Popüler Konu Karbonhidrat Diyeti Deneyimlerimiz

aynen öyle canim simdiye kadar yaptigim simariklik yeter cok saldim cookkk artik telafi edicek zamanim yok ve ben bu önümdeki süreyi cok iyi degerlendirmeliyim

hadi bakalım canım ben sana inanıyorum da kendimden ümidim yok.bu sıcaklarda kb diyeti kesinlikle daha zor olacak.yediklerimiz hep yağlı şeylerdi.
vallahi ben kaç gündür ne yemek yapacağımı bilemez hatta yapmaz haldeyimzaten yiyen de yok.abur cuburla geçiştirme durumu oldu bu aralar.dün okulda 2 dilim baklava yemiştim zaten eve gelince uyudum.uyanınca da domates salataık peynir ve zeytinden oluşan bir tabak hazırladım.2 dilim ekmekle onu yedim.dün böyle geçti.
bu sabah da 2 kurabiye,bir de evde yaptığım poaçalar vardı bi tane de ondan yedim.tam bir kb canavarı olmuşum diyetsiz günlerde ama mutlak vücudun ona da ihtiyacı var zaten enerjiyi kbden alıyoruz.
vs,vs....:))kendimi aklama cümleleri bunlar:)

bu sefer bende kendime güveniyorum kalan kilolar korksun benden hepsini olmasada atabildigim kadarini sepetliycem vücudumdan
kendimizi aklama ile olan ilgili bütün cümleleri unutuyoruz ve dietimize sariliyoruz ben bu diette yag serbest diye hic bir zaman asiriya kacmadim izgara yada haslanmis et ve yaninda salata hem uygun hemde agir deil ayrica sebzeleride közleyip yogurtlayarak yiyebilirsin sicaklarda serin serin:13:

canım benim.senin bu pozitif yaklaşımın bana da sirayet ediyo burdan.haklısın aslında benimki bahane üretmek yani.b.dolabımda diyete uygun bişey yok.benim önce b.dolabını doldurmam lazım.şarküteriye tekrardan bir hoşgeldin demeli:)

bahane üretmek cogu zaman isimize geliyor ama bunu senin icin söylemiyorum diet yapmaya niyetimiz olmadiginda yemek icin biz yaratiyoruz onlari bana baksana kac ay olmus diete baslayali resmen diet bozmak icin her durumdan yararlanmisim:78: ama bundan sonra yokkkkkkkk:18:
motivasyon nasil ama bir an önce alisverisini yap son gaz basliyoruz:13:

merhaba herkese, diyet konusunda aldenteye mesajımı verdim, gelecek günlerde ne olacağını göreceğiz, pericim sen gayet kararlısın, tüm kalbimle destekliyorum, vazgeçmeden azimle gidersek herşey yoluna girecek yolumuza çıtırlar olarak devam edeceğiz..

tesekkür ederim vaguscum gercekten bu sefer cok kararliyim dün yemekli misafirlerim vardi hazir baklava hamurundan baklava yaptim ve bir tane dahi yemedim kendimle gurur duyuyorum gecde olsa aklim basima yeni geldi ve önümdeki süreyi cok iyi degerlendirmeliyim bundan sonra türkiyeye gidene kadar kacamak kesinlikle yapmiyacagim

hosgeldin aramiza aklina takilan birsey olursa yardimci oluruz kolay gelsin:13: bu arada kac kilo vermek istiyorsun seni taniyalim biraz

17 yaşındayım.168 boylarındayım her ölçüldüğümde farklı çıkıyo ortalaması bu yani
57 kiloyum.. 53 falan olsam iyi olur =) ilk başladığımda 66 kiloydum diyete

17 yaşındayım.168 boylarındayım her ölçüldüğümde farklı çıkıyo ortalaması bu yani
57 kiloyum.. 53 falan olsam iyi olur =) ilk başladığımda 66 kiloydum diyete

ne güzel istedigin kiloya birsey kalmamis aslinda boyuna göre ideal kilondasin bana göre. peki bu dietlemi zayifladin?

gününüzaydın olsun arkadaşlar.haftasonu ben çok fena bozdum rejimi.dün doğumgünümdü.kendimeödülverdim))bugün tartıda 60 çıktım.cumaya göre artı ikikilodayım.bugünden itibaren sıkı tutmam gerek.umarım hepimiziçinbaşarılı birhafta olur

günaydin kizlarr

hepiniz gelin lütfen cok az kisi kaldik zaten birbirimize destek olalim kalan kilolari hep beraber verelim hafta sonu kacamak yapildiysa geride kaldi ve toparlanma zamani sesimi duyan yokmuuuuuuuuuuuu

:92::92::92::92::92::92::92::92:

esracim moralini bozma canim cumaya kadar dikkat edersen yerlesmeden hemen gider

Bu yeni azimle sen hepimizi yola getirirsin canım benim. Süpersin valla

Hadi doğumgünün olduğu için seni affettik Mutlu, sağlıklı, çıtır çıtır bir yaş dilerim. Ama bu hafta süper dikkatli gidiyoruz tamam mı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…