• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu Karbonhidrat Diyeti Deneyimlerimiz

vaguscum şimdi baktımda 2010 yılının 10.ayın 20 sinde ayrılmış izne kayınpeder ameliyat olcak oraya gidiyoruz diye sayfa 602 sanırım bidahada yok demekki sen girdinden beride rastlamadıysan kadıncaz dönmedi demektir tüh ya ben halaa çok üzülüyorum o kadına başına bişey geldi diye

maaslesef seline kimse ulaşamıyor.onu bende çok merak ediyorum.keşke o dönem telofonunu felan alsaydık.
zeynep seni hatırladım.umarım topiğe yine devam edersin

bugün 11. günüm dün tartıldım 3 kilo kadar gitmiş 9 günde
belimde boşalma var biraz.incelme de var yani
yediklerime gelince .
sabah kaşarlı sucuklu yumurta yedim .çay çok az çömlek peynir yedim.
öğle annem uygun bişi yaparsa onlardan yerim.
içtiğim su miktarında 2 lt nin altına indirmek istemiyorumgenelde 2-2.5 oluyor..

maaslesef seline kimse ulaşamıyor.onu bende çok merak ediyorum.keşke o dönem telofonunu felan alsaydık.
zeynep seni hatırladım.umarım topiğe yine devam edersin

bugün 11. günüm dün tartıldım 3 kilo kadar gitmiş 9 günde
belimde boşalma var biraz.incelme de var yani
yediklerime gelince .
sabah kaşarlı sucuklu yumurta yedim .çay çok az çömlek peynir yedim.
öğle annem uygun bişi yaparsa onlardan yerim.
içtiğim su miktarında 2 lt nin altına indirmek istemiyorumgenelde 2-2.5 oluyor..

tebrikler 11 günde güzel vermissin:nazar:

kaç yaşındasınız bilmiyorum ama müthiş bir gençleşme
güzelleşme gelmiş.maaşallah.hepsini bu diyetle mi verdiniz?

çok teşekkür ederim bir kaç gündür giremedim nete.29yaşındayım:)))hepsini bu diyetle vermedim çok uzun aslında benim hikayem hayatta hiç komplekslerim yoktur ama bu kilo olayı tek kompleksim:D 4.5kilo doğan bir çocuk,baba tarafı inanılmaz kilolu 13yaşından beri mücadele al ver al ver:D insanın yürüyüşü bile değişiyor kilo verince;)hiç bir zaman da kilolarımla mutluyum diyen bir insana inanmamışımdır.O kadar psikolojimi etkilemişti ki bu kilo olayı inanın tırnaklarımı bile yerdim yarısına kadar:)))kızlar ben bunu çok geç anladım ama kasmamak lazım insanız mesela ben dün bu puan işinde abarttım yedim 70 olmuştur ama 70 puan için 4km yürüdüm.Demek istediğim bir yiyorsam 3gün dikkat ediyorum yediklerim için vicdan azabı çekmiyorum.Şimdi kiloları vermişsin sen rahatsn tabi diye düşünmeyin:))kiloları verdim ama çatlaklar,göğüslerim sarktı spor yapıyorum:D:D ayrıca ben hep kiloluydum ama bu kiloları alanlar bir günde almadık ki bir günde hemen verelim;)Ben neler yaptım ya 2gün o diyet 3gün bu diyet acırım acırım anneme acırım,hayatı bana diyet yemek yapmakla geçti..:)))Mesela ben çocukkende derdim pilav sarelleydi görgüsüzlük olarak almayın babam koliyle alırdı seviyorum diye(çok çok yanlış)kaşık kaşık yerdim yazık annem saklardı:)))kendi çocugum olsa hitler gibi başında puan hesabı yaparım herhalde:D çok uzun yazdım farkındayım ama inanın ve iradeli olun mesela akşam yemek yiyeceğinize giyin güzl bir kıyafetinizi topuklu ayakkabınızı(vakti olmayanlara bişey diyemiyorum)geçin aynanın karşısına açın müziği dans edin...:)))inanılmaz bir motivasyon günden güne küçüldüğünüzü görürsünüz....:)))çok sevdim ben bu kulübü hergün yeni birşey öğreniyorum...Daha bulursam kilolu fotolarımı eklerim;)

