Popüler Konu Karbonhidrat Diyeti Deneyimlerimiz

Gün içerisinde alman gereken maksimum karbonhidrat miktarı 50 birim. Biz daha da aşağıda tutmaya çalışıyoruz.

ouyy ölme eşşeğim ölme :18:
şimdi ilk sayfalarda okuduğum kadarıyla kilomuz sabitleşince bunu yapacakmışız. peki kaç gün sürmeli? 1 hafta mı_?

şimdi ilk sayfalarda okuduğum kadarıyla kilomuz sabitleşince bunu yapacakmışız. Peki kaç gün sürmeli? 1 hafta mı_?

vallahi zaten normal bir insanın alması gereken günlük kb 70 kiloları verene kadar 50 ve altı verdikten sonrada bazı günler maksimum 70ten ileri gitmemek lazım yoksa hepsi geri gelir sanırım

vallahi zaten normal bir insanın alması gereken günlük kb 70 kiloları verene kadar 50 ve altı verdikten sonrada bazı günler maksimum 70ten ileri gitmemek lazım yoksa hepsi geri gelir sanırım

aynen diet esnasinda kacamak fazla yapildiginda daha kolay kilo aliniyor

şimdi ilk sayfalarda okuduğum kadarıyla kilomuz sabitleşince bunu yapacakmışız. peki kaç gün sürmeli? 1 hafta mı_?

Bu uzun süreli bir rejim. Hatta hayat tarzı haline getirmek gerekiyor. 1 hafta, 15 gün gibi süresi yok. Vermek istediğin kiloya göre devam etmek lazım.

bulgur muhabbetine dayanamayıp dün kendime domatesli,biberli,patlıcanlı bulgur pilavı yaptım:)) ama yediğim 2(!) tabak bulgur pilavı dışında başka hiç kb almadım yanında haşlanmış tavuk yedim sadece. çok şükür :)
bulgura dayanamıyorum pilav,kısır.... hatta sarma ve dolmaların içine bile pirinç yerine bulgur koyuyorum.
kb değeri biraz fazla olsa da en faydalı bakliyat bence ve pirinçten çok daha masum olduğunu düşünüyorum.
yeni gelen arkadaşların hepsine başarılar umarım güzel sonuçlar alırlar.
akşam yemekleri için benim nacizane tavsiyem yemeğin yanında kesinlikle bol salata ya da yaz geldi artık cacık mükemmel olur.
salatanın içindeki çeşitleri arttırıyorum ben.ceviz,peynir,zeytin vs koyuyorum.
bir de çok abartmadan badem,fındık da yiyorum.(10 ar tane falan)

selamlar herkese, takipteyim, iyi gidiyor gibi görünüyorsunuz ama hafta sonu kaçamakları hepinizin derdi ..ben gerçi dukan yapıyorum ve şu sıralar dukan diyeti tarifleri denemekle meşgulüm ama size naçizane bir önerim olacak, hafta sonu kaçıyor ya, ya çrş ya da prş günü saf protein yapın , yani sıfır puan, dukandaki güçlendirmede olduğu gibi, bence dengelenir..denemeye değer

aslinda cok iyi fikir haftayi dengelemek adina süper telafi olur dukan özellikle persembe diyordu yarinda persembe ve bunu deniyecegim tesekkürler önerin icin

aslinda cok iyi fikir haftayi dengelemek adina süper telafi olur dukan özellikle persembe diyordu yarinda persembe ve bunu deniyecegim tesekkürler önerin icin

şeker ortak istermisin yarına.birlikte yapalım protein günümüzü.neler yedikpaylaşırız.

gününüz aydın olsun.protein günü yapıyoruz bugün.dukan krebi yaptım.yumurta sütve yulaf kepeği .omlet gibioldu.tadı fena değilama.periiii hazırmısın tatlım protein gününe

günaydın arkadaşlar evet saf proteini bende uygulamak istiyorum fakat benimki tamamen saf olamaz sanırım çünkü tavuk, yumurta başka ne varki 0 olan ben sınırı 15 yapıyorum bugün en azından kaşar ve salam atıştırırım... ya şu aklınıza gelen veya sizin en çok tercih ettiğiniz 0 puan yiyecekleri yazarmısınız tavuk, yumurta....başka? birde sade nescafenin karbonhidratı ne kadar acaba?

tamam canım sende katıl.tavuk,balık,kırmızı et,süt,yoğurt, tüketebilirsin.sade nescafenin karbonhidratı yok.içebiirsin.

asl86 kahvaltını yaptınmı canım?neler yedin?

yaptım tabiki hiç kaçarmı kaşar+beyaz peynir toplamda 100 gr (1)
3 zeytin+35gr kadar salam artık bunların toplamınada (1) desem olur herhalde ve şekersiz koca fincan çay iş yerimde güzelce yedim hatta biraz arttı belki arada atıştırırım. ama akşam arkadaşlardaydık akşam yemeğine kadar herşey süperdi hatta karbonhdrt puanımdan 18 puan hakkım vardı ancak bi telefon haydi karbhdrt 50nin üstüne kesinlikle fırladı o yüzden mahvoldum bugün sınırım 15 başım tutar akşama doğru eyvaaaah eşimin haline

haa birde kahvenin 0 olduğuna çooook sevindim ben sade içebiliyorum süper haber bu. bak içiyorum eminsindir umarııııım

afiyet olsun.canımsabahları yumurta yesen daha tok tutar. bu arada senin boy kilo kaç?

tamam itiraf edeyim akşam 2 parça börek yedim fakat 2 gündür ekmeği azıma sürmediğime inanamıyorum demekki ekmeksiz yemek yenebiliyormuş ki ben ekmeğe bayılırım hele sıcak sıcak şuan canım bile çekmiyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…