Popüler Konu Karbonhidrat Diyeti Deneyimlerimiz

öğle yemeğimden önce beşibiryerde çayımı içtim-0 puan
öğle yemeğinde menemen yedim

1 domates-6 puan
1 dolmalık biber-4 puan
1 yumurta-0 puan
biraz kaşar peyniri-1 puan

toplamda 11 puan etti. sabah da 20 puandı. şimdiye kadar 31 etti. daha 19 hakkım var bilmiyom belki kullanırım belki kullanmam açlık durumuma bağlı akşam tavuk haşlama yiyecem büyük ihtimal öle olursa 31 ile kapatırım bugünü

hosgeldin canim aramiza eminim istedigin kiloya rahatlikla inersin

gördünmü bak azda olsa vererek baslangic yapmissin lütfen bundan sonra daha pozitif ol

süpersin tatlimmm

bugün baskül ile yüzlesmem gerekiyordu ve korkarak ciktim ama neyseki korktugum gibi cikmadi iki haftada hepsini olmasada aldiklarimi vermeyi basarmisim benim istedigim zaten 70'li rakam görmemekti neyseki görmedim

azracim ben bildirimimi yapiyorum beni gecen hafta ile ayni olarak listeye kaydedersen sevinirim canim simdiden ellerine saglik

baslangic:81.7
gecen hafta:69.7
bu hafta:69.7
hedef:60
boy:1.65

Son düzenleme:
:97::97::97:
pazar günü dogum günü partisi vardi onu düsünürken arkadaslarla aksama pizaciya gitmeye karar verdik daha dogrusu cogunluk pizaci dedi

selam kızlar,ben kilo bildirimi yapmasam diyorum çünkü 1 kg artıdayım(
yok ben ümidimi kestim kendimden bu kadar az yiyerek de veremiyorum yaaaa.gerçi 3. gündür kb saymıyorum ama normal yiyorum.en azından bu şekilde wcye çıktım dün.bir kaç güne kadar regl olmam lazım fazlalık 1 kgyi de ona bağlıyorum.

kilo veren bütün arkadaşları çok çok kutluyorum

yeni gelen arkadaşlar hoşgeldiniz.inşallah hızla verirsiniz kalan kilolarınızı.

meraba arkadaşlar uzun zamandır okuyorum diyet hakkında şeylerden ama tam anlamıyla hiç birini yapamadım. önce ekmeği kestim işe yaramadı zaten çok az yiyordum. daha sonra lahana çorbası yaptım arada kaçamaklar oldu çünkü açlıktan çünkü o çorbayı midem kaldırmadı. çıkara çıkara içtim. gün boyunca sadece meyve yemek çok zor geldi ama 4 kilo verdim 2 hafta uyguladım. ne kadarı suydu bilemem. ve şu an kendimi geri almış hissediyorum. yazlıklarımı denedim ve saatlerce ağladım böyle birşey olamaz. mezuniyet fotoğraflarımda gördüm. kendime ayı bile diyebiliyorum artık. ne kadar üzüldüm anlatamam.en son 68 idim. lahana diyetiyle . şimdi aldım hissediyorum. yarından itibaren bende bu diyete baslayacağım yalnız akşam yemeği yaparken yada öğle yemeğinde yağ kullanabiliyor muyuz sos baharat vs ? yoksa yağsız haşlama yada söğüş mü olmak zorunda

hoşgeldin:)) bu diyette yağ sınırlaması yok ama sağlıklı yağlar kullanılacak; tereyağı ya da sızma zeytinyağı. baharat da kullanabilirsin. et tavuk balık gibi şeyleri ızgara,buğlama,haşlama yapabilirsin. amaç günlük aldığın kb değerini belli bir sınırda tutmak.sebzeleri zeytinyağlı pişirebilirsin ızgara yapabilirsin haşlayabilirsin. zaten ekmeği az yediğini söylüyorsun o zaman çok zorlanmayacaksındır. ve tabi en önemlisi şekerli her türlü şeyden,börek çörek makarna vs den uzak duracaksın.
umarım dilediğin kiloya kolayca düşersin.

