.Sadece Şeker ve kbh içeren yediklerimi yazayım hep böyle yapsak aslında dikkatimizi karbonhidratsız olmaya verebiliriz.
Mesela ben bugün çeyrek simit 4 adet kuru kayısı 1 kaşık tahin helvası ve 1 dilim ekmek yedim. Ha bir de yarım kivi ...E baya çokmuş. Simit ve ekmek ve helva gereksiz otekiler faydalı sınıfına giriyor.
Günaydın, nasılsın?günaydın
selam
bugünki hasılat şöyle 1kase tarhana 1 dilim kızarmış ekmek 1 avuç kuru üzüm yarım kivi..
Sadece bunlar karbhidrt içerenler.
sebzeleri saymıyorum ya. Abartı oluyor o zaman.
Kaç gündür yazamadım. Aklımda da degil ne yaptim ne ettim.İsler çok yoğun bi de eve gelip haldır haldır yemek yapması deli ediyor beni..Ama yılmak yok faydalı besinler pişirilecek ve yenecek.
Bu hafta sebzeyi daha çok yedim aralarda da ceviz ile kuru meyveler yedim.Evet kb si çok ama lazım da.
Yarından itibaren yürüyüşe başlasam diyorum yavaş yavaş baharda yaklaşmakta.
Çocuklarda sarma istiyor. Yandım bennn.
Nereden buluyorsun arkadaşım bu enerjiyi. Maşallah...