Popüler Konu Karbonhidrat Diyeti Deneyimlerimiz

İnşallah dediğin doğrudur..kulaga mantıklı gelmiyor değil..hem inanmak da işime geliyor aslında..saolun arkadaşlar moraller için..

İnşallah dediğin doğrudur..kulaga mantıklı gelmiyor değil..hem inanmak da işime geliyor aslında..saolun arkadaşlar moraller için..

aslı,esra çok haklı. ben de spora ilk başladığımda spor hocası anlatmıştı.kasların şişecek hatta kalınlık ölçümü yapsak birkaç cm fazla çıkma ihtimalin de var demişti. yağ-kas ölçümü yaptırsan muhtemelen yer değiştirdiklerini görürsün.
haftaya düzeleceğine eminim. menülerin çok iyi ve sen çok da sıkı uyuyorsun kurallara... dikkat etmen gereken en önemli şey yürüyüşe devam edeceksen-ki bırakma bence, her öğününde mutlaka protein almaya dikkat et, kas kaybın olmasın.

Canım benim ne guzel şeyler söylediniz yaa..Ayy içim bir hoş oldu..Ben de niye böyle oldu diye diye kafayı yemek üzereydim..Neyse şimdik mutlu bir şekilde rejimime geri dönebilirim..Yürüyüşü kesmeye hiç niyetim yok sadece işe yaradıgını görmek istiyorum o kadar.Zaten bu diyette protein almamak ne mumkun..:)

karatay diyeti ile ilgili özet geçiyorum arkadaşlar:))
sabahları kuvvetli ve proteinli kahvaltı
öğünler arası en az 4-5 saat
ara öğün yok
öğünler arasında bol limonlu su,limonlu çay,ayran
en az 2-3 lt sıvı
akşam 8 den sonra yemek yok
her gün 40-60 dk aktivite
yemekler düşük ısıda uzun sürede pişecek
sızma zeytinyağı ve tereyağı kullanılacak mısırözü ve ayçiçek yağı kesinlikle yok
nane,maydonoz,kekik,karabiber,kırmızıbiber vs kullanılabilir
salatalara sızma zeytinyağ,ev yapımı sirke(kitapta tarif var),limon sarımsak,zeytin,peynir,yoğurt,susam konulabilir
bol sirkeli(ev yapımı),az tuzlu turşu tüketilebilir.

benim kilo bildiririm biraz gec kaldi ama hic yoktan iyidir:)
simdi ben en son 67.3 gram galiba demistim ama bu sabah 66.1 ciktim yaniiiiii o 67.3 ü herhalde tokken tartildim diye düsünüyorum cünkü pazartesiden bu yana okadar kilo kaybetmem mümkün degil.
Bu hafta icin 66.1 kg olarak kaydediyorum kilomu bakalim haftaya ne cikacak o zaman daha saglikli bir sonuc alabilirim.

selam kizlar, bugün kararliydim doktora gitmeye, zamanimda yoktu aslinda ama telefon etmeden gittim çünkü randevusuz aliyor cuma günleri, neyse gittim bir baktimki kapisinda bugün ve yarin doktor yok yaziyor! yani yine nasip olmadi off, gelecek haftaya kaldi artik bende çar$iya gitmi$ken kiyafetlere bakayim dedim, malum 6 ayda 8-9 kilo alinca kiyafetlerimde olmamaya ba$ladi, oysa dolabim dolu kiyafet, hiçbirine doymadan kaldiracagim, kaç haftadir 2-3 kiyafetle idare ettim, birkaç kiyafet denedim fakat hepsinden yaglarim firladi, bir tanesi güzel oldu yani kilolarimi hafiften kapatti, bende 2 farkli renkten ayni modeli aldim, morelimde yoktu zaten her$eyi deneyipte sonunta bir tane bulmaya...
bugün kararliydim az yedim ve bol protein aldim, 5 gündürde 2 saat yürüyorum

leyyacim sen testlerini yinede yaptir ama ben uruzun sayfasini takip ederken senin yazilarinida okuyordum bence senin kilo almandaki en büyük sorun diet yapmaya tam adapte olamadin. mesela iki gün diet yapip diger günler kacamak yaptiginda insan daha kolay kilo aliyor ki senin bir hafta icinde kacamak günün diet yaptigin günden daha fazla. bu senin yasadigin benim bir arkadasiminda basina gelmisti diete basladi ama tam anlamiyla yapamiyordu ve kilo vermesi gerekirken kilo aldi nacizane bu benim fikrim:26:

canim bu yazdiklarinin dogru olduguna katiliyorum
ben diyetle yaklasik 10 kilo verdim ama diyetisyene degilde kendi druma gittim ve kilo vermek istedigimi soylemistim oda bana gunde sadece 3 ogun ye demisti ara ogunleri bosver dayanabiliyorsan hic yeme hem daha saglikli hem daha kolay kilo verirsin demisti
bende ilk defa kilo vermek icin ara ogunu tavsiye etmeyen birine rastladim sasirmistim
simdi senin bu yazdiklarini okuyunca drumun hakli oldugunu anladim

Günaydın çıtır adayları, dün giremedim, çok yoğundu işler

Kilo bildirimi yapıyorum..... 115.7 kilo dınınnnıım Evet pili değişen tartımızın bana reva gördüğü kilo bu ne diyorsunuz????? Gelecekten haber vermiyordur umarım. Eşimi doğru tartıyor 106 diye ben çıkıyorum sabit 115.7.... pili tekrar çıkarıp takın dediler yaptım ama değişen bir şey yok .... Buyrun burdan yakın şimdi iyi mi :26:
Neyse bugün bir ara eczanede falan tartılacağım artık.

