Popüler Konu Karbonhidrat Diyeti Deneyimlerimiz

gününüz aydın olsun kızlar.bende varım.bozulmuştopiğimiziyeniden toplayalım.bendede diyet felan kalmadı.artık kendime gelmem lazım.

forumdaki herkesin diyet modundan uzaklaşması ve hemen hemen aynı psikoloji içinde olması çok büyük tesadüf. foruma ilk katıldığımda çok güzeldi şimdi kimse yok dahası kimse diyet yapmıyor.bende bu hafta 400 gr almış. benimki genel olarak iş yaşantımın yoğunluğu ve stresten kaynaklı.tabiiki bahane bulmak kolay ama şöyle motive edicek bişeyler olsa. ben çok dar bi pantolon almıştım. şu tayt gibi olan jeanlerden baktım içine giremiyecem dün annemde çok beğenince ona verdim.bu ara zayıf olma hayali bile kuramıyorum.

selam kızlar,ben diyetime devam ediyorum ve çok motiveyim çünkü her gün değişiyor kilo tabii eksilerek. Bu işte başarının sırrı sebat etmekten geçiyor bunu hepimiz biliyoruz, ben uzun zamandır sebatı unutmuştum hep başladığım diyetlerde ki kh da buna dahil her gün diyeti delecek bişey çıkıyordu ve ben de deliyordum, sonuçsa sanki bin yıldır diyet yapıyorum da bir türlü kilo veremiyorum oluyordu aslında doğrusu bin yıldır diyet yapamıyorum olacak, delindi mi o diyetten hayır gelmiyor çünkü delindiği ile kalsa belki yine gelir ama bozuldu diye iyice azıtıp diyet modundan da çıkıyoruz, en azından ben öyle yapıyorum. Ama şimdi gözüme ne çikolata, ne börek ne de kek görünüyor, hiç umrumda değiller..bu hafta biraz az gitti, reglim gecikti ve anca bugün olabildim onun da şişliği var..lütfen siz de bir kararlılık gösterin ve diyete konsantre olun bakın ben de veremiyordum ama layıkıyla yapınca veriliyor..
başlangıç :89,6
geçen hafta :83,9
bu hafta 83,1
giden 0,8 kg
hedef :60
boy :1,63

Selam hepinize fıstıklar,
Ben de uzun zamandır ilk defa çizelgemi düzelttim...
Çok iyi geldi bana bu moral..
Başlangıç kilo : 78
Geçen haftaki kilo: 66.6
Bu haftaki kilo: 64.7
Bu hafta verilen kilo 1.900 gram
Boy 1.63
Bu arada tabiki aldıgım kilodan verdim ama kaç haftadır veremiyordum sonunda hiç görmedigim bir rakama ulaştım...Hedefimi de 55 ten 60 a çektim az önce..Çünkü o uzak oldukça ulaşmak daha da zor görünüyordu gözüme..Öncelikle 60 a ulaşacagım ve ardından hedefimi değiştirmeyi düşünüyorum.
Ben 3 günlük metabolizma hızlandırıcı diyetimden sonra kalori diyeti yapmaktayım hayatımda ilk defa..İyi veya kötü bakalım deneyecegim bir süre..Ama verdiriyor kilo bu kesin..Hem kalori diyetini de denemiş olacagım..Yürüyüş de yaptıgım için kalori diyeti 1 ayda beni toparlar inşallah diye düşünüyorum..Temmuz başına kadar hedefime ulaşmam gerek kızlar..
Vaguscum tebrik ederim seni de super gidiyorsun..Super kilo verdin.
Aldentecim seni görmek de cok guzel,esracım seni de tabiki..kızlar insallah siz de benim gibi motivasyonunuza geri dönersiniz..Butun kış ugrasıp verdigimiz kiloları boş yere geri almazsınız inşallah..Zararın neresinden dönülse kardır..Hadi hepimiz tartılalım bugun ve kilo bildirimi yapalım en azından motivasyon olur hepimize..Optum hepinizi kocaman...

arkadaşlar sedasayanda diyetisyen çıktı.taş devridiyetine benzer özellikte.bakalım neler dicek))

Hey herkse geri geliyor ne güzel :66:

Bence baharın gelir gibi yapıp gelmemesi bozdu bizi. Hadi bahar başında bir dağılsak sonra toplanırdık ama bir gün bahar bir gün kış bir gün bahar bir gün kış olunca sürekli mevsim değişimi depresyonuna girdik :34: Şimdi de silkiniyoruz yavaş yavaş. Elbet sonunda hava ısınıp o mayolar giyilecek. O yüzden yola devam. Vagus zaten süper gidiyor, onun motivasyonu hepimize bulaşsın :34:

Bildirim yapayım ben de o zaman :)

baslangic kg: 79
geçen haftaki kilo: 73
simdiki kg:72.3
bu hafta verilen kg: 700 gr
hedef kg: 58
boy: 1.64

Arada 1 kilo almışım ama bu hafta vermeye başladım :66:

selam kızlar,
diyeti bıraktığım yaklaşık 15 belki daha fazla emin değilim günlük dönemde başa dönmüş görünüyorum baskülde.havaların düzelmeye başlamasıyla koyuvermem bir oldu maalesef:(
pericim cuma başlayalım demişsin.anladımki ben kendimi hazır hissedene kadar iyice şişicem o yüzden hazır değilim ama yarın başlangıç yapmak istiyorum tekrar.sen bi gittin bizim motivasyon sıfır oldu bak,bi daha bi yere gitme,gidersen de yaz:))
vaguscum çok iyi gidiyosun,sakın bırakma.sen bu dukanı hakkıyla yapıyorsun ve duraklamadan tamamen çıktın.senin verdiğin kiloları görmek beni mutlu ediyor.
lafın özü kızlar elimden geldiğince yapmaya çalışıcam diyeti.şimdilk kilomu söylemiyeyim belki şişlik vardır(umuyorum).
iyi geceler!