çok teşekkür ederim bir kaç gündür giremedim nete.29yaşındayım:)))hepsini bu diyetle vermedim çok uzun aslında benim hikayem hayatta hiç komplekslerim yoktur ama bu kilo olayı tek kompleksim:D 4.5kilo doğan bir çocuk,baba tarafı inanılmaz kilolu 13yaşından beri mücadele al ver al ver:D insanın yürüyüşü bile değişiyor kilo verince;)hiç bir zaman da kilolarımla mutluyum diyen bir insana inanmamışımdır.O kadar psikolojimi etkilemişti ki bu kilo olayı inanın tırnaklarımı bile yerdim yarısına kadar:)))kızlar ben bunu çok geç anladım ama kasmamak lazım insanız mesela ben dün bu puan işinde abarttım yedim 70 olmuştur ama 70 puan için 4km yürüdüm.Demek istediğim bir yiyorsam 3gün dikkat ediyorum yediklerim için vicdan azabı çekmiyorum.Şimdi kiloları vermişsin sen rahatsn tabi diye düşünmeyin:))kiloları verdim ama çatlaklar,göğüslerim sarktı spor yapıyorum:D:D ayrıca ben hep kiloluydum ama bu kiloları alanlar bir günde almadık ki bir günde hemen verelim;)Ben neler yaptım ya 2gün o diyet 3gün bu diyet acırım acırım anneme acırım,hayatı bana diyet yemek yapmakla geçti..:)))Mesela ben çocukkende derdim pilav sarelleydi görgüsüzlük olarak almayın babam koliyle alırdı seviyorum diye(çok çok yanlış)kaşık kaşık yerdim yazık annem saklardı:)))kendi çocugum olsa hitler gibi başında puan hesabı yaparım herhalde:D çok uzun yazdım farkındayım ama inanın ve iradeli olun mesela akşam yemek yiyeceğinize giyin güzl bir kıyafetinizi topuklu ayakkabınızı(vakti olmayanlara bişey diyemiyorum)geçin aynanın karşısına açın müziği dans edin...:)))inanılmaz bir motivasyon günden güne küçüldüğünüzü görürsünüz....:)))çok sevdim ben bu kulübü hergün yeni birşey öğreniyorum...Daha bulursam kilolu fotolarımı eklerim;)

tbr canım.motivasyonun süper..

işte insan ne oldum değil ne olacam demeli:))))Allahım eti puf gibiyimm:D

Eklentiler

• $15331_1157050569348_1320250156_30416529_3601074_n.jpg
    $15331_1157050569348_1320250156_30416529_3601074_n.jpg
    30,9 KB · Görüntüleme: 32
mrb kızlar bende geldım aranıza kılom 60
hedefım 53

bugun yedıklerım ;
sabah - ıkı dılım unu denge 15kb
2kaşık peynır 1kb

öğlen tost sandwiç ekmeği kb sini bilen var mı? kaşarlıydı tostum

akşam 3dilim salam
3dilim pastırma
1tabak körili tavuk içinde soğan ve bıber var sadece
1adet ton balığı :)
abarttım değilmi bi an coştum napim. gözüm aç gunduz çok acıkmışım kaç oldu kzlar benım??

mrb kızlar bende geldım aranıza kılom 60
hedefım 53

bugun yedıklerım ;
sabah - ıkı dılım unu denge 15kb
2kaşık peynır 1kb

öğlen tost sandwiç ekmeği kb sini bilen var mı? kaşarlıydı tostum

akşam 3dilim salam
3dilim pastırma
1tabak körili tavuk içinde soğan ve bıber var sadece
1adet ton balığı :)
abarttım değilmi bi an coştum napim. gözüm aç gunduz çok acıkmışım kaç oldu kzlar benım??

tatlım acıktığın zaman 0 puan olan gıdalardan doyana kadar yiyebilirsin bunu unutma.ayrıca bu diyette ne kadar çok 0 puan alırsan o kadar çok kilo veriyorsun .geçmişte arkadaşların tecrübeleri böyle

Kızlar selam hepinize..
Ugrayamadım gene cook uzun zmaandır..Hepiniz iyisinizdir insallah..
Ben Karatay diyetine başladım bu hafta bu arada..Umarım guzel sonuclar alırım..
Aslnda Karatayın ki diyet degil de bir yaşam bicimi..
Hepinizi opuyorum kızlar...Gelmeye calısıcam gene..Butun gun havuz veya denizdeyim..
Aksam da hic vaktim olmuyor ne yazık ki..:((

Kızlar selam hepinize..
Ugrayamadım gene cook uzun zmaandır..Hepiniz iyisinizdir insallah..
Ben Karatay diyetine başladım bu hafta bu arada..Umarım guzel sonuclar alırım..
Aslnda Karatayın ki diyet degil de bir yaşam bicimi..
Hepinizi opuyorum kızlar...Gelmeye calısıcam gene..Butun gun havuz veya denizdeyim..
Aksam da hic vaktim olmuyor ne yazık ki..:((

deniz havuz süpermiş vallahi...benim için de bol bol yüz...
aslıcığım karatay diyeti benim de çok aklıma yatıyor ama kb diyeti kadar çabuk sonuç vermiyor gibi geldi bana kaldı ki kb diyeti de çabuk sonuç veren bir diyet değil. ben de 1 ay kadar karatay yaptım. süper bir diyet. ekmek ve şeker dışında hiç kısıtlama yapmadım kilo vermedim ama o kadar yemeye kilo almamış olmam bence etkileyiciydi.
ben istediğim kiloya indikten sonra karatay diyetini bir yaşam biçimi olarak sürdürmeye karar verdim sonra.
bu arada diyete devam ediyorum vermem gereken 3-4 kilo kaldı ama acaip zor gidiyor son zamanlarda.

