Popüler Konu Karbonhidrat Diyeti Deneyimlerimiz

günaydın arkadaşlar,
dünkü bunaltıcı sıcaktan sonra yağan yağmurla biraz rahatladık.ben diyete ara verdim biliyosunuz.yani bu konuyla ilgili bir şeyler yazmıycam ama madem beni özlediniz ben de öyle havadan sudan anlatırım:))

kilo veren arkadaşlar çok tebrik ediyorum.ben bu diyetin başında hızla 2 kg verip sonra hep yerimde saydım.kabızlık problemim had safhaya ulaşınca da şimdi bol meyve sebzeyle o sorunumu çözmeye çalışıyorum.biraz faydası oldu.
reglim yine 1 hafta geçti,beklemedeyim.
kızlar ben face kullanmıyorum:))
msnimş mesaj atıcam ama 3-4 gündür msnde de sorun var.ne evdeki ne de okuldaki pcden açılmıyor.
güneş patlamasıyla mı ilgisi var,hacklendi mi bilmiyorum.ama yine de esra ve pericim msj atıcam şimdi.

günaydın kızlar, kilo bildirimi yapıyorum, dukanda da böyle bir çizelge yapmaya bugün başlıyoruz, sonuçları karşılaştırma olanağımız da olur..
boy:1.63
kilo:81.1
geçen hafta:81.6
fark: -500 gram
hedef:60

başlangıç:89.9
toplamda giden:8.3kg

günaydın.ben de hemen bildirimi yapayım
geçen hafta 62.3
bu hafta 61.6
boyum 1.67
700 gr gitmiş ama geçen hafta reglydim ve bir önceki haftaya göre aldığım kilo gitmiş oldu böylece.
aldente bende de kabızlık problemi vardı son birkaç gündür her gün 1 kase kadar kuru erik yedim ve yanında bol su içtim faydasını gördüm sen de dene istersen.

Biraz tünaydın oldu ama koşturmaca neylersiniz :34:

Güzel sözleriniz için çoooook teşekkür ederim. Hepinizi seviyorum :54:

Bildirim yapayım ben de

baslangic kg: 79
geçen haftaki kilo: 71
simdiki kg:70
bu hafta verilen kg: 1000 gr
hedef kg: 58
boy: 1.64

:66::66::66:

Koşturmaca işe yarıyor valla. Eşim de 2 kilo vermiş bu hafta. Gerçi o kazada korkudan gitti diyor ama :34:

Hasar ne kadar bilemiyorum. Arabayı bugün çektireceğiz. Gece güvenli bir yere bırakmıştık. Dün de ben kötüydüm ya eve gidip yatmıştım, müşteri gelince eşim de dükkanı bırakamamış. Umarım çok bir şey çıkmaz. Alalı daha bir kaç ay olmuştu. Birilerinin nazarı değdi. İnanmam derdim ama bu sefer kim olduğunu da biliyorum. O kadar dert çıkardı ki başımıza, kazıkladı bizi ve çok kötü insanlar musallat etti. Üstelik bu benim dost dedğim biriydi. :50: Şimdi koridorun karşısında oturuyor hiç bir şey olmamış gibi. Çıldıracağım. Bir şey de söyleyemiyorum. Yapım değil bir de ne söyleseniz üste çıkıyor haspam. Aslında bağarım çağarmak istiyorum ama yapamıyorum işte.

Aaaaa döküldüm gene :1:

Son düzenleme:
Biraz tünaydın oldu ama koşturmaca neylersiniz :34:

Güzel sözleriniz için çoooook teşekkür ederim. Hepinizi seviyorum :54:

Bildirim yapayım ben de

baslangic kg: 79
geçen haftaki kilo: 71
simdiki kg:70
bu hafta verilen kg: 1000 gr
hedef kg: 58
boy: 1.64

:66::66::66:

Koşturmaca işe yarıyor valla. Eşim de 2 kilo vermiş bu hafta. Gerçi o kazada korkudan gitti diyor ama :34:

Hasar ne kadar bilemiyorum. Arabayı bugün çektireceğiz. Gece güvenli bir yere bırakmıştık. Dün de ben kötüydüm ya eve gidip yatmıştım, müşteri gelince eşim de dükkanı bırakamamış. Umarım çok bir şey çıkmaz. Alalı daha bir kaç ay olmuştu. Birilerinin nazarı değdi. İnanmam derdim ama bu sefer kim olduğunu da biliyorum. O kadar dert çıkardı ki başımıza, kazıkladı bizi ve çok kötü insanlar musallat etti. Üstelik bu benim dost dedğim biriydi. :50: Şimdi koridorun karşısında oturuyor hiç bir şey olmamış gibi. Çıldıracağım. Bir şey de söyleyemiyorum. Yapım değil bir de ne söyleseniz üste çıkıyor haspam. Aslında bağarım çağarmak istiyorum ama yapamıyorum işte.

