slm kizlar...nasil gidiyo rejim?
benim bugün iyide ama aksam kabak yaptim bulgurlu bir cay bardagi kyodum hemde kücük cay bardagi ama cok geldi biraz fazla bulgurlu oldu. Ama 100graminda 70gr karbonhidrat var yani 100 gram yemedim 50 gramda yemedim artik bilemiyorum sizce cokmu karbonhidrat almisimdir?
slm kizlar...nasil gidiyo rejim?
benim bugün iyide ama aksam kabak yaptim bulgurlu bir cay bardagi kyodum hemde kücük cay bardagi ama cok geldi biraz fazla bulgurlu oldu. Ama 100graminda 70gr karbonhidrat var yani 100 gram yemedim 50 gramda yemedim artik bilemiyorum sizce cokmu karbonhidrat almisimdir?
slm benim gecen haftadan beri süper gidiyor hic kacamak yapmiyorum hic hesaplamada yapmiyorum cünkü diete uygun yicekler yiyorum
pismis bir kasik bulgur pilavinda 1,6 kb var yemegin bulgurlu yerinden fazla yemediysen gün icindede fazla kb almadiysan sorun olmaz
gercekten sadece 1,6 kb mi????????? cok sevindim ben bu habere :)) yani toplasam 3 kasik bulgur vardi yani iyi cok sevindim :))
of offf.h.sonu serbest günümde yapiim de yiyim bari,yanına da turşuahah bilmem mi bende o mis gibi domatesli bulgur pilavini yanina birde yogurt...yeme de yaninda yat. Ben aslinda pirinc ya da bulgur koymadan yapacaktim ama kuzenimle ayni evdeyim yazik ben rejim yapiyorum diye ona da yaptirmanin bi anlami yok diye düsündüm:) ama haklisin aldente baya sismisti. Oh bende simdi 10 dk bisiklete bindim toplamda 50 kalori yakmisim..buna da sükür:))
ben de eriğe bakiim hemen.
selam kizlar, biraz geç yaziyorum ama ba$ardim :) bugün çikolata yemedimm, aslinda sabah yemedikten sonra diger ögünlerde insanin cani istemiyor, ama protein bana bulanti yapiyor nedense, oysa yagli bir$eyde yemedim, yogurt, az yagli peynir yumurta balik salata biraz patates 1.5 dl ekmek ve kuruyemi$ yedim hepsinden azar azar yedim ama midem bulandi nedense, in$allah yarinda devam edecegimm, bu arada pperi beni motive ettigin için çok te$ekkür ederim, küçüklügümden beri kahvaltim hep tatli $eylerden olu$urdu bu yüzden biraaz zor geliyorn
süpermiş.keşke ben de yapabilsem ama bu unu bulmadan zor yani.günaydınnn fıstıklarr... bilgisayar başına geçip kahvaltımı yaparken burda yazdıklarınızı okumaya bayılıorummm.. rejim aynen devam saol aldentecimmm wallaa ben yapıorum ama ablam bir mucize başarıyor 6 haftası bitti ben 8-9 larda sanıyordum dün tartılmış 89 da 78 kilo olmuş gözlerine inanamamışlar annemle :) ben cok mutlu oldum kendim vermiş gibi çünkü çok şişkolaşmıştı ve veremiyordu hakkıyla tam anlamıyla yapınca oluormuş demek ki her diyet bölee
neysee buralardayımmm hepinizi çok öpüorummm
aciktimmmmmmmmmmm( yumurta yok peynir yok dogru dürüs ne yiyecegimi bilemedim (((
selam kızlaaar, pazar gece döndüm ankaradan ama anca girip de okuyamadıklarımı okudum. Ankarada yeğenimin doğum gününde bile kaçamak yapmadım ve düzgünce diyetimi yaptım, hergün tartılırken 9 gün tartılamadım ve ne yaptığımı merak ediyordum. 9 günde 1.4kg vermişim. 5 haftada dukanla verdiğim kilo 6.3kg oldu, daha önceden kh ile verdiğim 2.2kg ile toplamda 8.5kg vermiş oldum ve devam ediyorum zira devede kulak daha..çevremden aldığım olumlu geri bildirimler de motivasyonumu arttırıyor. Yarın yine kan tahlillerimi yaptırıcam sonuçları size bildiririm..ama artık insülin direncim kalmadı..
semilunacım sana uğrayamadım bir sonraki gelişimde görüşürüz umarım..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?