Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
günaydın kızlar. ben de geldim. aranıza alırsanız tabi. ben sadece 1-2 hafta yapmayı düşünüyorum. kilo vermede duraklamaya girdim çünkü. vücudu şoklamak için bu diyeti yapayım dedim. bana da yardımcı olursanız sevinirim.![]()
gördünmü bak azda olsa vererek baslangic yapmissin lütfen bundan sonra daha pozitif olselam kizlar, bu hafta hem dikkat ettim hemde çok spor yaptim, sonuç 200gr vrmi$im ama emin degilim çünkü o kadar korkuyordumki aç karnima yattim dün ak$am....
ba$langiç 63.3
boy 161
geçen hafta 64.3
bu hafta 64.1
hedef 53
bu hafta verilen 200gr
toplam alinan kilo 800gr
Heyyy çıtır adayları, benim koca danaları sınav yapıyorum iki gündür. Gelemedim pek. Tartım inatla beni 115lerde gösterse de sonunda başka tartı alıp onu cezalandırdım :86: Geçen hafta tartı azizliğinden bildirim yapamamıştım, şimdi yapayım hemen
baslangic kg: 79
geçen haftaki kilo: 72.3
simdiki kg:71
bu hafta verilen kg: 1300 gr
hedef kg: 58
boy: 1.64
![]()
meraba arkadaşlar uzun zamandır okuyorum diyet hakkında şeylerden ama tam anlamıyla hiç birini yapamadım. önce ekmeği kestim işe yaramadı zaten çok az yiyordum. daha sonra lahana çorbası yaptım arada kaçamaklar oldu çünkü açlıktan çünkü o çorbayı midem kaldırmadı. çıkara çıkara içtim. gün boyunca sadece meyve yemek çok zor geldi ama 4 kilo verdim 2 hafta uyguladım. ne kadarı suydu bilemem. ve şu an kendimi geri almış hissediyorum. yazlıklarımı denedim ve saatlerce ağladım böyle birşey olamaz. mezuniyet fotoğraflarımda gördüm. kendime ayı bile diyebiliyorum artık. ne kadar üzüldüm anlatamam.en son 68 idim. lahana diyetiyle . şimdi aldım hissediyorum. yarından itibaren bende bu diyete baslayacağım yalnız akşam yemeği yaparken yada öğle yemeğinde yağ kullanabiliyor muyuz sos baharat vs ? yoksa yağsız haşlama yada söğüş mü olmak zorunda
hoşgeldin:)) bu diyette yağ sınırlaması yok ama sağlıklı yağlar kullanılacak; tereyağı ya da sızma zeytinyağı. baharat da kullanabilirsin. et tavuk balık gibi şeyleri ızgara,buğlama,haşlama yapabilirsin. amaç günlük aldığın kb değerini belli bir sınırda tutmak.sebzeleri zeytinyağlı pişirebilirsin ızgara yapabilirsin haşlayabilirsin. zaten ekmeği az yediğini söylüyorsun o zaman çok zorlanmayacaksındır. ve tabi en önemlisi şekerli her türlü şeyden,börek çörek makarna vs den uzak duracaksın.
umarım dilediğin kiloya kolayca düşersin.
hosgeldin iremerek sen kac kilo vermek istiyorsun?
meraba arkadaşlar uzun zamandır okuyorum diyet hakkında şeylerden ama tam anlamıyla hiç birini yapamadım. önce ekmeği kestim işe yaramadı zaten çok az yiyordum. daha sonra lahana çorbası yaptım arada kaçamaklar oldu çünkü açlıktan çünkü o çorbayı midem kaldırmadı. çıkara çıkara içtim. gün boyunca sadece meyve yemek çok zor geldi ama 4 kilo verdim 2 hafta uyguladım. ne kadarı suydu bilemem. ve şu an kendimi geri almış hissediyorum. yazlıklarımı denedim ve saatlerce ağladım böyle birşey olamaz. mezuniyet fotoğraflarımda gördüm. kendime ayı bile diyebiliyorum artık. ne kadar üzüldüm anlatamam.en son 68 idim. lahana diyetiyle . şimdi aldım hissediyorum. yarından itibaren bende bu diyete baslayacağım yalnız akşam yemeği yaparken yada öğle yemeğinde yağ kullanabiliyor muyuz sos baharat vs ? yoksa yağsız haşlama yada söğüş mü olmak zorunda
pperi ve esra te$ekkür ederim, vet 200gr verdim ama ben ilk haftalarda 300gr verdim belkide bünyem ali$ti bu yüzden bugün karar verdim ve 3 gün ara verecegim ama öyle her önüme geleni yemeyecegim dengeli beslenecegim yani meyvede yicem ekmekte sebzede, ama sadece 3 gün, pazartesi günü tekrar kb sayarim
bu arada aylardir gidemedigim doktora bugün gittim, oda $a$irdi aldigim kilolara ve tahlillere bakti tiroidin normalinden biraz az çali$iyorum ama 6 ayda 8-9 kilo aldiracak kadar az degil dedi, ve endokrinologa gönderdi randevu almam lazim fakat aradim bu ayin onuna kadar yoku$, o doktor galiba insan vücudundaki tüm hormonlari ara$tiriyor kilo alma sebebini bulmak için, yani internetten baktigim kadariyla, in$allah tüm tahlilleri yâparda rahatlarim
birde kabizlik sorunumdan bahsettim, aslinda kabizlik ne tam olarak bilmiyorum, ve doktorum sordu anlattim ve bana bir ilaç verdi bagirsaklari iyi çali$tirmasi için ama ishal etmiyormu$, benim sorunum $u (afedersiniz saglik ile ilgili diye yaziyorum) ben hergün yada nerdeyse hergün tuvalete çikiyorum ve zorlanma olmuyor faka miktar çok az oluyor, bunu dedim bu yüzden 15 gün kullanilacak ilaç verdi, yarin ba$layacagim sabahlari içiliyormu$
bu arada kilo verenleri tebrik ediyorum, darisi veremeyenlerin ba$ina in$allah