Popüler Konu Karbonhidrat Diyeti Deneyimlerimiz

:)))
al benden de o kadar.nerdeyse sinemaya verdiğimiz parayı buluyor öyle olunca.ben dün abartmışım.3 su,3 cola valla kollarım yorulmasın diye taşımaktan önce onların bi kısmını içtik:))
bir de oğlum ıvır z<ıvır yemesin diye karışık çerez almıştım(fındık,badem,kaju,kuru meyve,ceviz)yani yarısını yedim en az 200 gr oha dedim sizin yerinize de:)))
eşim de kendilerine alırken bana da dondurma almış.yani dünü 80 kbyle falan kapattım:((
karayip korsanlarına gitmiştik,çok güzeldi.tavsiye ederim 3 boyutluydu eğlenceliydi.

Tavsiyene uyduk biz de gittik canım. Sağol valla pazar günü kendime zaman ayırmış olduk. Cidden güzeldi film :71: İki light kola bir de bitter çikolata koyduk cebimize. Ohhh. AMAAA bir kadın vardı çıldırttı beni. Evden çekirdek getirmiş. Çıt çıt çıt çıt çıt çıt film boyunca. İnanamazsınız yaaa. Kola kutuyu fırlatacaktım kafasına eşim zor tuttu. Telefonu çaldı, ona cevap verdi, çıkarttı filmin ortasında mesajlaştı ve bir ışığı var telefonun sanırsın salona tır girmiş. Bu insanlar yüzünden sinemaya gitmekten nefret eder oldum yaaa.

oh ne güzel kizlar burdasiniz sayfayi actigimda okuncak yazilarin olmasi cok güzel:66:
kahvalti konusunda bende size katiliyorum diger ögünlerinde atlanmamasi gerekiyor ama kahvalti kesinlikle sart cünkü kahvalti yapilmadiginda vücut sonra hangi yicek yenirse yensin onu yag olarak depoluyormus

Tavsiyene uyduk biz de gittik canım. Sağol valla pazar günü kendime zaman ayırmış olduk. Cidden güzeldi film :71: İki light kola bir de bitter çikolata koyduk cebimize. Ohhh. AMAAA bir kadın vardı çıldırttı beni. Evden çekirdek getirmiş. Çıt çıt çıt çıt çıt çıt film boyunca. İnanamazsınız yaaa. Kola kutuyu fırlatacaktım kafasına eşim zor tuttu. Telefonu çaldı, ona cevap verdi, çıkarttı filmin ortasında mesajlaştı ve bir ışığı var telefonun sanırsın salona tır girmiş. Bu insanlar yüzünden sinemaya gitmekten nefret eder oldum yaaa.

maalesef böyle saygisiz ve düsüncesiz insanlar cok

oh ne güzel kizlar burdasiniz sayfayi actigimda okuncak yazilarin olmasi cok güzel:66:
kahvalti konusunda bende size katiliyorum diger ögünlerinde atlanmamasi gerekiyor ama kahvalti kesinlikle sart cünkü kahvalti yapilmadiginda vücut sonra hangi yicek yenirse yensin onu yag olarak depoluyormus

evet canımöğün atlamamak gerek.ben tam acıkmadan yiyorum.çünkü çok acıkıncagözüm bişey görmüyo.iyisimi önceden önlemi almak))

bu insanlar cep telefonu yokken napıyodu ciddeen merak ediyorum.resmen eline yapışık geziyor birçoğu.filmin en sevdiğim kısımları deniz kızlarıyla olanlardı.nasıl masum,güzel bir yüzü vardı kızın.valla hayran hayran seyrettim:)

evden çekirdek.hımm düşünmek lazım,kafamıza telefon yemek pahasına:1:

yazdıklarının doğru olmadığını ümit ediyorum.ben yıllardır kahvaltı yapmam.yani saatiyle sorunum var,kahvaltıyla değil.üniversite yıllarından kalma bir alışkanlık.ancak h.sonu yapıyoruz,o da brunch oluyo zaten:37:

