- 18 Nisan 2008
- 1.228
- 2
kızlar eti formun kepekli bisküvisi kaç puandır bilen var mı hani takoz gibi sert olan ince
canım listede 1 bisküvi 4puan diyo ama pakatin arkasındak. değeri vardır büyük ihtimalle bak istersen
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
kızlar eti formun kepekli bisküvisi kaç puandır bilen var mı hani takoz gibi sert olan ince
canım sen bunu gerçekten yedinse 2 dilim ekmek 24 peynir 1 ama bunun ekmeği çok gibi en 30 derim ben
kızlar bende başlamak istiyorum bu diyete
yardımcı olurmusunuz
mesela tavuğu tuzlayıp fırına attım örneğin 250 gr tavuk bunun hesabını nasıl yapıcam
yada 500gr sadece tuzlanıp fırına atılmış balık biraz yol gösterirseniz sevinirim
bu arada ben hiç ekmek yemiyorum ama galete yiyorum kepekli
canım tavuk serbest alan içine bişey eklemezsen yani ve derisini yemezsen porsiyonda 300 gr yanlış hatırlamıyosam.balık içinde aynı şey geçerli. başlarda var canım liste ordan kontrol edebilirsin. galete 1 tane 3 puan canım. kolay gelsin
kızlar bende başlamak istiyorum bu diyete
yardımcı olurmusunuz
mesela tavuğu tuzlayıp fırına attım örneğin 250 gr tavuk bunun hesabını nasıl yapıcam
yada 500gr sadece tuzlanıp fırına atılmış balık biraz yol gösterirseniz sevinirim
bu arada ben hiç ekmek yemiyorum ama galete yiyorum kepekli
arkadaşlar ben bişiyi anlayamadım
etli lahana dolması 8
zeytinyağlı lahana dolmsı 18 pek mantıklı gelmedi acba bir kaynak göstere bilirmisiniz bu listeyi destekleyen teşekkürler.