Popüler Konu Karbonhidrat Diyeti Deneyimlerimiz

merhaba arkadaşlar bende dün karbonhidrat diyetine başladım.
3 hafta önce normal diyete başlamıştım,75,6 dan 71,6 ya düştüm.gerçi bu sabah nedense 71,9 çıktım ama:2:
inşallah karbonhidrat diyetini başarırım.

ayrıca listede bulamadımda bulgur pilavının degerini bilen var mı?

hosgeldin aramiza bu diet gercekten cok güzel hic aclik cekilmiyor ayrica degeri düsük yicekleri seviyor ve kacamak yapmazsan etkili bir diet bu diet pek kacamaklari affetmiyor bir kasik bulgur pilavinda 1.6 kb var besinler.com sitesinde yiceklerin ayrintili degerleri var oradan fayadalanabilirsin kolay gelsin

canım net o kadar ağırki sayfanın açılması,yorum yazıp yollamak işkenceye döndü.okuldan yazdığım msj 20 dkda falan gitti.evdeki net biraz daha hızlı sayılır ona nazaran ama yine de çok yavaş.
hatta belki msni açarsın diye oraya not yazdım ama msnin de hep kapalı.zaten burda kaç gündür msn de sorunlu.neyse...
yanlış anlama beni ama olur mu canım

anladim canim:29:

günaydın arkadaşalar forum sayesinde sanırım bu diyeti başara bilicem:)

az önce kahvaltımı yaptım.

1 fincan açık şekersiz çay = 0
bir dilim unu diyet lıght ekemek üzerine bol krem peynir = 7,55 :=)

günaydın arkadaşlar ben 2-3 gündür bu konuyu inceliyorum ve dün diyetimin ilk günüydü dün sabah diyete başlamadan önce uyanır uyanmaz tartıldım 87.3'tü kilom bu sabah ise 86.1 İ gördüm ilk defa herhalde incelediğim kadarıyla vücudumdan su kaybı gerçekleşti. ama şunu farkettim normalde nekadar çok karbonhidrat tüketiyormuşuz ufak gibi görünen şeylerde nekadar çok karbonhidrat varmış. inşallah devam edebilirim. birde birşey sormak istiyorum acaba aranızdan en çok kiloyu veren kim? kaç kilo ve ne kadar zamanda çok merak ediyorum? sayfa sayısı binleri bulduğu kilo takibine pek rastlayamadım okurken

sabah: 1 haşlanmış yumurta 0
100 gr kaşar 1 (kaşarı çok seviyorum )
30 gr salam 1 (100 gr salam 1 ama ben yinede 1 yazıyorum)
1 fincan şekersiz çay 0
toplam=2

günaydın arkadaşlar,
yeni gelen arkadaşlar hoşgeldiniz.ocd ben de aynı duırumdayım.2 haftayı geçti belki hala başlayamadım diyete.kopunca kopuyor insan.
regl öncesi tatlı krizleri başlayınca bırakıyorum ama reglim de 11 gün geçti yani hala aynı durumdayım.regl olunca hemen başlıycam kısmetse.

sabah: 1 haşlanmış yumurta 0
100 gr kaşar 1 (kaşarı çok seviyorum )
30 gr salam 1 (100 gr salam 1 ama ben yinede 1 yazıyorum)
1 fincan şekersiz çay 0
toplam=2

kasari bende cok seviyorum ve aralarda üzerine salam koyup rulo yapip yiyorum hemen midemi kandiriyor:61:

günaydın arkadaşlar ben 2-3 gündür bu konuyu inceliyorum ve dün diyetimin ilk günüydü dün sabah diyete başlamadan önce uyanır uyanmaz tartıldım 87.3'tü kilom bu sabah ise 86.1 İ gördüm ilk defa herhalde incelediğim kadarıyla vücudumdan su kaybı gerçekleşti. ama şunu farkettim normalde nekadar çok karbonhidrat tüketiyormuşuz ufak gibi görünen şeylerde nekadar çok karbonhidrat varmış. inşallah devam edebilirim. birde birşey sormak istiyorum acaba aranızdan en çok kiloyu veren kim? kaç kilo ve ne kadar zamanda çok merak ediyorum? sayfa sayısı binleri bulduğu kilo takibine pek rastlayamadım okurken

ben diete basliyali cok oldu toplamda 12 kilo verdim fakat aralarda yapmadigim zamanlar ve kacamak yaptigim dönemler cok oldu arada detoksda yaptim kacamaklar uzun sürdügünde biraz kilo geri aldim nerdeyse bir ay duraksama yasadim türkiyeye gittim iki haftaligina oradan kilo alarak döndüm falan derken yani sonucda 12 kg vermis bulunuyorum:8:

arkadaşlar sürekli bişiler soruyorum ama :17:

mesela akşamları napıyosunuz en önemli olan akşam öğünüdür ve benimde kendimi tutamadığım öğün :(
ne yapabilir önerisi olan varmı yada sizin yaptığınız özel birşeyler varmı..