Evet hadi hepberaber başlayalım tekrar. Zararın neresinden dönersek kardır :34:

Semilunacım super bence verdigin kilo senin de..
Yolumuza kaldıgımız yerden devam edelim..
Vaguscum wee fit çok eglenceli..Eminim çok keyif alarak zayıflayacaksın :)))
Esracım sen de kilo bildirimi yap bakalım bence kilo almamışsındır sen..Alsan da çabucak toparlarsın muhtemelen..

oleyyy:64::64:

güne cok mutlu basliyorum yasasin yine toplanmaya basladik evet kizlar hepimiz silkinip yeniden motive olalim biz diet yapmadikca yine biz kaybediyoruz o kilolarla yasamaya mahkum etmeyelim kendimizi evet topigimizde canlanmaya basladigina göre artik kimse bizi tuttamaz:10:

oleyyy:64::64:

güne cok mutlu basliyorum yasasin yine toplanmaya basladik evet kizlar hepimiz silkinip yeniden motive olalim biz diet yapmadikca yine biz kaybediyoruz o kilolarla yasamaya mahkum etmeyelim kendimizi evet topigimizde canlanmaya basladigina göre artik kimse bizi tuttamaz:10:

Valla benim de bugün herkesi bir arada görünce moralim tavan yaptı :66:
Önemli olan nasılsa bozduk demeden ve kesinlikle kilolar yerleşip yayılıp keyif çatmaya başlamadan toparlanmamız.

Savulun çıtırlar tekrar yola çıktı :32:

Sabah 1 haşlanmış yumurta, a domates
Arada marula sarılmış çemensiz hindi pastırma
Öğlen sulu köftenin sadece köfteleri, 1 enginar kalbi
Akşam dükkanda olacağım ama ustaya tembihledim bana sadece ızgara et ve ıspanak kavurması gönderecek

Bu arada ben de yağı azalttım arkadaşlar. Yağ sıfır diye abartıyordum bazen. Şimdi ölçülü kullanıyorum.

semilunacım super görünüyor menun..akşam yemek hazırlama derdinden kurtulmuş olman da bence en guzel durum :)) artık hiç üşenmeden butun etler önüne gelicek ne guzel..afiyet olsun
pericimm kayıptayım evet hatta nedense kendimi çok ama çok zayıf hissetmeye başladım..Aynaya bakmak çok keyif veriyor artık bana..hiç korkup kaçmıyorum aynalardan..hatta en çirkin ve bakımsız halimde bile fotograflarda gayet normal çıkıyorum..eskiden ablak suratım ve koca vucudumla iğrenç çıkardım..ayyy ne guzel bir gün..tekrar toplaşıyoruz yuppiii...

herkesi birarada görmek ne güzel. diyet iseği canlandı valla.kızlar herkes farklı diyette yapsa birbirimizle paylaşalım.sohbet etmek motive ediyo bizi.aslıcım ben 61 oldum.ama olsun napalımkilolar vermek için var dime))hem ben seni bekliyom sen gel aynıolalım birlikte verelim

herkesi birarada görmek ne güzel. diyet iseği canlandı valla.kızlar herkes farklı diyette yapsa birbirimizle paylaşalım.sohbet etmek motive ediyo bizi.aslıcım ben 61 oldum.ama olsun napalımkilolar vermek için var dime))hem ben seni bekliyom sen gel aynıolalım birlikte verelim

61 oldun mu kız cidden?? valla inanamadım..ne cabuk aldın:((
Hiç sana yetişecegim aklıma gelmezdi..Çooooook büyük farklar vardı aramızda ama ben de senin gibi çıtır olmak üzereyim :)) ah ah ben bir olsam 60 ne kadar guzel olucak...neyse 1 ayda bakalım ne kadar kilo vericem..cooook merak etmekteyim bakalım..çok ciddi bir gazla başladım çünkü hadi hayirlisi..
ilk rejime başladıgım günü hatırladım resmen, aynı heyecan gene var bende..ne guzel ne guzel :)))

ayyy nolmuş burda ya!valla bakın ben de heyecanlandım.herkes bu anı mı beklermiş:))
hadi bakalım kızlar,hep birlikte başaralım..inşallah!
sabah tereyağında abaza peynir eritmiştim kahvaltıya bizmkilere yememişler,ben yedim.
dün de iyi yemiştim kapanış sağlam olsun diye:))
kızlar ananas var dolapta,tadını da çok sevdim.ne kadardırki kbsi?

Back