ooo süpersizden öğrenecek çok şeyim var teşekkürler
kızlar ben artık basladım :)
sabah 1 yumurta, krem peynir , 1 dilim ekmek (emzirdiğim için çok kısmak istemiyorum), 2 zeytin, 1 bardak şekersiz çay yedim.
ögle mönüm semizotu yemeği olacak.
akşamada tavuk salatası ve çorba diye düşünüyorum.
ya arkadaşlar limonata ısmarladı ama ev yapımıymış bizim çaycı abla kendi yapıyormuş acaba kb nekadardır hazır limonata olsa gidip ambalajına bakacaktım ama değilmiş :44:
ya arkadaşlar limonata ısmarladı ama ev yapımıymış bizim çaycı abla kendi yapıyormuş acaba kb nekadardır hazır limonata olsa gidip ambalajına bakacaktım ama değilmiş :44:
diyetin hayırlı olsun canım.ama bence yediklerin çok az hele emziren bir anne için .protein olarak sadeceyumurta var.protein biraz daha olması lazım.birdemeyva eklecanım seninvitamineihtiyacın var
sağol canım.normalde domates salatalık da yerim ama bugun canım çekmedi.birde ben ceviz badem fındık tüketirim hergün.meyve ile aram yok yaff
bu diyette meyve az alınacaklar arasında özellikle muz.bu nedenle sana uyar yalnız su içmeyi unutma.ayrıca protein az almışsın.sebze ağırlıklı beslenmem bu dönemde daha uygun.aşırı proteine kaçma keton salgılaması vücudunun artmasın.yüksek protein alımı buna neden olabilir.
günaydın arkadaşlar, kilo bildirimi yapıyorum yine, ama dukan yaptığım için ona karşılartırmaya alın, ben sizden kopamadığımdan buraya da bildiriyorum, sizin de karşılaştırma olanağınız olur hem,
boy:1.63
kilo:80,5
geçen hafta:81.1
fark: -600 gram
hedef:60
başlangıç:89.9
toplamda giden:9,4kg
günaydın arkadaşlar, kilo bildirimi yapıyorum yine, ama dukan yaptığım için ona karşılartırmaya alın, ben sizden kopamadığımdan buraya da bildiriyorum, sizin de karşılaştırma olanağınız olur hem,
boy:1.63
kilo:80,5
geçen hafta:81.1
fark: -600 gram
hedef:60
başlangıç:89.9
toplamda giden:9,4kg
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?