Popüler Konu Karbonhidrat Diyeti Deneyimlerimiz

semiluna da gelmiş:))
kızlar ben bu mahjong oyununa fena taktım.boş zamanlarımda hatta boş zaman yaratıp hep başındayım:((

bir de nermin bezmenin kitaplarını okuyan var mı aranızda.ona da takıldım kaç gündür bi nermin bi mahjong....

canımkitaptankonu açılmışken IQ TESTİDİYE BİRKİTAP vardı .yazarı aklımagelmiyo.çocuklariçin.netten incelicemde bilginizvarmıbu konuda?

semilunacim facedeki mekaninizla ilgili kayiti izledim cok güzel canli müzik falan bayildim:61:

Teşekkürler canım, ben de güzel görünmüşüm :34: Eşim bir kaç gece görüntü almış çaktırmadan, dün gece de birleştirmiş. Bana da sürpriz oldu :61:

Aldante hangi kitabını okuyorsun Bezmen'in ? Bir ara ben de takılıp üst üste okumuştum. O oyunu da çok severim aramızda kalsın :61: Eskiden onun sonunda tüm taşları kaldırabilirsen fal gibi bir cümle çıkanı vardı. Ona bayılırdım valla :)

Teşekkürler canım, ben de güzel görünmüşüm :34: Eşim bir kaç gece görüntü almış çaktırmadan, dün gece de birleştirmiş. Bana da sürpriz oldu :61:

Aldante hangi kitabını okuyorsun Bezmen'in ? Bir ara ben de takılıp üst üste okumuştum. O oyunu da çok severim aramızda kalsın :61: Eskiden onun sonunda tüm taşları kaldırabilirsen fal gibi bir cümle çıkanı vardı. Ona bayılırdım valla :)

kurt seyt-shurayı okudum önce.sonra da sırla auroranın inciler.dün bitti son yazdığım.murka var sırada elimde olan kitabı.bugüne dek nasıl keşfetmedim şaşıyorum.çok beğendim.onca yabancı klasiği okurken türk yazarları kaçırmışız.ayşe kulin ve elif şafak son dönem yazarlarından favorilerim.ahmet altanı tek geçiyorum ama yıllardır kitap çıkarmadı:((

ya sorma ben böyle bir oyuna takılıyorum sonra başından kalkamıyorum.tam bir oyun manyağıyım

selam kizlar ilo bildirimi gec oldu ama hiç motive degildim tartilmaya, ve yine hiç $üpheniz olmasinki kilo aldim, zaten ali$tim artik, eskiden her tartildigimda agliyordum, $imdi sadece morelim bozuluyor o kadar...
geçen hafta 64.1
bu hafta 64.5
alinan 400gr
toplam aldigim kilo 1.2kg
boy 161
hedef 53

kizlar beni tek tesellim $u : ben aralik ayindan belli her ay 1.6 kilo aliyorum hiç degi$meden hep ayni kilo alirdim ama geçen ayinonbirinde 63.5 kiloydum bu ayin onikisinde ise 64.5 kiloyum yani sadece bir kilo almi$im, endokrinolog randevum gelecek ay, yani o zamana kadar in$allah bir kilodan faza almam....

Ben de aranıza yeni dahil oldum. Bir arkadaşımla birlikte bu diyeti yapmaya karar verdik... Bugün itibari ile başlıyorum... boy 174 kilo 63 hedef 58... bakalım nasıl olacak... Hepinize kolay gelsin... :3:

merhaba,bende bugün başladım bu diyete.yanlız burada çavdar ekmeğinin karbonhidrat değerini bulamadım.internette 100 gr için 48 diyor.ben bugün 2 dilim yedim.acaba bir dilim kaç gr ediyor :S yardımcı olursanız çok sevinirim.bu arada 21 yaşındayım,171 cm boyum,85 kiloyum :( 26 temmuzda d.günüm var ve yıllar sonra ilk defa güzel bir kutlama yapacağım,bu yüzden kilo vermek istiyorum....

hemde cok güzel cikmissin sicacik bir gülümseme gördüm ben:34:

