Popüler Konu Karbonhidrat Diyeti Deneyimlerimiz

arkadaslar 2 çay kasığı süt tozu ile kahve kaç puan biliyor musunuz ?

internette 100 gr da 39 kb var diyor 2 cay kaşığı 10 gr olsa 4 kb falan olur herhalde. bence normal süt ile kahveni yap. sonuçta süt tozu yapay sanayileşmiş bir ürün gerçeği varken yapayını boşver :))

merhaba arkadaslar topik kaptanımızın tavsiyesiyle bende basladım bu diyete daha bugün ilk listemi yazdım 31 cıktı bence hic fena degil..burayı dewamlı kontrol edicem yapıpta sonuc alıp kilo veren arkadaslar buraya yazarsa benim gibi yeni baslayanlarada motive olur..

canım bünyen alıştığı kilo vermen yavaşlamış olabilir.bikaçgün herşeyden yiyerek metobolizamnı şaşırtabilirsin.aşırıya kaçma ama))canım dr.sana verdiği ilacın adı ne aynı sorunu bende yaşıyorumda

selam canim, ilacin ismi macragol, küçük po$etlerin içinde, 20 tane var, sabah saat 10 da içilecek 15 gün boyu, ben bugün i$te oldugum için içemedim ama yarin ba$liyorum, doktor dediki hemen etki etmezmi$ birkaç gün beklemek lazimmi$

Kızlar selam hepinize..
Ne yazık ki 3 gündür giremiyorum...
Uykusuz 3 gece geçirdim çünkü..Hatırlarsınız ben hastaydım gecen hafta ve tabiki ogluma da bulaştırmışım..Ne kadar dikkat etsem de olmuyor işte..O da çok hastalandı persembe gunu, ondan beri doktorlardayız. Ateşleri düşüremedik geceleri, öksüre öksüre her yedigini kustu zavallım..Çok nanemolla ne yazık ki..Neyse degil kilo bildirimi yapmak tartılamadım bile kızlar kac gundur..Ama şimdi yazdıklarınızı okudum sonuclar guzel gorunuyor bir cogunuz icin..Tebrik ederim herkesi..Sanırım azra da liste yapmamış o yuzden bildirmemem de bir sorun olmamış :)
Ne yedigimi biliyorum ama ne içemedigimi de biliyorum..Sularımı içemedim ne yazık ki koşturmaktan..Bu da ne yazık ki kotu etki ediyor bende biliyorum..Ama abuk sabuk bişeyler yemedim zaten yiyecek halim de yoktu..Neyse şuanda daha iyi oglum en azından dün akşam yedigini kusmadı ilk defa...Bu sabahta şimdi kahvaltısını etti..Kolay gelsin herkese..

Kızlar selam hepinize..
Uykusuz 3 gece geçirdim çünkü..Hatırlarsınız ben hastaydım gecen hafta ve tabiki ogluma da bulaştırmışım..Ne kadar dikkat etsem de olmuyor işte..O da çok hastalandı persembe gunu, ondan beri doktorlardayız. Ateşleri düşüremedik geceleri, öksüre öksüre her yedigini kustu zavallım..Çok nanemolla ne yazık ki..Neyse degil kilo bildirimi yapmak tartılamadım bile kızlar kac gundur..Ama şimdi yazdıklarınızı okudum sonuclar guzel gorunuyor bir cogunuz icin..Tebrik ederim herkesi..Sanırım azra da liste yapmamış o yuzden bildirmemem de bir sorun olmamış :)
Ne yedigimi biliyorum ama ne içemedigimi de biliyorum..Sularımı içemedim ne yazık ki koşturmaktan..Bu da ne yazık ki kotu etki ediyor bende biliyorum..Ama abuk sabuk bişeyler yemedim zaten yiyecek halim de yoktu..Neyse şuanda daha iyi oglum en azından dün akşam yedigini kusmadı ilk defa...Bu sabahta şimdi kahvaltısını etti..Kolay gelsin herkese..

canım geçmiş olsun .birönce tporlar inş.oğlişin

merhaba arkadaslar topik kaptanımızın tavsiyesiyle bende basladım bu diyete daha bugün ilk listemi yazdım 31 cıktı bence hic fena degil..burayı dewamlı kontrol edicem yapıpta sonuc alıp kilo veren arkadaslar buraya yazarsa benim gibi yeni baslayanlarada motive olur..

Hoşgeldinnnn

Ben daha önce 12 kilo vermiştim bu diyetle. Sonra evlilik falan derken aldım ama uzun zamanda aldım. Şimdi tekrar başladım ve fena gitmiyorum:34:

Kızlar selam hepinize..

canim cok gecmis olsun insallah oglusun bir an önce sagligina kavusur:54:

kizlar ben cuma günü 400gram artida cikmistim cumartesi adet oldum...bu 400gram onun 400grami olabilirmi aceba?? insalllah öyledir. kendimi zor frenliyorum bugün 60kh buldu benim. bunun icinde 13khlik kücük magnum vardi.

kizlar ben cuma günü 400gram artida cikmistim cumartesi adet oldum...bu 400gram onun 400grami olabilirmi aceba?? insalllah öyledir. kendimi zor frenliyorum bugün 60kh buldu benim. bunun icinde 13khlik kücük magnum vardi.

kesin ondandir ki +400 gr yine iyi cikmissin normalde dahada fazla bile cikildigi oluyor.sinirda birakman iyi olmus en azindan kilo vermesen bile almamisda olursun:34:

kızlar ben cuma cumartesi pazar menülerimi yazacam herşey ok de pazar günü bruncha gittik arkadaşa orda yediklerimi bir türlü hesaplayamıyorum yardım eder misiniz?????