Aslı'cığım eski bir sporcu olarak ben de söyleyeyim, % 100 kas yapıyorsun ve kasın ağarlığı yağ dokusuna göre fazladır. Bir kere kas yapınca da metabolizman durduğun yerde bile daha hızlı çalışacak. Süpersin devammmm

merhaba ben de aranıza katılmak istiyorum.80-89 topiğindeyim.daha önce yapmıştım 7 sene oldu ama .şimdi geçmişe bi bakayım da ne yemeliyim neler yasak anlayayım.ama bana püf noktalarını yazarsanız sevinirim.

dün marketten yumurta,tavuk göğsü ve ton balığı aldım.bi de cola zero.karbon değerleri 0 baktım.

inşallah başarılı olurum.

ismim nilgün.1.65 boyum ve kilom 83.öğretmenim 2 kızım var..

canım h.g .bu diyette protein ağırlıklı besleniyoruz.karbonhidrat değerleri önemli bizim için.merak etme başarırsın.yeterki iste..

Sabah : mantar,yumurta,domates,biber
Omlet ( 14)

Öğle : 1 dilim kavun (5)
Ton balıklı salata (13)

bugün bunları yedim.nasıl sizce?akşam için diyet kola ve tavuk göğsü haşlama yiyeceğim.

sanki fazla oldu ..önerilerinizi bekliyorum..

Öncelikle hoşgeldin aramıza,
Elimizden geldigince bilgilendirmeye çalışırız seni. Öncelikle değeri sıfır olan yiyeceklerle doldur dolabını. Örnegin peynir çeşitleri çok uygun bu rejimde. Yumurta, et ürünleri, zeytinyağ :)
Bizim diyetimizde yağ sorunu hiç yok o yuzden salatalarını rahatlıkla bol zeytinyaglı tüketebilirsin.
Sana örnek menu yazayım. Mesela dün yediklerim. Çunku bu rejimi çok saglıklı yaptıgımı düşünüyorum.
Sabah peynirli omlet
Oglen ızgara balık çoban salata
Arada 1-2 avuç fındık
Akşam kıymalı kabak yemeği ve bir kaşık yogurt.
Gunluk degerlerin 30-40 arasında tutarsan daha iyi sonuc alırsın..
Mumkun oldugu kadar sabah kahvaltısında 1-2 civarinda tutarsan oglen aksam yeme olasılıgın daha rahat olur. Cunku bu diette sabah kahvaltısında tuketebilecegin bir çok sıfır deger olan yiyecek var. Ayrıca zeytini de rahatlıkla tüketebilirsin..
Bir de nacizane fikrim, bu diyet boyunca tabiki diyet kola içebilirsin ama bence kilo vermeyi yavaşlatıyor. Çok mecbur kalmadan içmeni tavsiye etmiyorum. İçebildigin kadar su ve yeşil çay içmen hem saglıklı kilo vermen adına bence daha iyi. Ama tabiki senin fikrin. Kolay gelsin cnm..

sağol canım dediklerini not ettim.dediğin gibi uygulamaya çalışacağım..

hosgeldin aramiza asli cok güzel anlatmis umarim rahatlikla kilolarindan kurtulursun kolay gelsin:13:

listemizi hazırladım bayanlar arlarda bilgi boşlukları var. bilgi veririken eksiklikler oluyor.ama katılım çok iyiydi bu hafta aayline haftanın birincisi olarak kupamızı taktim ediyorum.
başlangıç geçen hafta bu hafta giden kilo total hedef boy
aaylin 67,30 66,10 1,200
terkenhatun 62,00 62,00 61,70 0,300 0,30
aldente 72,00 69,20 69,00 0,200 3,00 65 1,67
azra2004 65,00 61,80 61,60 0,200 3,40 58 1,65
ocd 67,00 67,00 67,00 - - 58 1,70
wisper 83,00 83,00 83,00 - -
leyya88 63,30 62,70 64,30 -1,600 -1,00
hellinasli 78,00 64,70 66,70 -2,000 11,30 55 1,63
masumum 77,00 68,00 9,00

Ay Azracım eline saglık da ben hiç kendimi bu kadar kotu görmemiştim bir listede..
Super sinirlerim bozuldu görünce..+2kg ne demek yahu..hem de kilo vermeye çalışırken..
İnsallah haftaya düşerim de bu rezillik devam etmez..
Neyse önümüzdeki maçlara bakalım..Aylincim tebrikler bu arada birinciligin..
Bugun yediklerimi yazayım size..
Sabah kahvaltıda kıymalı yumurta 0
Oglen kabak yemegi kıymalı ( ama yarım tabak ancak kalmıştı geceden) 6 kb
Aralarda hiçbişey yemedim bugun çünkü akşam kebab yemeye gidiyoruz. Maximum 20-30 alabilmek adına bütün günümü boş bıraktım neredeyse..
Bu arada Canan Karatayın da dedigi gibi mumkun oldugu kadar ara ögün yapmamaya çalışıcam bir süre..Bakalım işe yarayacak mı...
Opuyorum hepinizi..İyi Cumartesi Aksamları Kızlarrr...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…