deniz havuz süpermiş vallahi...benim için de bol bol yüz...
aslıcığım karatay diyeti benim de çok aklıma yatıyor ama kb diyeti kadar çabuk sonuç vermiyor gibi geldi bana kaldı ki kb diyeti de çabuk sonuç veren bir diyet değil. ben de 1 ay kadar karatay yaptım. süper bir diyet. ekmek ve şeker dışında hiç kısıtlama yapmadım kilo vermedim ama o kadar yemeye kilo almamış olmam bence etkileyiciydi.
ben istediğim kiloya indikten sonra karatay diyetini bir yaşam biçimi olarak sürdürmeye karar verdim sonra.
bu arada diyete devam ediyorum vermem gereken 3-4 kilo kaldı ama acaip zor gidiyor son zamanlarda.

Terkencim selam cnm,
Ozledim valla hepinizi..1 ay kadar yapıp kilo vermemiş olmana çok üzüldüm ya..
Ama ben hakikaten dikkat ederek yapacagım. Arkadasım 1 ayda 5 kg verdi Karatay diyetiyle.
Kilo veren de bir sürü insan var Kadınlar Kulubunde de..
Ben en azından zararlı hicbirsey yemiyo olmanın verdigi huzur icerisindeyim..
Her gun de yarımşar saatten 1 saat yüzüyorum..Onun da etkisi olucak insallah diye düşünüyorum.
Birtek takıldıgım nokta alkol olayı. Haftada bir iki gun 2 şer bardak şarap içiyorum arkadaslarla..
Kitapta da alkolle ilgili hicbirsey yazmamış..Bu konuda senin bir bilgin var mı..
Yani yasaksa da en azından bir tek o konuda yasagı çignemeyi planlıyorum..Çok az kalmış senin verecegin kilo
Ben aldım 1-2 kilo şimdik toparlamaya çalışıyorum kendimi. Ama keske almak kadar vermek de kolay olsaydı keske..
Kolay gelsin tatlım..

Terkencim selam cnm,
Ozledim valla hepinizi..1 ay kadar yapıp kilo vermemiş olmana çok üzüldüm ya..
Ama ben hakikaten dikkat ederek yapacagım. Arkadasım 1 ayda 5 kg verdi Karatay diyetiyle.
Kilo veren de bir sürü insan var Kadınlar Kulubunde de..
Ben en azından zararlı hicbirsey yemiyo olmanın verdigi huzur icerisindeyim..
Her gun de yarımşar saatten 1 saat yüzüyorum..Onun da etkisi olucak insallah diye düşünüyorum.
Birtek takıldıgım nokta alkol olayı. Haftada bir iki gun 2 şer bardak şarap içiyorum arkadaslarla..
Kitapta da alkolle ilgili hicbirsey yazmamış..Bu konuda senin bir bilgin var mı..
Yani yasaksa da en azından bir tek o konuda yasagı çignemeyi planlıyorum..Çok az kalmış senin verecegin kilo
Ben aldım 1-2 kilo şimdik toparlamaya çalışıyorum kendimi. Ama keske almak kadar vermek de kolay olsaydı keske..
Kolay gelsin tatlım..

canım kitabım annemde ama hatırladığım kadarı ile günlük 2 kadeh hakkın var.

Ya ben kitabı okudum ama alkolle ilgili hicbirsey yazmıyordu? Benim mi gözümden kaçtı acaba yaa:((

canım çok emin değilim ama tercüme diyetlerle ilgili kısımda okudum sanki...gerçi ben hocayı tv de falan da çok izledim. acaba o izlediklerimden mi kaldı aklımda bilemedim şimdi. kitabın o kısmına bak istersen...

canım çok emin değilim ama tercüme diyetlerle ilgili kısımda okudum sanki...gerçi ben hocayı tv de falan da çok izledim. acaba o izlediklerimden mi kaldı aklımda bilemedim şimdi. kitabın o kısmına bak istersen...

Evet tatlım dedigin gibi tercume diyetlerde ama ne yazık ki sonuc iyi degil. İnsulin ve leptun direncini tetikler, bu sebeble kilo vermek isteyenlerin alkol kullanmaları son derece sakıncalıdır diyor :(((
Keske senin dedigin gibi olsaydı ama içilmiyormuş..Neyse ben herşeyi dogru yapayım da haftada bir iki bardak şarabım kusur kalsın.
Bu arada çok iyi hissediyorum kendimi...İnsallah hep boyle devam eder..

