tatlı olma ihtimali yüksek bence.en zararsız hangisiyse onunla doldur mideni.bolcasalata yersin.haftasonu çokkötü oluyoyaaa
Gün içerisinde alman gereken maksimum karbonhidrat miktarı 50 birim. Biz daha da aşağıda tutmaya çalışıyoruz.
ouyy ölme eşşeğim ölme :18:
şimdi ilk sayfalarda okuduğum kadarıyla kilomuz sabitleşince bunu yapacakmışız. Peki kaç gün sürmeli? 1 hafta mı_?
vallahi zaten normal bir insanın alması gereken günlük kb 70 kiloları verene kadar 50 ve altı verdikten sonrada bazı günler maksimum 70ten ileri gitmemek lazım yoksa hepsi geri gelir sanırım
ouyy ölme eşşeğim ölme :18:
şimdi ilk sayfalarda okuduğum kadarıyla kilomuz sabitleşince bunu yapacakmışız. peki kaç gün sürmeli? 1 hafta mı_?
selamlar herkese, takipteyim, iyi gidiyor gibi görünüyorsunuz ama hafta sonu kaçamakları hepinizin derdi ..ben gerçi dukan yapıyorum ve şu sıralar dukan diyeti tarifleri denemekle meşgulüm ama size naçizane bir önerim olacak, hafta sonu kaçıyor ya, ya çrş ya da prş günü saf protein yapın , yani sıfır puan, dukandaki güçlendirmede olduğu gibi, bence dengelenir..denemeye değer
aslinda cok iyi fikir haftayi dengelemek adina süper telafi olur dukan özellikle persembe diyordu yarinda persembe ve bunu deniyecegim tesekkürler önerin icin
aslinda cok iyi fikir haftayi dengelemek adina süper telafi olur dukan özellikle persembe diyordu yarinda persembe ve bunu deniyecegim tesekkürler önerin icin
şeker ortak istermisin yarına.birlikte yapalım protein günümüzü.neler yedikpaylaşırız.
tamam canım sende katıl.tavuk,balık,kırmızı et,süt,yoğurt, tüketebilirsin.sade nescafenin karbonhidratı yok.içebiirsin.günaydın arkadaşlar evet saf proteini bende uygulamak istiyorum fakat benimki tamamen saf olamaz sanırım çünkü tavuk, yumurta başka ne varki 0 olan ben sınırı 15 yapıyorum bugün en azından kaşar ve salam atıştırırım... ya şu aklınıza gelen veya sizin en çok tercih ettiğiniz 0 puan yiyecekleri yazarmısınız tavuk, yumurta....başka? birde sade nescafenin karbonhidratı ne kadar acaba?
tamam canım sende katıl.tavuk,balık,kırmızı et,süt,yoğurt, tüketebilirsin.sade nescafenin karbonhidratı yok.içebiirsin.
asl86 kahvaltını yaptınmı canım?neler yedin?
afiyet olsun.canımsabahları yumurta yesen daha tok tutar. bu arada senin boy kilo kaç?yaptım tabiki hiç kaçarmı kaşar+beyaz peynir toplamda 100 gr (1)
3 zeytin+35gr kadar salam artık bunların toplamınada (1) desem olur herhalde ve şekersiz koca fincan çay iş yerimde güzelce yedim hatta biraz arttı belki arada atıştırırım. ama akşam arkadaşlardaydık akşam yemeğine kadar herşey süperdi hatta karbonhdrt puanımdan 18 puan hakkım vardı ancak bi telefon haydi karbhdrt 50nin üstüne kesinlikle fırladı o yüzden mahvoldum bugün sınırım 15 başım tutar akşama doğru eyvaaaah eşimin haline
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?