- 4 Şubat 2009
- 3.972
- 943
- 363
ya ben bu diyete varım gibi mantıklı geldi:))) kilo vermem durdu belki işe yarar. hesapladım şu ana kadar 47 puan olmuş akşama da tavuk haşlarsam bugünü kapamış olurum
arkadaşlar 1,2 yıl önce bu diyeti bana hentbolcu bi arkadaşım söylemişti.çok kilo aldığı zamanlarda bunu uyguladığını ve eski formuna geldiğini.ve bu diyetle aç kalmadan zayıfladığını belirtmişti.denemekten ne çıkar diye denemiştim ozaman.2,3 kilo vermiştim 2 haftada.geçen cmtsi yine başladım diyete.çünkü artık kilo vermem durmuştu.vücut herşeye alışmıştı.spor bile etki etmiyordu.60 a düşmüştüm.sabitlemiştim.bi baktım bi kilo almışım.korktum verdiğim kilolara geri dönüom diye.
bu diyete başladım.ctsi başladım.61 dim.şimdi 58 olmuşum.belki su gitti ama hiç yoktan tekrar motive oldum.sağlıksız bir diyet değil.sadece protein ve karbonhidratları ayırmanız lazım.bilgi isteyen arkadaşlara bilgi verebilirim.:lepi:
bu diyete ben bayildim süpermis ben yarin basliyorum hemen ve mutlaka puanlarimizi ve kilolarimizi yazalim arkadaslar bakalim kimde ne kadar ise yariyor ben artik diyet yapamiyordum diyet deyince stres basiyor bu sefer daha cok yiyorum biseyler yapmam gerekiyor ya ne yapsam diyordum ve bu nu gördüm ve 0 puanlilardan sinirsiz yiyeyilmek kendimi iyi hissettirecektir bu arada 6 aydir kilo aldim ramazandan bu yana diyebilirim 69 kiloyum ve ben 60 kilo olmak istiyorum boyum uzun oldugundan bu kilo idealim, baslayalim haydin hanimlar ellele:dance:
bu arada arkadasa cooook tesekkür ederim bu puanlari bizle paylastigi icin a.s.
Canim benim anlamadigim, sebzelerede puan verilmis, 0 puan olmasi gerekmiyormu, sonucta sebze kg yapmaz bildigim kadariyla. CADIARZU
bende başladım bugün itibariyle, umarım işe yarar :) hepimize kolay gelsin, 15 puanı sabah kahvaltısında alıyorum kepek ekmekli tost ile öğlende 2 puanlı salatalı ve tavuklu salatamı yiycem, akşama Allah kerim :) inşallah bu diyetle veririm yoksa geçen seneki gibi solea almayı düşünüyorum
tşkler canım şu 5 kiloyu inşallah verebilirim destek ürün olmadan, 2 haftada verebilsem keşke:1closedeyes:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?