Ben de aranıza yeni dahil oldum. Bir arkadaşımla birlikte bu diyeti yapmaya karar verdik... Bugün itibari ile başlıyorum... boy 174 kilo 63 hedef 58... bakalım nasıl olacak... Hepinize kolay gelsin... :3:

hosgeldin aramiza verecegin kilo fazla degil eminim rahatlikla verirsin kolay gelsin:13:

merhaba,bende bugün başladım bu diyete.yanlız burada çavdar ekmeğinin karbonhidrat değerini bulamadım.internette 100 gr için 48 diyor.ben bugün 2 dilim yedim.acaba bir dilim kaç gr ediyor :S yardımcı olursanız çok sevinirim.bu arada 21 yaşındayım,171 cm boyum,85 kiloyum :( 26 temmuzda d.günüm var ve yıllar sonra ilk defa güzel bir kutlama yapacağım,bu yüzden kilo vermek istiyorum....

hosgeldin aramiza yasin kücük ve metabolizman hizli calisiyordur bu diet kacamaklari pek affetmiyor ve seninde acikca söylemek gerekirse belli bir süre var önünde ve sakin kacamaklara yenik düsme ve dügününe kadar tam yaptigin sürece güzel kilo verebilirsin biz destek icin her zaman yaninda oluruz besinler.com sitesinden yararlanabilirsin orada yicekler konusunda daha ayrintili aciklamalar yapilmis cavdar ekmegine baktim 1 diliminde 9.3 kb var yaziyor nacizane bir sey önerecegim ekmegi bir dilime düsürüp yaninda degeri düsük yicekleri fazlalastirarak karnini doyurabilirsin hemde diger ögünler icin sana ekstra puan kalir ve o puanini sebze icin kullanirsin sebzeler ekmege göre daha masum kb kolay gelsin:13:

hosgeldin aramiza yasin kücük ve metabolizman hizli calisiyordur bu diet kacamaklari pek affetmiyor ve seninde acikca söylemek gerekirse belli bir süre var önünde ve sakin kacamaklara yenik düsme ve dügününe kadar tam yaptigin sürece güzel kilo verebilirsin biz destek icin her zaman yaninda oluruz besinler.com sitesinden yararlanabilirsin orada yicekler konusunda daha ayrintili aciklamalar yapilmis cavdar ekmegine baktim 1 diliminde 9.3 kb var yaziyor nacizane bir sey önerecegim ekmegi bir dilime düsürüp yaninda degeri düsük yicekleri fazlalastirarak karnini doyurabilirsin hemde diger ögünler icin sana ekstra puan kalir ve o puanini sebze icin kullanirsin sebzeler ekmege göre daha masum kb kolay gelsin:13:

hoşbuldummm :3:
önerileriniz için çok teşekkür ederim :69:
buarada düğünüm değil,doğum günüm :)
kararlıyım yapıcam !!! :66:

Teşekkürler "pperi" umarım söylediğin gibi olur da veririm bu kiloları... Yaşım 23, "burdim" de genç, umarım metabolizmamız bizi hayal kırıklığına uğratmaz... Bugünü 20 puanla kapatıyorum, umarım bundan sonrası için de dayanabilirim....:26:

Teşekkürler "pperi" umarım söylediğin gibi olur da veririm bu kiloları... Yaşım 23, "burdim" de genç, umarım metabolizmamız bizi hayal kırıklığına uğratmaz... Bugünü 20 puanla kapatıyorum, umarım bundan sonrası için de dayanabilirim....:26:

aman allahım 20 puanmı :52: vallahi tebrik ederim ben öyle kapatamam :14:

hoşbuldummm :3:
önerileriniz için çok teşekkür ederim :69:
buarada düğünüm değil,doğum günüm :)
kararlıyım yapıcam !!! :66:

ayyyy cok pardon:17::17: nasil okuduysam öyle algiladim ama olsun oda önemli bir gün dedigim gibi o zamana kadar kacamaksiz yap ve yeni halinle herkesi sasirt:34:

Back