teşkkürler şimdeden :10:

evet hewi sana katılıyorum dün ilk günüm olmasına rağmen gün içerisinde çok güzeldi hiç acıkmadım ama akşam ve özellikle akşam öğününden sonra hep canım birşeyler çekti bende tavuk haşlamıştım gelip geçip haşlanmış tavuk attım ağzıma çünkü karbonhdrt hakkım dolmuştu e tavukta sıfır yapacak bişey yok :(

ben diete basliyali cok oldu toplamda 12 kilo verdim fakat aralarda yapmadigim zamanlar ve kacamak yaptigim dönemler cok oldu arada detoksda yaptim kacamaklar uzun sürdügünde biraz kilo geri aldim nerdeyse bir ay duraksama yasadim türkiyeye gittim iki haftaligina oradan kilo alarak döndüm falan derken yani sonucda 12 kg vermis bulunuyorum:8:

çok iyi tebrikederim verdiğin kiloyu birşekilde koruyor olmakta güzel zaten türkiyede psikolojik olarak kilo alıyor insan çünkü bende dahil genel olarak bayanlar evlenince amaaaan alan almış satan satmış mantığıyla balık etli değiminin ardına sığınıp tombik tombik ortada gezince insanlar bunu normal birşeymiş gibi kabullenip hiçbir çaba harcamıyorlar sonra hastalıklar fıtık , varis...vb. neyse ben doğum yapalı 1,5 yıl oldu 22 kilo aldım hamilelikte 74 ile hamile kaldım 96 ile doğuma girdim şuan 86.1 kiloyum normalde olmam gereken aralık 58-64 tabiki ama 70leri bir görsem inşallah:19:

çok iyi tebrikederim verdiğin kiloyu birşekilde koruyor olmakta güzel zaten türkiyede psikolojik olarak kilo alıyor insan çünkü bende dahil genel olarak bayanlar evlenince amaaaan alan almış satan satmış mantığıyla balık etli değiminin ardına sığınıp tombik tombik ortada gezince insanlar bunu normal birşeymiş gibi kabullenip hiçbir çaba harcamıyorlar sonra hastalıklar fıtık , varis...vb. neyse ben doğum yapalı 1,5 yıl oldu 22 kilo aldım hamilelikte 74 ile hamile kaldım 96 ile doğuma girdim şuan 86.1 kiloyum normalde olmam gereken aralık 58-64 tabiki ama 70leri bir görsem inşallah:19:

hic moralini bozma pes etmedigin sürece uzun sürsede imkansiz degil bende 81.700 ile basladigimda 70'i terketmek hayal gibi geliyordu ama uzunda sürse oldu. aslinda diet yapilirken en önemli sey pes etmemek cünkü bünyemiz kacamakli yiceklere aliskin ve maaalesef bunlardan uzun süre yemeden yapamiyoruz ama bunlardan yedik diyede kendimizi salmadan diete hemen geri dönmesini bilmeliyiz . hafta sonlari belli bir program yapinca dietler boslaniyor ama genelde hepimiz ertesi gün dönüs yapmasini biliyoruz ve böylece fazla cikilan kiloyu yerlesmeden hemen atma sansimiz oluyor

arkadaşlar sürekli bişiler soruyorum ama :17:

mesela akşamları napıyosunuz en önemli olan akşam öğünüdür ve benimde kendimi tutamadığım öğün :(
ne yapabilir önerisi olan varmı yada sizin yaptığınız özel birşeyler varmı..

teşkkürler şimdeden :10:

ilk hafta karniniz aciktikca sifirli yiceklerden rahatlikla tüketin ve sonraki haftalarda bünye bu beslenme sekline alisiyor ve ilk basladiginiz zamanki gibi bile yemiyorsunuz özellikle lop yumurta ve peynir mideyi kandirmada mükemmel yicekler:34:

Back