3 haziran cuma menüm:

kahvaltı:

2 dilim kızarmış tam buğday ekmeği(16)
sucuklu yumurta(1)
yarım salatalık(2)
kaşar peyniri(1)
yeşil çay(0)

ara:türk kahvesi(0), beşibiryerde çay(0)

öğlen:.menemen(1 domates(6), 1 dolmalık biber(4), 1 yumurta(0), kaşar peyniri(1))

ara: yeşil çay(0), siyah çay(0), 1 dilim kaşar peyniri(1)

akşam: 1 tane haşlanmış tavuk baget(0), 1 dilim kızarmış tam buğday ekmeği(8),1 tane light üçgen peynir(0.5), form çay(0)

ara: yeşil çay

3.5 litre su
toplam:40 ünite

.......................................................................................................................

4 haziran cumartesi menüm

kahvaltı:

1 tane simit(25)
sucuklu yumurta(1)
kaşar peyniri(1)
siyah çay(0)

ara: türk kahvesi(0), beşibiryerde çay(0)

öğlen:

250 gram (1 su bardağı) yoğurt(12)
1 tane közlenmiş patlıcan(4)
az zeytinyağı(0)
az kırmızı toz biber(0)

ara: yeşil çay(0)

akşam:

kıymalı yumurta(0)
kola zero(0)
form çay(0)

ara: yeşil çay

3.5 litre su
toplam:43 ünite

.....................................................................................................................

5 haziran pazar menüm:

kahvaltı:

5-6 patates kızartması(10)
1-2 patlıcan biber kızartması(5)
4-5 kaşık patlıcanlı salata(10)
2 kaşık rus salatası(5)
salçalı sosis(2)
kaşarlı yumurta(2)
1 dilim ekmek(12)

biliyorum çok oldu ama arkadaşa bruncha gittik valla anca bu kadar tutabildim kendimi değerlere bir bakarmısınız ne kadar doğru bilmiyom???????????????:17::17::17:

ara: türk kahvesi(0), beşibiryerde çay(0)

öğlen: yok (brunch zaten 11 buçuk gibiydi)

akşam:3 tane mangalda tavuk pirzola(0), 1 bardak kola zero(0), form çay(0)

3.5 litre su
toplam: 46 ünite

seanymph tebrik etmek istiyorum seni...cok yemis gibi görünüyor ama Kh iyi ayarlamissin. Bende tam olarak puanlamada yardimci olamayacam cünkü bende asagi yukari senin verdigin degerleri yazardim.

ppericim insallah öyledir cünkü 400 gram az gibi görünse de bir aya carparsak 1.600 yapiyo seneye carparsak 15 kilo yapiyor bakalim cumayi sabirsizlikla bekliyom ama kötü bir huy edindim hergün tartiliyorum :((( tarti yokken daha rahattim sanki

seanymph bence gayet güzel hesaplamissin icin rahat olsun ki buna ragmen limiti gecmemissin süper:13:

seanymph tebrik etmek istiyorum seni...cok yemis gibi görünüyor ama Kh iyi ayarlamissin. Bende tam olarak puanlamada yardimci olamayacam cünkü bende asagi yukari senin verdigin degerleri yazardim.

ppericim insallah öyledir cünkü 400 gram az gibi görünse de bir aya carparsak 1.600 yapiyo seneye carparsak 15 kilo yapiyor bakalim cumayi sabirsizlikla bekliyom ama kötü bir huy edindim hergün tartiliyorum :((( tarti yokken daha rahattim sanki

Canım regl dönemi için 400 gr fazlalık azdır bile anlamında o :34: Ben de iki kilo bile oynayabiliyor regl olacağım zaman. Sen merak etme :34:

aslı geçmiş olsun. bu aralar havalar fena. güne güneşli ve ılık hava ile başlayıp, fırtına ve dolu ile bitiriyoruz vallahi. ani ısı değişiklikleri fena yapıyor insanı dikkat et kendine de oğluşuna da.

seanymph arkadaşlar da söylemiş ama ben de söylemeden geçemeyeceğim :)) gayet güzel kaptın sen olayı :))) hem kb değerini geçmemişsin hem de nefsini köreltecek kadar tadına bakmış yiyeceklerin çok başarılı bence de... pazar günlerinde ben de çok kasmıyorum kendimi geç kahvaltı ve akşam yemeği olarak 2 öğünle geçiriyorum ama yediklerim miktar ve çeşit olarak fazla oluyor...

aylin senede 15 kilo hesabın süpermiş :)) vallahi regly döneminde kaçamaksız olduğum zamanlarda 1 kilo fark ediyor bende.regly bittikten sonra eski halime dönüyorum allahtan. merak etme sendeki de kalıcı değildir.

internette 100 gr da 39 kb var diyor 2 cay kaşığı 10 gr olsa 4 kb falan olur herhalde. bence normal süt ile kahveni yap. sonuçta süt tozu yapay sanayileşmiş bir ürün gerçeği varken yapayını boşver :))

Çok teşekkür ederim canım yeni başladım da alışacağım ama :66:

Back