Popüler Konu Karbonhidrat Diyeti Deneyimlerimiz

lokumlara ragmen kesinlikle asmadin. gerci daha yeni basladin ama menülerine sebzede eklemeni tavsiye ederim cok güzel gidiyorsun:13:

pperi neden darilayimki,pperi, terkenhatun dediklerinizde çok haklisiniz, kaçamak yapiyorum hep off sonrada hergün agliyorum, ne yapayim ben $ekerli bir$ey yemeden duramiyorum, bütün gün aç kalip tek bir çikolatali gofret ile durabilirim off Allah'im bana yardim et, psikolojim berbat, az önce banyo yapmadan önce aynaya baktim kendime ince belli kiz yok artik! belim ne kadar kalinla$mi$ anlatamam yarin için tam kararliyim kizlar belki kb diyeti degilde yagsiz çorba, domates salatalik yemeyi planladim yada bilmiyorum belki yine kb diyeti yaparim, yarin ola hayrola ama bu sefer çok kararliyim, hergün aglamaktan ve gün geçtikce kendimden nefret etmekten biktim...

günaydin kizlar:79:

bu sabah erkenciyim ve bu satte burdayim hepimiz icin cok güzel bir hafta olur insallah ve cuma hepimizin yüzü güler su an domates salatalik yumurta peynir ve wasadan olusan kahvaltimi yapiyorum ve tabiki bir demlik cay

günaydınn arkadaşlarr...

ara sıra gelmeye çalısıorum inanın hepinizi çok özledim.. Ben rahatsızlığımdan sonra geçen hafta pazartesi tekrar dukana başladım 82 kilo ile zaten ilk 2-3 kilosu yeni aldığım için hemen bir kaç günde gitti suan 78.7 oldum 1 haftam bitti..

kb diyetini çok seviorum ama inanın kilo veremiorum kb ile.. biz 1 ay önce ablamla dukana başladık ablamın 5. haftası bitti ve 49 yaşında olmasına rağmen başladığında 89 kiloydu bugün ise 80.9 olmuş yani tam 8 kilo verdi 5 haftada onun gazı ile tekrar başladım şimdilik çok iyi gidiyor tabi dün pazardı ve ben bozmasam olmazdı bugün yine aynen devamm şimdi gerçek kiloları bu hafta görmeye başlarım..

aslıcımm hangi diyeti yaparsan yap hangisiyle daha mutlu olusan o doğru diyet olsun.. spor yaparken kilo alındığını bende duymuştum lütfen moralini bozma..

bu hafta hep girmeye çalışıcamm.. pericimm senide çok özledimm kaç oldun şimdii? bir de vagus sen naptınnn senle beraber başlamıştık hala devam mı çok merak ediorumm

hepinizi çok öpüorummm arkadaşlar buralardayımm..

öncelikle bu karamsarliktan kurtulman lazim hadi bu gün güzel bir baslangic yap kacamaksiz bir hafta yap imkansiz degil madem tatliya bu kadar bagimlisin ilk hafta icin günde 10 kb hakkini buna ayir ve diger yiceklerini ona göre ayarla bu senin elinde olan birsey kilo verdigini görünce o moralle belki bu istegin gider cünkü alisinca inan canin istemiyecek

benim demlikteki çayımın boynu bükük kaldı ancak 2 bardak içebildim:)
mönü gayet güzel.bundan sonra ben de senin takipçinim

hosgeldin tatlim yeniden aramiza bende seni özledim ve yeniden seni gördügüme cok sevindim
ben dukana devam etmiyorum ilk basladigimda kilo verince hosuma gitmisti ama agirligin proteinden olmasi ve yag olmamasi devamlilik acisindan yapamiyacagimi anladim kb ile yoluma devam ediyorum maalesef bende türkiyeden kilo alip geldim en son 69'lu rakamlari gördügüm icin ve bir daha 70'li rakam görmek istemedigim icin tartilmadim ama bu cuma kesin tartilicam

süper kilo vermişsiniz yaaa.ben aylardır bir ileri bir geri,bir arpa boyu yol alamadım.tebrik ederim.

Günaydın çıtır adaylarıııı

Çok dolu dolu bir haftasonu geçirdim. İstanbul'dan ailem, Mersin ve İstanbul'dan arkadaşlarım ve İngiltere'den kardeşim geldi dükkanımızı hayırlamak için. Süperdi ama çok da yorucuydu. Koşturmaktan çok da bozmadım valla rejimi. Fazladan biraz bira içmiş oldum, onun dışında çok dikkat ettim. Tartım inatla beni 115 lerde gösteriyor ama kıyafetlerim iyi gidiyorsun diyor. Bu gün makyaj yaptım ve topuklu ayakkabı giydim aylar sonra. Moralim iyi yani

Sabah bir salatalık, 1 domates, bir dilim light ekmeğe sürülmüş cheddar peyniri yedim. Öğlen için sadece ton balığı getirdim. Akşama fırında tavuk yapacağım.

Eskiler hatırlar belki ben pişmiş, erimiş kaşar dışında hiç peynir yiyemiyordum ve bu rejimde çok zor bir şey bu. Hem de az kalsiyum alanlar çok alanlara göre daha zor kilo veriyormuş. Şimdi eritilmiş cheddar peyniri buldum. Hem taşıması kolay, küçük bir kapta hem de zevkle yiyebiliyorum. Tabi kalori olarak yüksek o nedenle abartmıyorum :)

Son düzenleme:
uf çok kötü bir şey yaptım. uyanır uyanmaz üç tane dolma yedim yanında şekersiz kahve. ama sanırım dolmanın tanesinde bile 18 falan var. diyet gitti yani bugün de

üç güne falan inmem gerekiyor biraz. gönül işleri(

ben en iyisi bugün kalori hesaplayanların diyetine gideyim, 2 dolmada 125 kalori varmış. akşama da kalorisiz şeylerden yerim. uf stres oldum.

Sakın diyet gitti havasına girip devam etme yemeğe. Günün geri kalanını 0 birimlerle geçirirsen başarılı bile olursun. Dolma ne dolmasıydı ?

ben en iyisi bugün kalori hesaplayanların diyetine gideyim, 2 dolmada 125 kalori varmış. akşama da kalorisiz şeylerden yerim. uf stres oldum.

Karbonhidrat diyetini kalori diyeti ile karıştırıp yapma derim. Bir kaç gün düşük karbonhidrat aldığın için zaten alarmda bünyen o nedenle gelen karbonhidratı depolamaya eğimli olacak. İkisi de başarısız oluyor o zaman. 18 birim tanesinde var desek bile ki ben porsiyonda var diye düşünmüştüm 3 tane 54 birim eder ve aslında limiti geçmiş sayılmazssın. 70 birim kiloyu korumak için, onun altı ise kilo vermek için, tamam çoğumuz 40 altına da indirmeye çalışıyoruz ama sonuçta günün limiti gitmedi. VE düşük kalorili karbonhidrat almaya devam etme derim, vücut şaşırıp depoluyor. Bugünü haşlanmış yumurta, peynir, tavuk, balık, et gibi şeylerle geçir. Hem de karbonhidratı sabah aldığın için durum hiç de kötü değil bak. Lütfen bozma.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…