Popüler Konu Karbonhidrat Diyeti Deneyimlerimiz

kacamaksiz yaptigin sürece hayal kirikligina ugramazsiniz ama baslangicta 30'un altina inmemekte fayda var diye düsünüyorum sonra vücut bu beslenme sekline alistiginda düsürülebilir

aman allahım 20 puanmı vallahi tebrik ederim ben öyle kapatamam

Evet,20; ama bugün sadece yarım saat yürüyüş yaptım. Puan düşük ve ilk günüm olduğundan egzersizle çok zorlamak istemedim... Egzersizi zevkli hale getirmek için arkadaşımla bisiklet aldık haftada 2 ya da 3 gün 1 saat kadar sürüyoruz bazen de 1 saat basketbol oynuyoruz yürüyüşten daha etkili ve zevkli oluyor tavsiye ederim... :) Aç değilim ve bu şekilde kilo verilebileceğine inanamıyorum nedense sırf ona kalsa devam edeceğim bu diyete :)

süpersin valla tebrik ederim

ben şehir dışında okuyorum,kondisyon bisikletimi oraya taşımıştım şimdi üşeniyorum valla geri getirmeye,ama bisikletimi çıkartıp yollara dökülcem bende artık,iyi hatırlattın plates yapmayı düşünüyorum yarından itibaren,ayrıca annemlere zorla yazlığı hazırlattım herhalde bi 15 gün içinde gideriz,yüzmek gibisi yok onun ümidindeyim
bana eşlik edecek arkadaş yok malesef o biraz sıkıntı

Teşekkürler :) :) Umarım işe yarar 2lt kadar da su içmeye gayret ediyorum. Bakalım artık 1hafta sonra daha da çok kilo almış olmam umarım...Gerçekten yüzmek gibisi yok çok iyi düşünmüşsün. Ama eşlik edecek biri daha keyifli hale getirebilirdi tabi, olsun sıkılırsan foruma yazarsın uzak da olsa eşlik ederiz :)

öyle yapıcam bnde :))

hepinize günaydin arkadaslar:79:
klasik yine mac baktim yeni yaticam ama artik maclar bitti. bugün tatil oldugunu söylemistim ve cok tehlikeli bir gün beni bekliyor bugün arkadasin bahcesinde büyük bir masa kurucaz herkes bir cesit ikram yapip getirecek yaninada cay demleyip keyif yapicaz ama benim icin hicde iyi olmuyacak gecen hafta kilo verememistim bu haftada pek parlak görünmüyor:26: aksama dogru eve geliriz o zamana kadar giremem
hepiniz icin düsük kb'li ve kilo kayipli bir hafta olur insallah bende yarin hemen dönüs yapicam tabiki

:79::79::79::79:

canım düşükdeğerlilerdenyemeye çalış.tabiibiraz zor olur.açık hava arkadaşlar çay felan..bugün izin verkendine.kaçamakgününolsun.yarına dvm canım

Ne güzel aramıza yeni arkadaşlar katılmış.

Canlanalım biraz. Gerçi ben işler arası koşturmaktan kafamı kaşıyamıyorum ama günde bir kez buaraya bakmazssam günüm kötü geçer

Benim de reglim yaklaştı, tatlı değil ama acaip kb değeri yüksek şeyler çekiyor canım. Yine de pes etmeyeceğim. Şekersiz kahve ve %70 bitter çikolata ile dayanacağım. Bir de bir iki gün tatil yapıp bir kitaba gömülebilsem

Ben de de var oyun manyaklığı ama vakit bulamıyorum. Özledim valla öyle bir oyuna takılıp saatlerce kafa boşaltmayı
Kurt seyt-shura çok güzeldi, Murka daha da güzeldi. Yıllar oldu ben okuyalı ama hala aklımdalar. Murkayı elinden düşüremeyeceksin bak

Masadan en az zararlıları seçmeye çalış canım, gece de eve dönünce yemezssin. Hiç bir şeycik olmaz o zaman. Biraz keyiflenmek lazım arada. Ama yarın telafi var tamam mı

Proteini daha uzun sürede hazmettiğimiz için ve karbonhidratlar gibi kan şekerini hızla yükseltip alçaltmadığı için açlık hissetmiyoruz. Ama inan kilo veriyoruz. Spor da yapıyorsan zaten süper

offffff masada hic masum yicek yoktu maalesef ama cok keyifli bir gün gecirdik yatana kadar artik birsey yemem yicek halimde yok zaten cumaya kadar minumum kb alip haftayi kurtarmaliyim

diyet süper gidecek de şu hafta sonları olmasa :)))
cumartesi dışarıda akşam yemeği, pazar süper brunch sonuç : artı 400 gr !!!!
neyse bi gayret atacağız aldıklarımızı...
kitap demişken,nermin bezmen'in vefat eden eşi ile ilişkisini anlattığı ''bizim gizli bahçemizden'' de süper bir kitap biraz hüzünlü ama tavsiye ederim.

evet canım ya haftasonu diyet felan kalmıyo.haftaiçiuğraşıp duruyoruz.ikigünde bozuluyo herşey(((

ama her ne kadar diet bozulsada o hafta sonlari yapilan programlar hayatin tadi önemli olan hemen diete geri dönmek ve biz bunu basarabiliyoruz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…