Aaaaa döküldüm gene :1:
biz de seni seviyoruz canım:69:
batıl inançlarım yoktur ama nazara kesinlikle inanıyorum.zaten bu gerçek.bir de yıldızı düşük olurmuş kimilerinin çok etkilenirlermiş.annem bize hep yıldızınız düşük kendinize dikkat edin,bol bol okuyun okutun der.cidden ben de kalabalık ortamlardan döndüğümde bazen öyle halsizlik yaşıyorumki hemen kendimi okuyorum:))
valla aynı okuldasınız anladığım kadarıyla bence ona inat hiç etkilenmemiş gibi davran.neşeni bozma.
tekrar g.olsun canım.

merhaba kızlar en başta semiluna büyük geçmiş olsun canım . geçen hafta listeyi hazırlayamadım kusura bakmayın ev taşıma derdi çıktı.(gerçi güzel bir dertte )herşey bana bakıyor.yarın bu hafta ki listeyi hazırlıcam bende dieti tam yapamıyom ama kilo kontrolü yapıyorum. bu sabah 60,8 çıktım.+ 200 gr birgün çok kaçırırsam ertesi gün akşam yemek yemiyorum...
bide benim çok kötü bir alışkanlığım var meyve yemeyi ve su içmeyi hiç sevmiyorum; işkence gibi geliyor. işim gücüm çay içmek.

Benim kilo bildirim biraz gec olacak yine :) gecen hafta 66.5 göstermisti sevgili tartim ama regl den bir gün önce tartildim cumartesi cünkü baslamisti. Bu sabah 65.8 ciktim. hatta bi ara 66.5 dedi....sonra iki kere pes pese basinca ikisinde de 66.8 gösterdi artik haftaya insallah 66.5kg olurum. Bu arada benim bi hedefim yok aslinda hedef sadece 70e cikmamak:)

Günaydınnn çıtır adayları :32:

Dün gece çok yoğundu dükkan. Bir dakika bile oturamadık valla. İyi bir şey tabi bu ama ayaklarım çok acıyor :50: İlginçtir, cuma çok dolu olunca cumartesi iş olmuyor. Yarın seçim var ve ben heyecanlıyım valla. Bakalım neler olacak. Hepimiz oy veriyoruz değil mi :34:

Ben bu ara yemek yemeyi unuttuğum için liste yazmıyorum. Ama genelde salata, krem peynir ve köfte yiyorum. Yeni dürüm buldum kendime. Kalın bir marul yaprağına cheaddarlı krem peynir sğrğyorum, içine hindi füme ve incecik domates koyuyorum. Dürüm yapıp yiyorum. Valla ekmek aratmıyor :34:

günaydın arkadaşlar,
ben hala regl olmadım.son aylarda hep aksıyor.iki gündür çikolatalı gofret yiyorum durmadan.sabah da gözleme yaptım ayıptır söylemesi:))
yemenin sınırı yok yani.
evet tabiki de seçimde oy kullanıcaz canım(üsttekine))
senin yeni yemeğin de oldukça hoşa benziyor hani,afiyet olsun.ben de çok koşturduğumda ayaklarımın altı sızlar yere basarken.sıcak da etken tabi.
pericim yine yoksun ortalarda.msnime ekledim seni ama hep kapalısın:((

günaydın arkadaşlar,
ben hala regl olmadım.son aylarda hep aksıyor.iki gündür çikolatalı gofret yiyorum durmadan.sabah da gözleme yaptım ayıptır söylemesi:))
yemenin sınırı yok yani.
senin yeni yemeğin de oldukça hoşa benziyor hani,afiyet olsun.ben de çok koşturduğumda ayaklarımın altı sızlar yere basarken.sıcak da etken tabi.

burdayim canim yeni alisveristen geldik burda pazartesi tatil var her yer kapali tabiki pazarda kapali türkiyedeki gibi degil burasi bütün marketler tiklim tiklimdi valla kasada beklerken fenalik geldi kac kasa calismasina ragmen. ben msn'i sadece ailemle görüscegim zaman aciyorum arkadaslarla genelde faceden iletisim kurdugum icin msn'i ondan pek acmiyorum:61:

günaydın arkadaşlar,
yemenin sınırı yok yani.

canımmevsim değişikliğinden değişiyo olabilir regl düzensizliği.gofretleri götür bakalım.afiyet bal şeker olsun.bizde nutella kavanozuyla bakışıpduruyoruz.kaşıkla benidiyo))

Günaydınnn çıtır adayları :32:

Dün gece çok yoğundu dükkan. Bir dakika bile oturamadık valla. İyi bir şey tabi bu ama ayaklarım çok acıyor :50: İlginçtir, cuma çok dolu olunca cumartesi iş olmuyor. Yarın seçim var ve ben heyecanlıyım valla. Bakalım neler olacak. Hepimiz oy veriyoruz değil mi :34:

Ben bu ara yemek yemeyi unuttuğum için liste yazmıyorum. Ama genelde salata, krem peynir ve köfte yiyorum. Yeni dürüm buldum kendime. Kalın bir marul yaprağına cheaddarlı krem peynir sğrğyorum, içine hindi füme ve incecik domates koyuyorum. Dürüm yapıp yiyorum. Valla ekmek aratmıyor :34:

oh ne güzel kazanciniz bol olsun:34:
ben oy kullanmamama ragmen heyecanliyim bakalim sonuc ne olacak:44:

canımmevsim değişikliğinden değişiyo olabilir regl düzensizliği.gofretleri götür bakalım.afiyet bal şeker olsun.bizde nutella kavanozuyla bakışıpduruyoruz.kaşıkla benidiyo))

ay sorma gecende esim yedi birde ben sürdüm ekmegine bende senin gibi bakismakla yetindim:37:

ben hepinizin yerine yerim merak etmeyin.kiloları da alırım hepiniz adına:))
esracım san da yollamıştım msni.eklemedin mi:47:

semiluna da gelmiş:))
kızlar ben bu mahjong oyununa fena taktım.boş zamanlarımda hatta boş zaman yaratıp hep başındayım:((

bir de nermin bezmenin kitaplarını okuyan var mı aranızda.ona da takıldım kaç gündür bi nermin bi mahjong....

Back