Popüler Konu Karbonhidrat Diyeti Deneyimlerimiz

Biz de eşimle sinemaya giderken çantada, cepte gizlice sokuyoruz light colamızı. İçeride 5 katı fiyata satıyorlar ya sinir oluyorum.

:)))
al benden de o kadar.nerdeyse sinemaya verdiğimiz parayı buluyor öyle olunca.ben dün abartmışım.3 su,3 cola valla kollarım yorulmasın diye taşımaktan önce onların bi kısmını içtik:))
bir de oğlum ıvır z<ıvır yemesin diye karışık çerez almıştım(fındık,badem,kaju,kuru meyve,ceviz)yani yarısını yedim en az 200 gr oha dedim sizin yerinize de:)))
eşim de kendilerine alırken bana da dondurma almış.yani dünü 80 kbyle falan kapattım:((
karayip korsanlarına gitmiştik,çok güzeldi.tavsiye ederim 3 boyutluydu eğlenceliydi.

selam kızlar,
bugün yediklerim:150 gr kdar kuruyemiş(25 desem)
lahana çorbası(içinde barbunya,mısır ve yarma da vardı)20 de o olsa
tereyağında eritilmiş abaza peyniri,2 de o olsa
hadi 50 diyelim:))
hatırlayamıyorum başka bişey var mıydı.
aradaki çayları saymıyorum çünkü şekersiz içiyorum.
bugünü de böyle kapattık inşallah:)))
pericim senden naber?

kızlar bir de sorum var size.konuyla alakasız ama...
HC saç bakım ürünlerini kullanan var mı aranızda?aylardır takip ediyorum fakat sipariş etme konusunda kararsızım.
şu anda bir arkadaşımın tavsiyesiyle-belki daha önce duyanınız olmuştur-şampuanımın içine bir doğum kontrol hapını ezip karıştırdım,onu kukllanıyorum.arkadaşıma güzellik uzmanı önermiş.şimdilik saçlarımda gözle görülür bir değişme yok,gerçi biraz parladı gibi geliyor ama emin değilim.saç boyasından da olabilir.yorumlarınızı bu akşam değilse de yarın bekliyorum:))

bakıyorum bakıyorum benden başkasını göremiyorum.
peri nerelerdesin güzelim?

burdayim canim malum her zamanki gibi gec kalktik ve esimle bisiklet turu yaptik eve gec geldik dus yemek falan derken giremedim
günü sinirda bitirmissin olsun önemli olan siniri gecmemek zaten. bazi günler sinirda olur bazi günler daha az olur böylece birbirini dengeler diye düsünüyorum:34:
benim diete gelince türkiyede ekmege o kadar alismisimki su an tek ekmek konusunda zorluk cekiyorum ekmek yemeyince karnim doymuyor:37: burdaki ekmeklerin kb degerleri cok fazla bir dilim ekmekte 25 kb civari var:53: bir dilim+diger yiceklerle siniri bazen biraz gecebiliyorum ama bu hafta bunu asicam bugün ekmek yemedim wasa yedim bu haftayida bu sekilde gecireyim diyorum midem biraz daha kücülür önümüzdeki hafta tam anlamiyla diete baslamis olurum artik:17::78:

5 günde 1 kilo vermişim, çok şaşırdım,çok sevindim normalde ben bir haftada çok sıkı diyet ve sporla bile yarım kilo anca veririm. bu verdiğimin yarısı sudur desek, aç kalmadan yarım kilo vermişim yani ne güzel :1: :9:

5 günde 1 kilo vermişim, çok şaşırdım,çok sevindim normalde ben bir haftada çok sıkı diyet ve sporla bile yarım kilo anca veririm. bu verdiğimin yarısı sudur desek, aç kalmadan yarım kilo vermişim yani ne güzel :1: :9:

tebrik ederim gercekten dogru tespit bu dietin en güzel yani ac kalmadan kilo veriliyor olmasi:61:

günaydin arkadaslar:79:

hepimiz icin düsük kb'li, özellikle bol katilimli güzel bir hafta diliyorum öglen esimi gecirip burda olacagim görüsürüz:80:

gününüz aydın olsun arkadaşlar.ben haftasonları çok dağıtıyorum.bugün sıkı bir gün geçirmem lazım.yulaf kepeği yarımbardak süt ve ve ikiyumurtayla krep yaptım.bir salatalık bir domates.şimdide çayımı yudumluyorum.

gününüz aydın olsun arkadaşlar.ben haftasonları çok dağıtıyorum.bugün sıkı bir gün geçirmem lazım.yulaf kepeği yarımbardak süt ve ve ikiyumurtayla krep yaptım.bir salatalık bir domates.şimdide çayımı yudumluyorum.

günaydın canım.ben sabah birşey yemeye zorlanıyorum.biraz peynir kestim ama ıı,yiyemedim.şimdi okulda asıl sınav beni bekliyor.yanımda actıvıa mı getirdim.dün yiyemdim zaten kbm yüksekti.bari okulda bir öğün olarak tüketeyim dedim.

kutlarım canım.ilk başlarda şaşırtıcı derecede hızlı gidiyor,inşallah böyle devam eder.

günaydın canım.ben sabah birşey yemeye zorlanıyorum.biraz peynir kestim ama ıı,yiyemedim.şimdi okulda asıl sınav beni bekliyor.yanımda actıvıa mı getirdim.dün yiyemdim zaten kbm yüksekti.bari okulda bir öğün olarak tüketeyim dedim.

bende önceden yiyemiyodum.ama alıştırdım kendimi.sabahları yumurta yiyince tok tutuyo.bence sende zorlada olsa.hem ne kadar erken yemeye başlarsan metobolizmada okadar erken çalışmaya başlıyo

aldente ve esra55 size sesleniyorum bayanlar. geçen haftaki kilonuz?. ve esracım sende başlangıç kilonu yazarsan listeye ekleyim sizi

aldente ve esra55 size sesleniyorum bayanlar. geçen haftaki kilonuz?. ve esracım sende başlangıç kilonu yazarsan listeye ekleyim sizi

bende diyet yapmıyorum nerdeyse biraydır.topiğeve bu rejime başlayalıda nerdeyse dört beş ay oldu.haliyle başlangıçkilomuda net hatırlamıyorum.bubilgilerolmayınca listeye ekleme en iyisi sen benişeker))

Günaydın çıtır adayları :)
Umarım herkesin haftasonu güzel geçmiştir. Benimki yorucuydu biraz. Cuma, Cumartesi geceleri dükkan kapanıp toplanıncaya kadar başındaydım. Pazar parmağımı kıpırdatamadım valla.

Hepimize az kb' lı, bol hareketli, neşeli bir hafta diliyorum.

Bu sabah iki haşlanmış yumurta yedim. Öğlen için ton balıklı salata getirdim. Akşama bakalım :)

bende önceden yiyemiyodum.ama alıştırdım kendimi.sabahları yumurta yiyince tok tutuyo.bence sende zorlada olsa.hem ne kadar erken yemeye başlarsan metobolizmada okadar erken çalışmaya başlıyo

Kesinlikle katılıyorum. Ben de sevmiyorum sabah erken bir şeyler yemeyi ama kesinlikle fark ediyor. Metabolizmayı hızlandırmanın yollarından en önemlisi sabah mutlaka midemize bir şeyler girmesi.

Back