günaydın.
regly oldum ve tartıda 1 kilo zıplayıverdim :)))
bu hafta bir öğünümde mutlaka sebze yedim. artık yaz geldi güzel yaz sebzelerini değerlendirmek lazım di mi?
tek kaçamağım salı akşamı yediğim ince hamur 1 dilim pizza !!!
yarın muhtemelen geçen haftaya göre fazla çıkacağım ama olsun.
birkaç gündür de kabızlık problemi var ben de metabolizma hızlandırıcı çay yaptım kendime hani şu elma limon ile yapılan var ya bakalım umarım faydasını görürüm. oysa o kadar da sebze yedim ama...
daha yoğun protein aldığımda bu kadar sorun olmamıştı!!!
merhaba kızlar bişey sormak istiyorum eğer izin varsa...
karbonhidrat diyetinde değerlere bakılıyor, altınbaşak yulaflı kepekli bisküvinin üzerinde karbonhidrata 30.7 yazıyor. şimdi bunu yediğimde 30 puan mı almış oluyorum ben?
sağol periciğim moral verdin. ama artık alıştım vallahi bir günde 1 kilo artışa. allahtan kalıcı olmuyor.
bu gün cidden çok sakin burası. yarın ki kilo bildirimi öncesi sıkı diyet var galiba :))
bu arada karatay diyeti kitabında bir kabak yemeği tarifi var ben denedim çok güzel oldu. sizlerle de paylaşayım dedim.
5-6 kabak,5 yumurta,peynir (diyet ya da light değil),kuru nane,tuz,karabiber,sızma zeytinyağı.
kabak rendelenir,yumurta ezilmiş peynir,kuru nane,bir tutam tuz ve karabiber BOL zeytinyağı eklenerek harmanlanır.fırın tepsisine yayılır ve 180 derece ısıtılmış fırında 5-10 dk pişirilir. yoğurt ile servis yapılır. soğuk da yenebiliyor. yumurta sayısı bana fazla geldi ben 3 tane koydum ama 5 de olabilir.
değişiklik isteyen arkadaşlara tavsiye ederim ...
Selamlar :80:
Bu diyete başlamayı düşünüyorum çok fazla bir bilgim yok :97: menülerimi oluşturmamda yardımcı olurmusunuz kızlar :94:
genel kural günde 50 kb'yi gecmemek ama bunu zamanla azaltabilirsin zaten bünye alistiginda baslangictan daha az yiyorsun bu diette yag kisitlamasi yok salatanda ve yemeklerinde rahatlikla kullanabilirsin. kahvaltida istedigin peynir ve istedigin sekilde pisirecegin yumurtayi yiyebilirsin hatta tereyaglisu anda kb'si en düsük ekmek wasa yada uno bunlardan bir dilim tercih edebilirsin. diger menülerinde öglen yada aksam et türü bir yiyecek yaninda salata diger menündede kiymali etli yada zeytinyagli sebze yemegi yiyebilirsin günde mutlaka bir ögününü sebzeye ayirmani tavsiye ederim yoksa wc problemi yasaniyor. yine bir ögününde ton balikli salata olabilir,kiymali yumurta olabilir: birinci sayfada yiceklerin kb degerleri yaziyor ordan sevdigin yiceklerden kb degerlerine göre kendi menünü olusturabilirsin tabiki en önemlisi en az 2lt su ayrica bu dietin en güzel yani ac kalmamak kesinlikle aclik cekme aciktiginda kb degeri en düsük yiceklerden rahatlikla yiyebilirsin
kolay gelsin:13:
Merhaba.. Ben zayıflama gruplarında 9. takım kaptanıyım.Bende bu diyeti yapmayı düşünüyorum.Mesela kepek ekmeğinin değeri kaç?Akşam daha detaylı bakıcam listeye... Bu diyetle olumlu sonuç alan var mı?
Çok teşekkürler canımListeyi kopyaladım çıktısını aldım bile yumurta sevmezdim ama yicem mecbur hem tok tutar peynire bayılırım öğle yemeği tabldot' tan geliyor onu kendime uydurur akşamı da öğlene uydurursam bu iş tamamdır sanırım Su içmede problemim yok yeri geliyor 3-4 lt yi buluyor içtiğim su ve zorla değil susadıkça içiyorum :86:
Başlar başlamaz menülerimi paylaşıp fikir alırım sizden kızlar
her konuda yardimci oluruz hepimizin amaci kilolarimizdan kurtulmak insallah sende bunu kolaylikla basarirsin:13:
selam kizlar, içimden bir ses kilo aldigimi söylüyorçok üzgünüm yarin içinde çok korkuyorum eger 65 kilo olduysam ne yaparim bilmiyorum hayatim boyunca görmedigim bir kilo...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?