kizlar bende cikiyorum yarin ders var ...iyi geceler hepinize yarin görüsmek üzere
Kızlar selam umarım herkes iyidir topik gene şenlenmiş. hadi hayırlısı bakalım inşallah kurtuluruz bu kilolardan.
günaydin kizlar
yeni katilan arkadaslarimizla beraber cok aktif bir gün olur insallah kalktigimda okuncak cok yazi görmeyi umut ediyorum öglen görüsürüz:80:
günaydın şekerler,
uykusuz bir güne iyi bir kahvaltıyla başladım:2 haşlanmış yumurta,4-5 zeytin,biraz peynir,tereyağı ve 2 minik dilim çavdar ekmeği(20 kb hesaplıyorum)
bu kadar şeyti yedikten sonra da su aldım içiyorum şimdi.
canım kahvaltı sağlam olmuş.aferin arkadaşıma.bende sağlamyaptım.iki yumurtayla omlet.tin.salatalık domates peynir zeytin.ve çay
selam kizlar kusura bakmayin bir türlü vakit bulamiyorum yazmaya ve maalesef motivasyonumuda kaybediorum zaman geçtikce..sabah ve ögle iyi gidiyor ama ikindide ba$liyorum azar azar karbonhidart almaya, ve ak$ama kadar devam ediyor, yani 50kb çok geçmi$ oluyorum off, in$allah yarin kendime çeki düzen verecegim, böyle olmuyor..
te$ekkür ederim canim iyi fikir, in$allah bugün deniyecegim :) ama ne zaman bir $eye karar versem o gün ya misafir geliyor yada biz bir yere oturmaya gidiyoruz, ¨bügün galiba kom$uya gidecegiz, ama en az kb ile kapatmaya çali$acagim :)
:84:
beni de en çok bu misafir olayı yoldan çıkarıyor zaten.onca hazırlık yapıyosun,kalanlar da ziyan olmasın diye,ye babam ye.
öğlen tantuni siparişi verdiler.ben yemiycem dediysem de benim adıma da söylediler.ya ben yapmak istiyorum ama hep engellerle karşılaşıyorum yani.neyseki tantuninin yufkası ince.10 üniteden hesaplıyorum.çok mu iyimserim?
bir de neskafe içtim süttozuyla.3 kbde ordan gelse.kafam bakkal defteri gibi oldu.ayyy!imdaaaaat:84:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?