Popüler Konu Karbonhidrat Diyeti Deneyimlerimiz

biri benim aklımı başıma getirsin bi tokat atsın.yiyorumda yiyorum diyete başlayamadım hala

valla öncelikle beyninde bitirmen gerekiyor yoksa dietin sürekliligi olmuyor ama sen karar verdiginde burdaki paylasimlarimizla destek oluruz ama hazir olmadanda diete baslama derim cünkü diet yapilirken kacamak fazla yapilirsa daha kolay kilo aliniyor

ilk hafta karniniz aciktikca sifirli yiceklerden rahatlikla tüketin ve sonraki haftalarda bünye bu beslenme sekline alisiyor ve ilk basladiginiz zamanki gibi bile yemiyorsunuz özellikle lop yumurta ve peynir mideyi kandirmada mükemmel yicekler:34:

çok teşekkürler canım o zaman bol bol peynir yiyim :)

canımbazı dönemlerde oluyo böyle.iştah kapanmakbilmiyo.regl döneminmi yakın?

nayırrrrrr

günaydın arkadaşlar,
yeni gelen arkadaşlar hoşgeldiniz.ocd ben de aynı duırumdayım.2 haftayı geçti belki hala başlayamadım diyete.kopunca kopuyor insan.
regl öncesi tatlı krizleri başlayınca bırakıyorum ama reglim de 11 gün geçti yani hala aynı durumdayım.regl olunca hemen başlıycam kısmetse.

ya ne bileyim böyle ağzımda bi tat eksikliği var.onu arıyorum resmen.

ben diete basliyali cok oldu toplamda 12 kilo verdim fakat aralarda yapmadigim zamanlar ve kacamak yaptigim dönemler cok oldu arada detoksda yaptim kacamaklar uzun sürdügünde biraz kilo geri aldim nerdeyse bir ay duraksama yasadim türkiyeye gittim iki haftaligina oradan kilo alarak döndüm falan derken yani sonucda 12 kg vermis bulunuyorum:8:

vuuuuuu süpersin.:nazar:

valla öncelikle beyninde bitirmen gerekiyor yoksa dietin sürekliligi olmuyor ama sen karar verdiginde burdaki paylasimlarimizla destek oluruz ama hazir olmadanda diete baslama derim cünkü diet yapilirken kacamak fazla yapilirsa daha kolay kilo aliniyor

yok yok benimki psikolojik ben bişeye sinir yapmışım.az önce farkettim.parmaklarımın arası kabarmış.

Ben akşam yemeklerini (ki bu ara sabahım akşamım yok ammaaa :) restorana gidip balık salata yermişiz gibi planlıyorum. Bol yeşil salata, ızgara et ya da balık, bir kadeh şarap :) gibi. Güzel sofra kurunca insan daha çok tatmin oluyor bir de. Ben onu keşfettim. Haşlanmış yumurta bile yesek güzelce doğrayıp, baharatla süsleyip oturup yemek gerekiyor. Peynir yiyebilenler çok şanslı zaten. Gece acıkınca atın bir parça peynir ağzınıza. Misss

ÖĞLE: HAŞLANMIŞ TAVUK 0 50 GR PİLAV 10 100 GR YOĞURT 5
TOPLAM = 15 + 2 (SABAH)=17

EVİM YAKIN OLDUĞU İÇİN ŞANSLIYIM İSTEDİĞİM AYARLAMAYI YAPABİLİYORUM YİYECEKLERDE. BİRDE ACIKIRSAM DİYE BİR KAPALI KABA 100 GR KAŞAR VE 30GR SALAM DOĞRADIM VE YANIMDA GETİRDİM. İYİ GİDİYOR SANIRIM:nazar:

EVİM YAKIN OLDUĞU İÇİN ŞANSLIYIM İSTEDİĞİM AYARLAMAYI YAPABİLİYORUM YİYECEKLERDE. BİRDE ACIKIRSAM DİYE BİR KAPALI KABA 100 GR KAŞAR VE 30GR SALAM DOĞRADIM VE YANIMDA GETİRDİM. İYİ GİDİYOR SANIRIM:nazar:

hemde süper gidiyorsun ama günde bir ögününü sebzeye ayirmani tavsiye ederim zeytinyagli , etli yada kiymali ayrica etlerin yaninda bol yesil salatada yiyebilirsin ton balikli salata ve kiymali yumurta benim favorilerim arasinda tavsiye ederim:34:

çok iyigidiyosun canım.

