canıtahlilllerin iyi çıkmasına sevindim.aldığınbirkiloçabuk gider yerleşmeden merak etme.başla şeker diyetine.bekliyoss senii
aynen öyle canim simdiye kadar yaptigim simariklik yeter cok saldim cookkkartik telafi edicek zamanim yok ve ben bu önümdeki süreyi cok iyi degerlendirmeliyim
hadi bakalım canım ben sana inanıyorum da kendimden ümidim yok.bu sıcaklarda kb diyeti kesinlikle daha zor olacak.yediklerimiz hep yağlı şeylerdi.
vallahi ben kaç gündür ne yemek yapacağımı bilemez hatta yapmaz haldeyimzaten yiyen de yok.abur cuburla geçiştirme durumu oldu bu aralar.dün okulda 2 dilim baklava yemiştim zaten eve gelince uyudum.uyanınca da domates salataık peynir ve zeytinden oluşan bir tabak hazırladım.2 dilim ekmekle onu yedim.dün böyle geçti.
bu sabah da 2 kurabiye,bir de evde yaptığım poaçalar vardı bi tane de ondan yedim.tam bir kb canavarı olmuşum diyetsiz günlerde ama mutlak vücudun ona da ihtiyacı var zaten enerjiyi kbden alıyoruz.
vs,vs....:))kendimi aklama cümleleri bunlar:)
bu sefer bende kendime güveniyorum kalan kilolar korksun benden hepsini olmasada atabildigim kadarini sepetliycem vücudumdan
kendimizi aklama ile olan ilgili bütün cümleleri unutuyoruz ve dietimize sariliyoruzben bu diette yag serbest diye hic bir zaman asiriya kacmadim izgara yada haslanmis et ve yaninda salata hem uygun hemde agir deil ayrica sebzeleride közleyip yogurtlayarak yiyebilirsin sicaklarda serin serin:13:
canım benim.senin bu pozitif yaklaşımın bana da sirayet ediyo burdan.haklısın aslında benimki bahane üretmek yani.b.dolabımda diyete uygun bişey yok.benim önce b.dolabını doldurmam lazım.şarküteriye tekrardan bir hoşgeldin demeli:)
aldente tahlil sonuçlarını bana istersen özelden ilet bi bakayım
merhaba herkese, diyet konusunda aldenteye mesajımı verdim, gelecek günlerde ne olacağını göreceğiz, pericim sen gayet kararlısın, tüm kalbimle destekliyorum, vazgeçmeden azimle gidersek herşey yoluna girecek yolumuza çıtırlar olarak devam edeceğiz..
ben d aranıza katılmak istiyorum
hosgeldin aramiza aklina takilan birsey olursa yardimci oluruz kolay gelsin:13: bu arada kac kilo vermek istiyorsun seni taniyalim biraz
17 yaşındayım.168 boylarındayım her ölçüldüğümde farklı çıkıyo ortalaması bu yani
57 kiloyum.. 53 falan olsam iyi olur =) ilk başladığımda 66 kiloydum diyete
ne güzel istedigin kiloya birsey kalmamis aslinda boyuna göre ideal kilondasin bana göre. peki bu dietlemi zayifladin?
ben d aranıza katılmak istiyorum
gününüzaydın olsun arkadaşlar.haftasonu ben çok fena bozdum rejimi.dün doğumgünümdü.kendimeödülverdim))bugün tartıda 60 çıktım.cumaya göre artı ikikilodayım.bugünden itibaren sıkı tutmam gerek.umarım hepimiziçinbaşarılı birhafta olur
günaydin kizlarr
hepiniz gelin lütfen cok az kisi kaldik zaten birbirimize destek olalim kalan kilolari hep beraber verelim hafta sonu kacamak yapildiysa geride kaldi ve toparlanma zamani sesimi duyan yokmuuuuuuuuuuuu
:92::92::92::92::92::92::92::92:
gününüzaydın olsun arkadaşlar.haftasonu ben çok fena bozdum rejimi.dün doğumgünümdü.kendimeödülverdim))bugün tartıda 60 çıktım.cumaya göre artı ikikilodayım.bugünden itibaren sıkı tutmam gerek.umarım hepimiziçinbaşarılı birhafta olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?