- 11 Mart 2015
- 607
- 746
-
- Konu Sahibi diyetteyimben
Evet martta açmışsın da görünce şaşırdım yine de
Ben diyet yapmayınca güncel değil tabi.hadi başlayalım yavaş yavaş. Karbonhidrat diyeti nasıldı, ayrıntılarını hatırlamıyorum. 72 oldum sanırım ben de.offfcevap yazarken pc kapandı. külüstür mülüstür ama idare ediyor beni hala.
20 gündür yazıyorum buraya. diyete geri döndüm, 76 lı rakamları görünce.
senin günlüğe yazmıştım bi kaç kez sonra çok gerilere düştü galiba.
diyetteyimben canımcım cevap yazmamışsın bana.nasıldı karbonhidrat diyeti?
Çok geçmiş olsun canım. Benim oğlan da kusuyor birkaç gündürkusura bakma canım, benim aklım başımda değil. oğlanım hasta, uykularım bölük pörçük.
okuduğumu hatırlıyorum mesajını ama cevap yazmadan çıkmışım.
özetle; hamurişi, makarna, ekmek, tatlı yemiyoruz. (bunu yapsak zaten kilo problemimiz olmayacak da)
protein ağırlıklı besleniyoruz. ebruakin ın sitesinde gıdaların karbonhidrat ünitelerini gösteren liste var.
o listeden günlük 50 yi geçmeyecek şekilde besleniyoruz.
ama 35 civarı tutarsak daha iyi veriliyor kilolar.
kahvaltı yumurta
öğlen veya akşam et/ balık +salata
akşam sebze yemeği + yoğurt
yağlar sakıncalı değildi bu diyette. (tereyağ, kaymak vs serbest)
baklagillerin puanı çok idi.
meyveleri ve kuruyemişleri de gramla yiyorduk.
Saģol canım. Benimki toparladı sanırım. Kusmuyor artık.geçmiş olsun nasıl oldu hastalar
çok geçmiş olsun canım, iyileşti mi oğlun?Çok geçmiş olsun canım. Benim oğlan da kusuyor birkaç gündür(
Hatırladım şimdi.düşünüyorum kac gündür neydi n eydi diye.bir türlü çıkaramadımçok teşekkürler.
iyileşti artık ama penisilin surup içmeye devam, 10 güne tamamlamamız gerekiyor. BETA oldu çünkü.geçmiş olsun nasıl oldu hastalar
slm Sibel68,Slm kizlarbir sey sorcam tencere yemekleri nasil hesapliyoz salca var sogan var sebzesi eti ve tencereyi hep yemiyoz bi tabak nasil hesapliycam
İyileşti derken biraz ishal başladı.genel olarak iyi ama.çok geçmiş olsun canım, iyileşti mi oğlun?
İyileşti derken biraz ishal başladı.genel olarak iyi ama.senin yavru nasıl?
Olabilir tabi.yaptım bir şeyler ama daha tam geçmediçok geçmiş olsun. antibiyotik kullandıysanız o da ishal yapabiliyor.
haş.patates, muz, haş.pirinç iyi gelir.
kasım ayında oğlum da geçirdi. tüm sınıf hatta.
ayva da iyi gelir. umarım çabuk geçer.Olabilir tabi.yaptım bir şeyler ama daha tam geçmedi(
Verdiler canım.teşekkür ederim.ayva da iyi gelir. umarım çabuk geçer.
probiyotik toz verdiler mi? kaybettiklerini geri kazanması için?