arkadaşlar bende dört beş gündür yapıyorum bi diyeti size katılabilirmiyim.galiba iki kilo falan verdim daha tartılmadım ama.
ben 75 kiloydum ekmeği ve şekeri kesip cok az yiyerek 69 olmuştum ama durdu sonra buna başladım evdeki tartımda sabahları 65 akşam 67 çıkıyorum şimdi ama tartıma güvenmiyorm.eczanede tartılmam lazım oyüzden emin değilim verip vermediğimden .boyum 1.60sanırım 13 14 kilo vermem lazım
inşallah veririm.ama benim bir sorunum var ben içki kullanıyorm ve bu aralar bırakmayı düşünmüyorum zaten rakıda karbonhidrat yok diye bu diyeti denedim ben her akşam üç dört bardak içiyorum araştırdım ama bulamadım belki orda belirtildiğinden fazla içtiğim icin işe yaramaz.işe yarıyor gibi görünüyor bakalım böyle gidermi bu içkiyle
o sekildede cok güzel vermissin tebrik ederim ama sabah ac olarak tartildigindaki rakam önemli gercek kilon odur cünkü. kacamak yapmadigin sürece bu dietlede güzel kilo verirsin. maalesef cogumuz o hatayi yapti ve halä ideal kilomuza inemedik:26:
ben 75 kiloydum ekmeği ve şekeri kesip cok az yiyerek 69 olmuştum ama durdu sonra buna başladım evdeki tartımda sabahları 65 akşam 67 çıkıyorum şimdi ama tartıma güvenmiyorm.eczanede tartılmam lazım oyüzden emin değilim verip vermediğimden .boyum 1.60sanırım 13 14 kilo vermem lazım
Vagus geldin gördümmmm
Esracığım seni de gördümmmm
slm şekerler.arayı çok açtık dimi?bende diyet miyet kalmadı.ne bulursam yiyorum.ve kilo aldım
tartılmıyorumm ama en az üç.sıcaklar artınca spor da yapamıyorum.yani çok dağınık durumdayım.topiğe giriyorum bakıyorum yazan yok çıkıyorum.biz demirtaşlar semiluna ve peri kaldık sanırım))haydi yeniden toplayalım topiğimizi.?
evt canım.hadi topla benii.çok dağıldım))
Hem biliyorsun tecrübeyle de sabit, alınan kilolara oturmadan acil müdahale edilince çok kolay gidiyorlar. Yerleştirmeyelim kiracımız yağları bedene tekrar. Ev sahibi sanmasınlar kendilerini değil mi
Ama ineceğiz hayatım. Eninde sonunda azim kazanacak
inş yerleşmemiştir canım.tama bende tartılmayım cumaya kadar.biraz dikkat edim beslenmeme.cuma günü kilo bild. yaparız.
kesinlikle haklisin canim yolu yariladik zaten kalan yarisinida kesin vericez
slm şekerler.arayı çok açtık dimi?bende diyet miyet kalmadı.ne bulursam yiyorum.ve kilo aldım
tartılmıyorumm ama en az üç.sıcaklar artınca spor da yapamıyorum.yani çok dağınık durumdayım.topiğe giriyorum bakıyorum yazan yok çıkıyorum.biz demirtaşlar semiluna ve peri kaldık sanırım))haydi yeniden toplayalım topiğimizi.?
Evet şaka maka yolun yarısına geldik canım ya. Bak esra da geri geliyor. Sen kb rejimi yapmasan da bizi bırakmıyorsun zaten. Napalım başbaşa da olsa yola devam edelim. Ben hissediyorum incelme iki günde bile valla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?