Evet tatlım dedigin gibi tercume diyetlerde ama ne yazık ki sonuc iyi degil. İnsulin ve leptun direncini tetikler, bu sebeble kilo vermek isteyenlerin alkol kullanmaları son derece sakıncalıdır diyor :(((
Keske senin dedigin gibi olsaydı ama içilmiyormuş..Neyse ben herşeyi dogru yapayım da haftada bir iki bardak şarabım kusur kalsın.
Bu arada çok iyi hissediyorum kendimi...İnsallah hep boyle devam eder..

canım desene ben yazılanı değil kendi niyetimi belli etmişim :)))
ama nerede yazdığını hatırladım :)))))

canım desene ben yazılanı değil kendi niyetimi belli etmişim :)))
ama nerede yazdığını hatırladım :)))))

hahhahaha superdi bu akşam akşam güldürdün beni..Evet en azından nerde yazdıgını hatırladın(yanlış da olsa )
Neyse dedigim gibi ben diyetime bakayım gibi bir süre de içmeyiveriyim..
Bu arada sanırım artık kimse diyet yapmıyor..Bu kadar konusma yaptık aramızda kimse gelmedi dünden beri..
Neyse en azından hareket oldu topikte..
Pericim Esracım napıyor? Herkes iyi mi bilgin var mı bu arada??

kızlar merhaba.bir kaç gün kaçamak yaptım o nedenle yediklerimi yazamadım.

dün su da içemedim ne yazıkki ama bugün telaafisini yaparım inşallah.
sabah 1 rafadan yumurta 3 zeytin peynir yedim biraz .3 bardak ta çay içtim.evin tadilatı bitti.temizlik yapılacak heryer berbat.Allahım kolaylık ver.

helinaslı sanırım şarapta şeker var bu nedenle diyetimize uymuyor diye biliyorum tatlım.

selam kizlar, uzun zamandir yazmiyordum, in$allah hepiniz kilo vermi$sinizdir :)

ben "diyet listeleri" bölümünde doktorun verdigi listeyi yazmi$tim, ama bana fazla geldigi için tam olarak uymuyorum özellikle ekmek konusunda her ögün iki dilim yemem kerekiyor ama ben bazen yarim bazende 1 dilim yiyorum, ba$layali 1.5 hafta oldu, haftada bir kere kaçamak yapma hakkim var ama ben 2-3 kere yaptim misafir yüzünden, ama buna ragmen 1.5 haftada taaammm 300gr verdim!!! bu benim için mucize gibi bir$ey, bilirsiniz hep kilo alirdim, aslinda çok sevindim ama korkuyorum çünkü bir kere daha böyle olmu$tu 300gr verdim diye sevinrken ertesi gün 600gr aldim, ama neyse motivasyon oldu, Kizlar sizlere ba$arilar diliyorum, hayirli cumalar...

hahhahaha superdi bu akşam akşam güldürdün beni..Evet en azından nerde yazdıgını hatırladın(yanlış da olsa )
Neyse dedigim gibi ben diyetime bakayım gibi bir süre de içmeyiveriyim..
Bu arada sanırım artık kimse diyet yapmıyor..Bu kadar konusma yaptık aramızda kimse gelmedi dünden beri..
Neyse en azından hareket oldu topikte..
Pericim Esracım napıyor? Herkes iyi mi bilgin var mı bu arada??

arada kaçamaklar olmasa diyet çekilmez olur abartmamak kaydı ile benim şarap kaçamaklarım oluyor açıkcası :)))
sessizliği tatil rehavetine bağlıyorum.pericim safra kesesi taşı ameliyatı oldu biliyorsun ameliyat sonrası diyet konusunda değişiklik yapacağını söylemişti ama foruma gelirim diyordu. esrayı bilmiyorum ama..son günlerde sesi çıkmıyor. bu arada bugün bizim kilo bildirim günümüzdü. ben geleneği bozmayayım bildirim yapayım. 61.7 yani değişiklik yok :)))

kızlar merhaba.bir kaç gün kaçamak yaptım o nedenle yediklerimi yazamadım.

dün su da içemedim ne yazıkki ama bugün telaafisini yaparım inşallah.
sabah 1 rafadan yumurta 3 zeytin peynir yedim biraz .3 bardak ta çay içtim.evin tadilatı bitti.temizlik yapılacak heryer berbat.Allahım kolaylık ver.

helinaslı sanırım şarapta şeker var bu nedenle diyetimize uymuyor diye biliyorum tatlım.

of canım tadilat deme bana kaç gündür şantiye şefi gibi dolanıyorum ortalıkta bende de tadilat var ama bizimkinin bitmesine daha 2 hafta var :(((( kolay gelsin vallahi tadilat sonrası beni de korkutuyor ama el mahkum yapacağız yavaş yavaş.

Back