Ben akşam yemeklerini (ki bu ara sabahım akşamım yok ammaaa :) restorana gidip balık salata yermişiz gibi planlıyorum. Bol yeşil salata, ızgara et ya da balık, bir kadeh şarap :) gibi. Güzel sofra kurunca insan daha çok tatmin oluyor bir de. Ben onu keşfettim. Haşlanmış yumurta bile yesek güzelce doğrayıp, baharatla süsleyip oturup yemek gerekiyor. Peynir yiyebilenler çok şanslı zaten. Gece acıkınca atın bir parça peynir ağzınıza. Misss

canım çok haklısın.görsellik önemli gerçekten.bende öyle yumurta bile yesem sanırsın çok özel bişey yiyomuş gibi yerim.tabakçatal bıçak))

hemde süper gidiyorsun ama günde bir ögününü sebzeye ayirmani tavsiye ederim zeytinyagli , etli yada kiymali ayrica etlerin yaninda bol yesil salatada yiyebilirsin ton balikli salata ve kiymali yumurta benim favorilerim arasinda tavsiye ederim:34:

evet haklısın bende öyle düşündüm ve taze fasülye keyfini akşama sakladım.

Akşam yine 50gr pilav 10 -150gr z.yağlı taze fasulye 7- 100gr yoğurt yemeyi düşünüyorum. Ama kıymalı yumurta demişsin iyi fikir aslında pilav yerine yumurta yiyip geri kalan puanımı meyve veya yeşillikle doldursam daha sağlıklı olur sanırım teşekkürederim:61:

pericim nasılgidiyo telafi günleri?

gayet güzel gidiyor bugün türk marketine gittik simit varmis canim istedi simit aldim ama kahvaltida yarisini yedim diger ögünlerde bunu dengelerim .cumartesi cig köfte partisi var:50: hafta sonu oldumu mutlaka bir kacamak oluyor:37::97:

gayet güzel gidiyor bugün türk marketine gittik simit varmis canim istedi simit aldim ama kahvaltida yarisini yedim diger ögünlerde bunu dengelerim .cumartesi cig köfte partisi var:50: Hafta sonu oldumu mutlaka bir kacamak oluyor:37::97:

oooffff evet çiğ köftemi dedin abiminde çiğ köfte dükkanı var ve hafta sonu bize gelecekler kesinlikle doldurup getirir çiğ köfteleri lavaşları kıvırcıkları. Acaba çiğ köftenin karbonhdrtı nedir ki veya hafif olması açısından ne şekilde yemeyi tercih ediyorsun:56:

evet haklısın bende öyle düşündüm ve taze fasülye keyfini akşama sakladım.

Akşam yine 50gr pilav 10 -150gr z.yağlı taze fasulye 7- 100gr yoğurt yemeyi düşünüyorum. Ama kıymalı yumurta demişsin iyi fikir aslında pilav yerine yumurta yiyip geri kalan puanımı meyve veya yeşillikle doldursam daha sağlıklı olur sanırım teşekkürederim:61:

pilav yerine bol salata yiyebilirsin kb hakkini zararli kb'den alma sebzeler her zaman en masum kb ve daha saglikli hem bir günde iki ögün pilav fazla:44: ben kiymali yumurtayi normal bir ögün olarak degerlendirebilirsin diye düsünmüstüm

pilav yerine bol salata yiyebilirsin kb hakkini zararli kb'den alma sebzeler her zaman en masum kb ve daha saglikli hem bir günde iki ögün pilav fazla:44: Ben kiymali yumurtayi normal bir ögün olarak degerlendirebilirsin diye düsünmüstüm

çok haklısın:39:

oooffff evet çiğ köftemi dedin abiminde çiğ köfte dükkanı var ve hafta sonu bize gelecekler kesinlikle doldurup getirir çiğ köfteleri lavaşları kıvırcıkları. Acaba çiğ köftenin karbonhdrtı nedir ki veya hafif olması açısından ne şekilde yemeyi tercih ediyorsun:56:

sadece bulgurun kb'sini baz almak gerekir kiymada malum yok kahvaltiyi sifir ile gecistirip günü dengeleyebilirim de devaminda arkadas bir sey yapicakmis esas beni düsündüren o:97:

şu puan olayını biraz açıklar mısınız? gün içinde değil dimi bu 50 puan :44:

sadece bulgurun kb'sini baz almak gerekir kiymada malum yok kahvaltiyi sifir ile gecistirip günü dengeleyebilirim de devaminda arkadas bir sey yapicakmis esas beni düsündüren o:97:
tatlı olma ihtimali yüksek bence.en zararsız hangisiyse onunla doldur mideni.bolcasalata yersin.haftasonu çokkötü oluyoyaaa

Back