iyi akşamlar arkadaşlar.yediklerimi yazayım..
sabah
peynirli omlet
öğle
2 lokum(fındıklı) (3 saat ütü yaptım fırsatım olmadı yemeğe)
akşam
ton balıklı salata
3 lt su
spor yok
kaç olduğunu hesaplamadım.ama aşmadığımı düşünüyorum..
pperi neden darilayimki,pperi, terkenhatun dediklerinizde çok haklisiniz, kaçamak yapiyorum hep off sonrada hergün agliyorum, ne yapayim ben $ekerli bir$ey yemeden duramiyorum, bütün gün aç kalip tek bir çikolatali gofret ile durabilirim off Allah'im bana yardim et, psikolojim berbat, az önce banyo yapmadan önce aynaya baktim kendime ince belli kiz yok artik! belim ne kadar kalinla$mi$ anlatamamyarin için tam kararliyim kizlar belki kb diyeti degilde yagsiz çorba, domates salatalik yemeyi planladim yada bilmiyorum belki yine kb diyeti yaparim, yarin ola hayrola ama bu sefer çok kararliyim, hergün aglamaktan ve gün geçtikce kendimden nefret etmekten biktim...
günaydin kizlar:79:
bu sabah erkenciyim ve bu satte burdayim hepimiz icin cok güzel bir hafta olur insallah ve cuma hepimizin yüzü güler su an domates salatalik yumurta peynir ve wasadan olusan kahvaltimi yapiyorum ve tabiki bir demlik cay
günaydınn arkadaşlarr...
ara sıra gelmeye çalısıorum inanın hepinizi çok özledim.. Ben rahatsızlığımdan sonra geçen hafta pazartesi tekrar dukana başladım 82 kilo ile zaten ilk 2-3 kilosu yeni aldığım için hemen bir kaç günde gitti suan 78.7 oldum 1 haftam bitti..
kb diyetini çok seviorum ama inanın kilo veremiorum kb ile.. biz 1 ay önce ablamla dukana başladık ablamın 5. haftası bitti ve 49 yaşında olmasına rağmen başladığında 89 kiloydu bugün ise 80.9 olmuş yani tam 8 kilo verdi 5 haftada onun gazı ile tekrar başladım şimdilik çok iyi gidiyor tabi dün pazardı ve ben bozmasam olmazdıbugün yine aynen devamm şimdi gerçek kiloları bu hafta görmeye başlarım..
aslıcımm hangi diyeti yaparsan yap hangisiyle daha mutlu olusan o doğru diyet olsun.. spor yaparken kilo alındığını bende duymuştum lütfen moralini bozma..
bu hafta hep girmeye çalışıcamm.. pericimm senide çok özledimm kaç oldun şimdii? bir de vagus sen naptınnn senle beraber başlamıştık hala devam mı çok merak ediorumm
hepinizi çok öpüorummm arkadaşlar buralardayımm..
günaydınn arkadaşlarr...
ara sıra gelmeye çalısıorum inanın hepinizi çok özledim.. Ben rahatsızlığımdan sonra geçen hafta pazartesi tekrar dukana başladım 82 kilo ile zaten ilk 2-3 kilosu yeni aldığım için hemen bir kaç günde gitti suan 78.7 oldum 1 haftam bitti..
kb diyetini çok seviorum ama inanın kilo veremiorum kb ile.. biz 1 ay önce ablamla dukana başladık ablamın 5. haftası bitti ve 49 yaşında olmasına rağmen başladığında 89 kiloydu bugün ise 80.9 olmuş yani tam 8 kilo verdi 5 haftada onun gazı ile tekrar başladım şimdilik çok iyi gidiyor tabi dün pazardı ve ben bozmasam olmazdıbugün yine aynen devamm şimdi gerçek kiloları bu hafta görmeye başlarım..
aslıcımm hangi diyeti yaparsan yap hangisiyle daha mutlu olusan o doğru diyet olsun.. spor yaparken kilo alındığını bende duymuştum lütfen moralini bozma..
bu hafta hep girmeye çalışıcamm.. pericimm senide çok özledimm kaç oldun şimdii? bir de vagus sen naptınnn senle beraber başlamıştık hala devam mı çok merak ediorumm
hepinizi çok öpüorummm arkadaşlar buralardayımm..
benim demlikteki çayımın boynu bükük kaldı ancak 2 bardak içebildim:)
mönü gayet güzel.bundan sonra ben de senin takipçinim
anlastik:13: eve gidince telafi edersin ikindi cayimizi birlikte iceriz
esracım sese gel
uf çok kötü bir şey yaptım. uyanır uyanmaz üç tane dolma yedimyanında şekersiz kahve. ama sanırım dolmanın tanesinde bile 18 falan var. diyet gitti yani bugün de
üç güne falan inmem gerekiyor biraz. gönül işleri(
ben en iyisi bugün kalori hesaplayanların diyetine gideyim, 2 dolmada 125 kalori varmış. akşama da kalorisiz şeylerden yerim. uf stres oldum.
anlastik:13: eve gidince telafi edersin ikindi cayimizi birlikte iceriz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?