esracim allah bagislasin bahti acik olsun oglun ne kadar seker bir gülüs bu kadarmi seker sicak olur
tşk teyzesi.annesine çekmiş dermişim)))
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
esracim allah bagislasin bahti acik olsun oglun ne kadar seker bir gülüs bu kadarmi seker sicak olur
merhaba kizlar,
hasta olanlara gecmis olsun. semiluna sana da gecmis olsun. Allah korumus.
ay yarini sabirsizlikla bekliyorum. Ama birazdan kuzenimin dogum günü kutlanacaksevinsem mi üzülsem mi bilemedim artik ucundan alacam biraz ayip olmasin diye.
bisey soracam. Siz mantar, taze fasülye, patlican, kabak gibi yemekleri rahatlikla yiyormusunuz yoksa onada dikkat ediyormusunuz????
merhaba kizlar,
hasta olanlara gecmis olsun. semiluna sana da gecmis olsun. Allah korumus.
ay yarini sabirsizlikla bekliyorum. Ama birazdan kuzenimin dogum günü kutlanacaksevinsem mi üzülsem mi bilemedim artik ucundan alacam biraz ayip olmasin diye.
bisey soracam. Siz mantar, taze fasülye, patlican, kabak gibi yemekleri rahatlikla yiyormusunuz yoksa onada dikkat ediyormusunuz????
ben de peri gibi yaptığım sebzeden makul ölçüde yiyorum.yanında mutlaka yoğurt ya da ayran da oluyor.sebzeden kısmıyorum hiç. ama yemediğim sebzeler var.patates,havuç,mısır,bezelye gibi. benim rahat yiyemediğim şey meyveler![]()
o sebzeleri bende yemiyorum en masum sebzeleri seciyorum onun icin kisitlama yapmadan bir tabak yiyorum
evet ya meyvelerben bu hafta kesin kilo veremicem hafta sonu kacamakdan sonra ben bu hafta yeni cikan meyvelerden yedim
![]()
yaa sorma pericim eriğe bayılırım mesela ve 100 gr 6 kb yarım kilo yesem ki yiyebilirim o potansiyel var bende !!! al sana 30 kb bi erik için değer mi canım :))) itirafa geleyim dün akşam yedim :))
Günaydın
Biz dün gece kaza yaptık işten dönerken. Neyseki bir şey olmadı, cana geleceğine mala gelsin ne yapalım. Ama çok moralim bozuldu. Facebook ekleyeceksek ben de varım vallahi. Sizleri en rahat konuştuğum arkadaşlarım olarak görüyorum. Şimdi sınav yapmaya gidiyorum. 120 kişilik bir sınıfa bu halde final sınavı yapacağım, çok büyüyor gözümdeSonra eve gidip biraz uyurum çünkü gece hiç uyumadım...
yazdıklarınızı okurken çok özlediğimi farkettim sizleri.ben hala yiyorum kızlar
erik,kiraz toplamda 1 kiloya yakın tüketiyorum belki de.perinin de dediği gibi her zaman olmuyor bu meyveler ki en çok sevdiklerim kendileri(ama incirin yerini hiçbiri tutmaz,eylülü bekliyorum:))
niye yazmadığımı sanırım anladnız.kendimi oyunbozan gibi hissediyorum böyle olunca.bir de okulun son ayı o kadar çok etkinlik oluyorki ordan oraya koşturmaktan diyet olası olmuyor zaten.piknikler veda yemekleri vs.
pericim ve esracım özellikle sizi çok özledim ayıptır söylemesi![]()
bende seni özledim ama cokda kirildim acikcasibiz burda her türlü durumda olmaliyiz diet kardesliginden ziyade ben sizin arkadasliginizi sohbetlerinizi daha cok seviyor ve özlüyorum ne olursa olsun bundan sonra bizi sende ihmal etme her zaman burda ol
![]()
mesaj alınmıştır ok:))
kırılmana da sevindim aslında değer verdiğini gösterir
şimdi oğlum arkadaşıyla pcye oturacak ben kalkıyorum.yarın görüşürüz kısmetse canım.çoook öpüyorum.
mesaj alınmıştır ok:))
kırılmana da sevindim aslında değer verdiğini gösterir
şimdi oğlum arkadaşıyla pcye oturacak ben kalkıyorum.yarın görüşürüz kısmetse canım.çoook öpüyorum.
Günaydın
Biz dün gece kaza yaptık işten dönerken. Neyseki bir şey olmadı, cana geleceğine mala gelsin ne yapalım. Ama çok moralim bozuldu. Facebook ekleyeceksek ben de varım vallahi. Sizleri en rahat konuştuğum arkadaşlarım olarak görüyorum. Şimdi sınav yapmaya gidiyorum. 120 kişilik bir sınıfa bu halde final sınavı yapacağım, çok büyüyor gözümdeSonra eve gidip biraz uyurum çünkü gece hiç uyumadım...
yazdıklarınızı okurken çok özlediğimi farkettim sizleri.ben hala yiyorum kızlar
erik,kiraz toplamda 1 kiloya yakın tüketiyorum belki de.perinin de dediği gibi her zaman olmuyor bu meyveler ki en çok sevdiklerim kendileri(ama incirin yerini hiçbiri tutmaz,eylülü bekliyorum:))
niye yazmadığımı sanırım anladnız.kendimi oyunbozan gibi hissediyorum böyle olunca.bir de okulun son ayı o kadar çok etkinlik oluyorki ordan oraya koşturmaktan diyet olası olmuyor zaten.piknikler veda yemekleri vs.
pericim ve esracım özellikle sizi çok özledim ayıptır söylemesi![]()
h.gcanım.bende diyodum nerdebizimkaçak. diyeti bozsandagel.neyaptın ne ettinanlatbize.pericim buraları sessizgörünceçoküzülüyo. bu arada face varsa mslaadresiniyollaşeker.
kizlar hepinize günaydin siz uyanicaksiniz ben yeni yaticam malum yine mac seyrettim ve yeni bitti öglen görüsürüz:80: