Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
gününüz aydın olsun kızlar.bende varım.bozulmuştopiğimiziyeniden toplayalım.bendede diyet felan kalmadı.artık kendime gelmem lazım.
selam kızlar,
diyeti bıraktığım yaklaşık 15 belki daha fazla emin değilim günlük dönemde başa dönmüş görünüyorum baskülde.havaların düzelmeye başlamasıyla koyuvermem bir oldu maalesef
pericim cuma başlayalım demişsin.anladımki ben kendimi hazır hissedene kadar iyice şişicem o yüzden hazır değilim ama yarın başlangıç yapmak istiyorum tekrar.sen bi gittin bizim motivasyon sıfır oldu bak,bi daha bi yere gitme,gidersen de yaz:))
vaguscum çok iyi gidiyosun,sakın bırakma.sen bu dukanı hakkıyla yapıyorsun ve duraklamadan tamamen çıktın.senin verdiğin kiloları görmek beni mutlu ediyor.
lafın özü kızlar elimden geldiğince yapmaya çalışıcam diyeti.şimdilk kilomu söylemiyeyim belki şişlik vardır(umuyorum).
iyi geceler!
gününüz aydın olsun kızlar.bende varım.bozulmuştopiğimiziyeniden toplayalım.bendede diyet felan kalmadı.artık kendime gelmem lazım.
Hoşgeldinnnn
Haydi çıtır adayları, vakit toparlanma vaktidir![]()
oleyyy
güne cok mutlu basliyorum yasasin yine toplanmaya basladik evet kizlar hepimiz silkinip yeniden motive olalim biz diet yapmadikca yine biz kaybediyoruz o kilolarla yasamaya mahkum etmeyelim kendimizi evet topigimizde canlanmaya basladigina göre artik kimse bizi tuttamaz![]()
herkesi birarada görmek ne güzel. diyet iseği canlandı valla.kızlar herkes farklı diyette yapsa birbirimizle paylaşalım.sohbet etmek motive ediyo bizi.aslıcım ben 61 oldum.ama olsun napalımkilolar vermek için var dime))hem ben seni bekliyom sen gel aynıolalım birlikte verelim
aa kızlar dün kendime wii resort ve wii fit aldım artık kimse tutamayacak beni![]()