yazdıklarının doğru olmadığını ümit ediyorum.ben yıllardır kahvaltı yapmam.yani saatiyle sorunum var,kahvaltıyla değil.üniversite yıllarından kalma bir alışkanlık.ancak h.sonu yapıyoruz,o da brunch oluyo zaten:37:

maalesef dogru canim daha önce cabuk kilo vereyim diye dengesiz yaptigim dietlerde bende kahvalti yapmazdim uyaninca kahve sonrada cay ile gecistirirdim sonra bu gercegi ögrenince özellikle vücudun ne yenilirse yensin o yiyecegi yag olarak depoladigini ögrenince buna özen göstermeye basladim sende dikkate al istersen:87:

aldentecim bu bilgiyi bana dietisyen demisti sonra internettede buna benzer yazilar okudum hatta bu bilgi ile ilgili bir yaziyi bir yerden alinti yapiyorum

Öğün atlanmasının ve özellikle uzun bir açlık döneminden sonra hiç
bir şey yemeden güne başlamanın(Kahvaltı etmemenin) bir çok
sakıncaları vardır.
1Vücutta
gece boyunca düşen metabolizma hızı kahvaltı ile %20-30
artmaktadır.Kahvaltı atlandığında ise vücut bir sonraki öğünde
yenilmeyeceğini sanarak bir sonraki öğünde yenenleri yağ olarak
depolamaktadır.Yani vücut yağ oranı artmakta şişmanlama riski
oluşmaktadır.
2Vücut
proteini suyu azalır.
3Tiroid
enzim aktivitesi azalır.
4Kan
kolostrol ve lipidleri artar.kalp damar hastalıkları riski
oluşabilir.
5Diyabet
hastalığı riski artar.
6Hipertansiyon
riski gelişebilir.

Son düzenleme:
aldentecim bu bilgiyi bana dietisyen demisti sonra internettede buna benzer yazilar okudum hatta bu bilgi ile ilgili bir yaziyi bir yerden alinti yapiyorum

Öğün atlanmasının ve özellikle uzun bir açlık döneminden sonra hiç
bir şey yemeden güne başlamanın(Kahvaltı etmemenin) bir çok
sakıncaları vardır.
1Vücutta
gece boyunca düşen metabolizma hızı kahvaltı ile %20-30
artmaktadır.Kahvaltı atlandığında ise vücut bir sonraki öğünde
yenilmeyeceğini sanarak bir sonraki öğünde yenenleri yağ olarak
depolamaktadır.Yani vücut yağ oranı artmakta şişmanlama riski
oluşmaktadır.
2Vücut
proteini suyu azalır.
3Tiroid
enzim aktivitesi azalır.
4Kan
kolostrol ve lipidleri artar.kalp damar hastalıkları riski
oluşabilir.
5Diyabet
hastalığı riski artar.
6Hipertansiyon
riski gelişebilir.

tükettin beni peri:59:
öğrencilere sürekli kahvaltının öneminden bahsetmekle beraber bu kuralı uygulamıyorum.ne demişler imamın dediğini yap,yaptığını yapma:9:
benim metabolizmam çok yavaş zaten.aynı diyeti uyguladığım arkadaşlarım benim 2 katım kilo verirler,ben spor da yaptığım halde geride kalırdım.
aslında düzene sokmak lazım ama çalışırken zor uygulamak,çaba gerektiriyor.
zaten sigara da kullanıyorum,kalp damar dedin beni bitirdin:84:
yarın sabah kendimi zorlayıp kahvaltı yapmaya çalışıcam inşallah.
bu arada seni dukanda sık görür oldum.taikpteyim,haberin olsun:1:
şaka bir yana teşekkürler paylaşım için.
bugün yediklerimi de toptan yazıp,kapatayım:
actıvıa
2 kaşık tavuk sote
yarım kutu ton balığı
yağda 2 yumurta
1 dilim ekmek
az peynir
1 adet burçak

