Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
canım bende sen gibiyim aslında.yağ şekertuz pek kullanmam.alıştırdım kendimi.ekmek gib işeyleri zaten oldu bitti yiyemiyorum kabızlıktan dolayı.amadiğerlerini çok yerim.protein sebze felan.yani ölçü olarak çokttüketirim.midembaya büyüksanırım.yoğurt çok yerim .bir kilo yiyorumdur.))kaçamakyapmaya başlayınca abartıyorum.tatlının ucundan alıpta bırakamıyorum dibini görcem illa))
canım bende sen gibiyim aslında.yağ şekertuz pek kullanmam.alıştırdım kendimi.ekmek gib işeyleri zaten oldu bitti yiyemiyorum kabızlıktan dolayı.amadiğerlerini çok yerim.protein sebze felan.yani ölçü olarak çokttüketirim.midembaya büyüksanırım.yoğurt çok yerim .bir kilo yiyorumdur.))kaçamakyapmaya başlayınca abartıyorum.tatlının ucundan alıpta bırakamıyorum dibini görcem illa))
aslinda yogurt tüketimi diet esnasinda kilo vermeyi kolaylastirdigi gibi yag yakiminada faydasi varmis iki grup arasinda test yapmislar iki grubada ayni yicekleri vermisler bir gruba sadece yogurt ilave yapmislar ve sonunda yogurt yiyen grubun daha fazla kilo verdigi gibi daha fazla yag kaybida oldugu görülmüs
ama iste tatli isi bozuyor herkesin bir zayif noktasi var kb yada kalori bakimindan![]()
chess de gelmiyo artık.ne güzel paylaşımlarda bulunuyordu burda.biraz kilo alsa da aramıza mı dönse
çok haince bir düşünce oldu sanırım.
esracım yemeğin tarifini de vermişsin ya bak canım çekti,yarına yapsam mı diyorum.
sabah şöyle domates salatalık maydanoz ve beyaz peynirli,zeytinli harika bir kahvaltı hayal ediyorum.bir de birileri bu hayali benim için gerçekleştirse tadına doyum olmazdı ama nerdeee.daha benimkinin çay demlediğine bile şahit olmadım.oğlan büyüse de bir çay getirenim olsa bari.
durumlarımız çok benzer.valla ya yoğurdu ben de öyle bi kaseyle bırakamam başlayınca.dolayısıyla bu aralar hiç yanına uğramıyorum.tatlı desen keza:)))
bizimki vur deyince öldürmek oluyor galiba.
diyet yapmadığım dönemler hep yemek sitelerinde dolaştım.işin kötü tarafı pasta,kek,kurabiye türü şeyler yapmayı da o kadar severimki.zevk alırım yani yaparken.uydururum.hatta yemek programlarını izlerken keşke aşçı okuluna gitseymişim diyorum.o denli zevk alıyorum yani yemek yapmaktan ve tabi yemekten de.işim çok zor Allahım![]()
evet canım abartınca olumlu yanı kalmıyo.
evet canım abartınca olumlu yanı kalmıyo.
offfffff benimde en zayif noktam bu tür yicekler isin kötüsü benim esim bu tür yicekler yemez ben yapmayida yemeyede bayilirim yapincada esim yemeyincede hepsini ben yiyorum ondan sonra gelsin kilolar:78:durumlarımız çok benzer.valla ya yoğurdu ben de öyle bi kaseyle bırakamam başlayınca.dolayısıyla bu aralar hiç yanına uğramıyorum.tatlı desen keza:)))
bizimki vur deyince öldürmek oluyor galiba.
diyet yapmadığım dönemler hep yemek sitelerinde dolaştım.işin kötü tarafı pasta,kek,kurabiye türü şeyler yapmayı da o kadar severimki.zevk alırım yani yaparken.uydururum.hatta yemek programlarını izlerken keşke aşçı okuluna gitseymişim diyorum.o denli zevk alıyorum yani yemek yapmaktan ve tabi yemekten de.işim çok zor Allahım![]()
aynen canım dolaşmadığımyemek bloğu kalmadı.devamlıda yaparım.eşimdiyokisenbunları yapıp bize yediriyosun kendini böyle oyalıyosun.gerçekten öyleben yiyemiyorumya onlar yedikçemutlu oluyorum.biraz bencillikmioluyoki.ama bende yemeye başlayınca zaten onlara kalmıyo.geçende kadayıflı muhallebiyaptım.borcamın yarısını yedim.azıcık ucundan bakcaktım oysaki.sonrada biray diyet yap ne faydası kalıyoki.((
pericim sen gecelerioturuyosun geçsaatekadar canın istemiyomu çerezv.s.benimkaçamaklargeneldegeceoluyorda.ya arkadaşlar tuşlar tutukluk yapıyo.yazılar bitişik çıkıyo.zoroluyo dimiokumak .kusurumabakmayın artıkın
pericim sen gecelerioturuyosun geçsaatekadar canın istemiyomu çerezv.s.benimkaçamaklargeneldegeceoluyorda.ya arkadaşlar tuşlar tutukluk yapıyo.yazılar bitişik çıkıyo.zoroluyo dimiokumak .kusurumabakmayın artıkın
valla kızlar sohbete doyum olmuyor ama artık kalkmam lazım pc başından.otur otur nereye kadar di mi?
hepinize iyi ve kaçamaksız geceler diliyorum.çok fena gaza geldim,yarınki meyve-sebze gününü ertelesem mi diyorum.
gündüz de sohbete bekleriz ancım.çooook öptüm![]()
iyi geceler herkese, ben uzun zamandir topige ugramadim cünkü zevk almamaya baslamistim maalesef eski sicakligi bulamiyordum ama yeniden araniza katilmaya karar verdim...yani yeni bir baslangic gibi düsündüm kendimce. rejimi hic birakmadim. Fakat gecen hafta biraz costum. benim simdiki kilom 67.3kg. bundan sonra bende hergün yediklerimi yazacagim :) umarim araniza alirsiniz![]()
iyi geceler herkese, ben uzun zamandir topige ugramadim cünkü zevk almamaya baslamistim maalesef eski sicakligi bulamiyordum ama yeniden araniza katilmaya karar verdim...yani yeni bir baslangic gibi düsündüm kendimce. rejimi hic birakmadim. Fakat gecen hafta biraz costum. benim simdiki kilom 67.3kg. bundan sonra bende hergün yediklerimi yazacagim :) umarim araniza alirsiniz![]()