günaydın kızlar!!!!!!!!!
çok mutluyum 1.400 kg gitti süper yaaaa
boy:1.70
başlangıç:74.200
geçen hafta:65.800
bu hafta:64.400
giden:1.400
toplamda giden:9.800
hedef:58
biz de seni seviyoruz canımBiraz tünaydın oldu ama koşturmaca neylersiniz
Güzel sözleriniz için çoooook teşekkür ederim. Hepinizi seviyorum
Bildirim yapayım ben de
baslangic kg: 79
geçen haftaki kilo: 71
simdiki kg:70
bu hafta verilen kg: 1000 gr
hedef kg: 58
boy: 1.64
Koşturmaca işe yarıyor valla. Eşim de 2 kilo vermiş bu hafta. Gerçi o kazada korkudan gitti diyor ama
Hasar ne kadar bilemiyorum. Arabayı bugün çektireceğiz. Gece güvenli bir yere bırakmıştık. Dün de ben kötüydüm ya eve gidip yatmıştım, müşteri gelince eşim de dükkanı bırakamamış. Umarım çok bir şey çıkmaz. Alalı daha bir kaç ay olmuştu. Birilerinin nazarı değdi. İnanmam derdim ama bu sefer kim olduğunu da biliyorum. O kadar dert çıkardı ki başımıza, kazıkladı bizi ve çok kötü insanlar musallat etti. Üstelik bu benim dost dedğim biriydi.Şimdi koridorun karşısında oturuyor hiç bir şey olmamış gibi. Çıldıracağım. Bir şey de söyleyemiyorum. Yapım değil bir de ne söyleseniz üste çıkıyor haspam. Aslında bağarım çağarmak istiyorum ama yapamıyorum işte.
Aaaaa döküldüm gene
aldanteeeeeeee gördüm gelmişsin :80:
günaydın arkadaşlar,
ben hala regl olmadım.son aylarda hep aksıyor.iki gündür çikolatalı gofret yiyorum durmadan.sabah da gözleme yaptım ayıptır söylemesi:))
yemenin sınırı yok yani.
evet tabiki de seçimde oy kullanıcaz canım(üsttekine))
senin yeni yemeğin de oldukça hoşa benziyor hani,afiyet olsun.ben de çok koşturduğumda ayaklarımın altı sızlar yere basarken.sıcak da etken tabi.
pericim yine yoksun ortalarda.msnime ekledim seni ama hep kapalısın(
günaydın arkadaşlar,
ben hala regl olmadım.son aylarda hep aksıyor.iki gündür çikolatalı gofret yiyorum durmadan.sabah da gözleme yaptım ayıptır söylemesi:))
yemenin sınırı yok yani.
evet tabiki de seçimde oy kullanıcaz canım(üsttekine))
senin yeni yemeğin de oldukça hoşa benziyor hani,afiyet olsun.ben de çok koşturduğumda ayaklarımın altı sızlar yere basarken.sıcak da etken tabi.
pericim yine yoksun ortalarda.msnime ekledim seni ama hep kapalısın(
Günaydınnn çıtır adayları
Dün gece çok yoğundu dükkan. Bir dakika bile oturamadık valla. İyi bir şey tabi bu ama ayaklarım çok acıyorİlginçtir, cuma çok dolu olunca cumartesi iş olmuyor. Yarın seçim var ve ben heyecanlıyım valla. Bakalım neler olacak. Hepimiz oy veriyoruz değil mi
Ben bu ara yemek yemeyi unuttuğum için liste yazmıyorum. Ama genelde salata, krem peynir ve köfte yiyorum. Yeni dürüm buldum kendime. Kalın bir marul yaprağına cheaddarlı krem peynir sğrğyorum, içine hindi füme ve incecik domates koyuyorum. Dürüm yapıp yiyorum. Valla ekmek aratmıyor
canımmevsim değişikliğinden değişiyo olabilir regl düzensizliği.gofretleri götür bakalım.afiyet bal şeker olsun.bizde nutella kavanozuyla bakışıpduruyoruz.kaşıkla benidiyo))
canımmevsim değişikliğinden değişiyo olabilir regl düzensizliği.gofretleri götür bakalım.afiyet bal şeker olsun.bizde nutella kavanozuyla bakışıpduruyoruz.kaşıkla benidiyo))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?