(ne günlere kaldım 1 adet bisküviyi de yemekten sayıyorum)

bu arada yağlılardan içim bayıldı.yarını kendime sebze meyve günü ilan ediyorum.b.dolabındaki meyve sebze stoğunu eritmek lazım.hem de ferahlarım biraz diye düşünüyorum.artık yaz sebzeleri ve meyveleri çoğaldı,yiyememek içimi acıtıyor açıkçası.anladınız siz beni:)))

öğrencilere sürekli kahvaltının öneminden bahsetmekle beraber bu kuralı uygulamıyorum.ne demişler imamın dediğini yap,yaptığını yapma:9:
benim metabolizmam çok yavaş zaten.aynı diyeti uyguladığım arkadaşlarım benim 2 katım kilo verirler,ben spor da yaptığım halde geride kalırdım.
actıvıa
2 kaşık tavuk sote
yarım kutu ton balığı
yağda 2 yumurta
1 dilim ekmek
az peynir
1 adet burçak

bu arada yağlılardan içim bayıldı.yarını kendime sebze meyve günü ilan ediyorum.b.dolabındaki meyve sebze stoğunu eritmek lazım.hem de ferahlarım biraz diye düşünüyorum.artık yaz sebzeleri ve meyveleri çoğaldı,yiyememek içimi acıtıyor açıkçası.anladınız siz beni:)))

zararin neresinden dönsen kär canim düsünsene diet yapiyoruz özellikle yagdan vermek istiyoruz ama kahvalti yapilmadigi icin daha sonraki yenilen yicek yag olarak depolaniyor:27:
aksamdan yumurta hasla dolaba koy sabah yumurta yada peynir bile atistirsan olur yani önemli olan ögün atlamamak
bence günü güzel tamamlamissin:13:
bizim sayfaya giriyorum kimsecikler yok dukan sayfasi o kadar aktifki bazen girip yazilanlari okuyorum ama yapmak gibi bir niyetim yok ilk yaptigimda kiloda verince hosuma gitmisti ama uzun süreli yapabilecegim bir diet degil protein agirlikli olusu ve yag olmamasi en büyük etken
evet ya yaz meyveleri cikiyor arada kalori dieti yapip bu ihtiyacimizi giderebiliriz hem metabolizmayida sasirtmis oluruz:24:

zararin neresinden dönsen kär canim düsünsene diet yapiyoruz özellikle yagdan vermek istiyoruz ama kahvalti yapilmadigi icin daha sonraki yenilen yicek yag olarak depolaniyor:27:
aksamdan yumurta hasla dolaba koy sabah yumurta yada peynir bile atistirsan olur yani önemli olan ögün atlamamak
bence günü güzel tamamlamissin:13:
bizim sayfaya giriyorum kimsecikler yok dukan sayfasi o kadar aktifki bazen girip yazilanlari okuyorum ama yapmak gibi bir niyetim yok ilk yaptigimda kiloda verince hosuma gitmisti ama uzun süreli yapabilecegim bir diet degil protein agirlikli olusu ve yag olmamasi en büyük etken
evet ya yaz meyveleri cikiyor arada kalori dieti yapip bu ihtiyacimizi giderebiliriz hem metabolizmayida sasirtmis oluruz:24:
haklısın topiğimiz çok durgun.ama inanıyorumkilo vermeye başlayıp bildirim yaptıkça canlanacak yine.bu arada vagusu göremiyorum günlerdir.iyidir inşallah.bu cuma 68i görmek istiyorum pericim yaaa!sen tartılabildin mi?

haklısın topiğimiz çok durgun.ama inanıyorumkilo vermeye başlayıp bildirim yaptıkça canlanacak yine.bu arada vagusu göremiyorum günlerdir.iyidir inşallah.bu cuma 68i görmek istiyorum pericim yaaa!sen tartılabildin mi?

