simdi kuru sogan 10 puan, domates 6,biber 3 puan.bence rahatlikla yiyebilrisin.19 puan yapiyor.yumurtalar 0.geriye bi suru puanin kaliyor afiyet olsunnn
dayanabilirsen, bir gun sadece meyve ye.karpuz gibi mesela doyurur.ama puani gecme.bu arada karpuzun puani 20 degil 37 500 gr icin.internetten baktim.yarim kilo yiyebilirsin yani.bunu yaparsan ertesi 1 kilo atmis olucaksin.yapabilirsen buyur yap,ben mesela bugunu oyle yapicam
sen bence sok diyetini yap.baska meyveyle de olur.hem puan dahili hem meyve tuketimi cifte diyet olur.ertsi kilo verecegine eminim.denenmis yontemdir.dayanamazsan tatlandiricili cay falan ic tatli hissi tokluk verecektir sana.dene bak bugun dene gor bak ertsi 79 orecen.bu arada gadrieli diskalifiye etmek derken o bizi ediyor farkindaysan aldi basini gidyor
felaket tellali gibiyim farkindayim ama simitin besin degerinden sonra karpuzun besin degeri de yalnis cikti arkadaslar.karpuzun 500 gr i 37 puan.20 puan degil.ben de diyorum neden 1 kilo karpuz yiyince3 ertesi az kilo vermis oluyorum diye.megersem puani asiyormusum.boyle supheli durumlarda iyiki arastryorum.bak demekki az yicez.500 gr yeter zaten bence
Vallaha yapcm ben bu isi :) diyet kardesligi :) seviyorum hepinizi :) motivasyn kaynaklarm benm yavvvv :)
off evetgadrielll ah gadriel tek rakibim gadriel seni geçerim nede olsa
hehe
hımm diğer meyveler de olur diosun tamam kavunla besleneyim bugün bakalım yarın nolcak 79 olursamm dile benden ne dilersen
yaparsın tabi bak burdayız hepimiz kapışıyoruz tatlı tatlı tek hayalimiz 75 i görmek düşün
takıl bize çıtır ol
arkadaslar merhaba,bu konuya daha once hic yorum yazmadim,cok onceden dukana yazmistim galiba bir iki sey ama sonradan vakitsizlikten girmedim. ben dukan yaparak 4 ayda 14 kilo verdim.sonrasinda guclendirmeyide tamamladim.68 kilodan 54 kiloya indim ve hala bu kilomu koruyorum.tabii sporda yapiyorum.verdigimiz kilolari geri almamak inanin diyet yapmaktan zor,simdiki hedefim 51 kiloya inmek ve bu surecide sizlerden ogrendigim bu diyetle gecirmek istiyorum. cok guzel bir topic yaratmissiniz, verdiginiz dayanisma icin sizleri kutluyorum.umarim benide araniza alirsiniz,,:)))
Midem kucluyo sanirim kizlar aksm yarim gogus bile yiyemedm :) bi bardk ayrn ictim bide o kdr :) bugunu 25 kb le kapaticm insallah belki bi incir yerim 30 yaparm ama cok istemezse cnm yemicm :)
incirin 1 tanesi 5 puancikmi? aa ben fazla biliyordum
100 gr taze incirin 20,3 kb. puani var.kuru incirde 55.3bence sen mutfak tartisi al .1 tanesi kac gr geliyor bak hesap yap.
En iyisi yemiyim onudacanim bisey istedgnde 3 saniye sonra yedigim seyden aldgm zevk geccek diye avutuyom kndmi yemeyi veririm olsun napalim :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?