Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Biz de eşimle sinemaya giderken çantada, cepte gizlice sokuyoruz light colamızı. İçeride 5 katı fiyata satıyorlar ya sinir oluyorum.
azracım ;aldante ve bende varım.kilo 61 boy 165.hedefte 55
bakıyorum bakıyorum benden başkasını göremiyorum.
peri nerelerdesin güzelim?
5 günde 1 kilo vermişim, çok şaşırdım,çok sevindim normalde ben bir haftada çok sıkı diyet ve sporla bile yarım kilo anca veririm. bu verdiğimin yarısı sudur desek, aç kalmadan yarım kilo vermişim yani ne güzel![]()
![]()
gününüz aydın olsun arkadaşlar.ben haftasonları çok dağıtıyorum.bugün sıkı bir gün geçirmem lazım.yulaf kepeği yarımbardak süt ve ve ikiyumurtayla krep yaptım.bir salatalık bir domates.şimdide çayımı yudumluyorum.
5 günde 1 kilo vermişim, çok şaşırdım,çok sevindim normalde ben bir haftada çok sıkı diyet ve sporla bile yarım kilo anca veririm. bu verdiğimin yarısı sudur desek, aç kalmadan yarım kilo vermişim yani ne güzel![]()
![]()
günaydın canım.ben sabah birşey yemeye zorlanıyorum.biraz peynir kestim ama ıı,yiyemedim.şimdi okulda asıl sınav beni bekliyor.yanımda actıvıa mı getirdim.dün yiyemdim zaten kbm yüksekti.bari okulda bir öğün olarak tüketeyim dedim.
aldente ve esra55 size sesleniyorum bayanlar. geçen haftaki kilonuz?. ve esracım sende başlangıç kilonu yazarsan listeye ekleyim sizi
aldente ve esra55 size sesleniyorum bayanlar. geçen haftaki kilonuz?. ve esracım sende başlangıç kilonu yazarsan listeye ekleyim sizi
bende önceden yiyemiyodum.ama alıştırdım kendimi.sabahları yumurta yiyince tok tutuyo.bence sende zorlada olsa.hem ne kadar erken yemeye başlarsan metobolizmada okadar erken çalışmaya başlıyo