yeni gelen arkadaslara hosgeldiniz.umarim hep birlikte saglikli kilo veririz. kilo verenleride kutluyorum darisi veremeyenlerin basina :)

bugün arti 400 grami görünce dikkat ettim

sabah 15 kh aldim
öglen 24
aksam da bilemedim cünkü semizotu yedim yogurtla baya güzeldi ona da 9 veriom cünkü az bulgur pilavi vardi belli bile olmuyordu

10 kh hakkim var daha oley

Çok teşekkür ederim bu arada kilomu daha sonra net bir şekilde yazacağım şuan tahmini birşey söyledim :18:

hosgeldin iremerek sen kac kilo vermek istiyorsun?

şuan boyuma ideal kilo 55-56 ben 68-69 kilo arasındayım işte.. baya yol katetmem gerek. hergün aksam babamla 45 dk hızlı tempoda yürüyüşe çıkıyoruz:26:

canım hg aramıza.eminimbaşarılı olacaksın

pperi ve esra te$ekkür ederim, vet 200gr verdim ama ben ilk haftalarda 300gr verdim belkide bünyem ali$ti bu yüzden bugün karar verdim ve 3 gün ara verecegim ama öyle her önüme geleni yemeyecegim dengeli beslenecegim yani meyvede yicem ekmekte sebzede, ama sadece 3 gün, pazartesi günü tekrar kb sayarim

bu arada aylardir gidemedigim doktora bugün gittim, oda $a$irdi aldigim kilolara ve tahlillere bakti tiroidin normalinden biraz az çali$iyorum ama 6 ayda 8-9 kilo aldiracak kadar az degil dedi, ve endokrinologa gönderdi randevu almam lazim fakat aradim bu ayin onuna kadar yoku$, o doktor galiba insan vücudundaki tüm hormonlari ara$tiriyor kilo alma sebebini bulmak için, yani internetten baktigim kadariyla, in$allah tüm tahlilleri yâparda rahatlarim

birde kabizlik sorunumdan bahsettim, aslinda kabizlik ne tam olarak bilmiyorum, ve doktorum sordu anlattim ve bana bir ilaç verdi bagirsaklari iyi çali$tirmasi için ama ishal etmiyormu$, benim sorunum $u (afedersiniz saglik ile ilgili diye yaziyorum ) ben hergün yada nerdeyse hergün tuvalete çikiyorum ve zorlanma olmuyor faka miktar çok az oluyor, bunu dedim bu yüzden 15 gün kullanilacak ilaç verdi, yarin ba$layacagim sabahlari içiliyormu$

bu arada kilo verenleri tebrik ediyorum, darisi veremeyenlerin ba$ina in$allah

günaydın kızlar dün gelemedim bende bu hafta 77.9 oldum yani 2 haftam bitti toplamda 4.4.5 kilo verdim son gaz devam buraya giremesemde inanın hep takip ediorum sizi.. dukan yaptığım için kafanızı bulandırmak istemiorum ama sizin yazdıklarınızı okuorum bende çok sıkıştığımda hemen o günü kb ile kapatıorum neyse bakalım artık hızlı bir şekilde kilo vermeye başladım ablamında 6 hafta sonunda 10 kilosu gitti ondan çok gaz aldım ki o 49 yaşında
benim boyum uzun hedefim 65 kilo 12-13 kilo kaldı hiç bişey değil aslındaa azimle yolaa devamm öpüorum hepiniziiii

günaydın kızlar bende mayısın basından beri yapıyorum bu diyeti sanırım 56 kilo ile baslamıstım bugün 53.5 geldi ben bazen bozuyorum tam anlamıyla uygulandığında gercekten cok etkili bi diyet

herkese bol bol kilo vermeler diliyorum

canım bünyen alıştığı kilo vermen yavaşlamış olabilir.bikaçgün herşeyden yiyerek metobolizamnı şaşırtabilirsin.aşırıya kaçma ama))canım dr.sana verdiği ilacın adı ne aynı sorunu bende yaşıyorumda

arkadaslar 2 çay kasığı süt tozu ile kahve kaç puan biliyor musunuz ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…