persembeyi atlattinmi cikabilirsin:52: evet cumadan beri vagus girmiyor:97:
en son 69'u gördügüm icin tartildigimda 70'li rakam görmek istemiyorum onun icin bir hafta daha beklemek istiyorum:61:

actıvıa
2 kaşık tavuk sote
yarım kutu ton balığı
yağda 2 yumurta
1 dilim ekmek
az peynir
1 adet burçak

canımya yediklerinçok azdeğilmi.doyuyomusun bukadar az yemeyle.ben sabah ikiyumurtalı krep sala talık domates.öğlen kıyma lı sebze yaptım.kıymayı kavurdum sonra patlıcan kabak domates sarımsak sos yaptım.hepsini karıştırıp fırına sürdüm güzel oldu.akşamda salata taze fasülye .şimdideçayımı yudumluyorum.çayda boş gitmiyo ama zorluyom kendimi))

canımya yediklerinçok azdeğilmi.doyuyomusun bukadar az yemeyle.ben sabah ikiyumurtalı krep sala talık domates.öğlen kıyma lı sebze yaptım.kıymayı kavurdum sonra patlıcan kabak domates sarımsak sos yaptım.hepsini karıştırıp fırına sürdüm güzel oldu.akşamda salata taze fasülye .şimdideçayımı yudumluyorum.çayda boş gitmiyo ama zorluyom kendimi))

ben kendimi çok yemiş gibi hissediyorum bugün üstelik.bu diyeti yaparken genelde 25-30 kb arası alırım.bu kez çok açıldım diyebilirim.yani tereyağında yaptığım için yumurta ve peyniri zaten içim bayılıyo canım bişey istemiyo:26:
çok yanlış biliyorum ama okuldan eve gelinceye dek genelde bişey yememiş oluyorum.
yani inanın çok yemiyorum,normal insanlar gibi yediğimde de hemen kilo alıyorum.metabolizma içler acısı yani.ve wcye çıktığım en son günü hatırlamakta sıkıntı çekiyorum.
şimdi bu yazdıklarımı eşim okusa benle dalga geçer:63:
su içsem yarıyo...muhabbeti:))

millet kilo alınca ya ekmeği ya şekeri keser,normaline döner.ben içeceklerde zaten şeker kullanmam(neskafe hariç onu da nadiren içerim)
ekmek desen hiç aramam(tabi istisna zamanlar olmuyor değil)
ben neyi kısıp zayıflayım canım benim yaaa.

persembeyi atlattinmi cikabilirsin:52: evet cumadan beri vagus girmiyor:97:
en son 69'u gördügüm icin tartildigimda 70'li rakam görmek istemiyorum onun icin bir hafta daha beklemek istiyorum:61:

haklısın perşembe,kara perşembe:1::1:
şimdi gülüyorum ama du bakalım cumaya gülebilecek miyim:34:

millet kilo alınca ya ekmeği ya şekeri keser,normaline döner.ben içeceklerde zaten şeker kullanmam(neskafe hariç onu da nadiren içerim)
ekmek desen hiç aramam(tabi istisna zamanlar olmuyor değil)
ben neyi kısıp zayıflayım canım benim yaaa.

canım bende sen gibiyim aslında.yağ şekertuz pek kullanmam.alıştırdım kendimi.ekmek gib işeyleri zaten oldu bitti yiyemiyorum kabızlıktan dolayı.amadiğerlerini çok yerim.protein sebze felan.yani ölçü olarak çokttüketirim.midembaya büyüksanırım.yoğurt çok yerim .bir kilo yiyorumdur.))kaçamakyapmaya başlayınca abartıyorum.tatlının ucundan alıpta bırakamıyorum dibini görcem illa))

chess de gelmiyo artık.ne güzel paylaşımlarda bulunuyordu burda.biraz kilo alsa da aramıza mı dönse:27:
çok haince bir düşünce oldu sanırım.
esracım yemeğin tarifini de vermişsin ya bak canım çekti,yarına yapsam mı diyorum.
sabah şöyle domates salatalık maydanoz ve beyaz peynirli,zeytinli harika bir kahvaltı hayal ediyorum.bir de birileri bu hayali benim için gerçekleştirse tadına doyum olmazdı ama nerdeee.daha benimkinin çay demlediğine bile şahit olmadım.oğlan büyüse de bir çay getirenim olsa bari.

Back