- 1 Kasım 2007
- 6.008
- 2.637
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
birde birşey soracağım kızlar regl dönemine 1 kaç gün kala tartıda fazlamı çıkar kilo yoksa eksikmi:uhm:sorumu cevaplarsanız sevinirimkaydirigubbakcemile5
Herkese selam, bende pazartesi 53,4 le başladım bu diyete ve bugün 52,4 üm
ama ben çok korkmaya başladım daha öncede böle verip geri aldım hep.bundada başa sarmak istemiyorum artık.2 hafta yapıp 1-2 kilo verip yine şişmek istemiyorum o yüzden sevincim kursağımda kalıyo
şişkinlik olduğu için fazla çıkar tatlım.regl bitiminde tartıda gözüken 1,2 kilo gidiverir.
kızlar hergün buraya ayını müjdeyi veriyorum.bu sabah tartıldığımda yarım kilo daha gitmişti.yani 54 kilo oldum.3 günde toplam 2 kilo.bu bir mucize diyet bence
günaydın kızlar ,
bende başlıyorum bugün...
sabah tartıldım 60.6 kgyim...
tiroit ilacımı içtim 8:30 olmasını bekliyorum..
kahvaltıda şunları yiyeceğim:
-2 haşlanmış yumurta :............. 0 p
-kibrit kutusu kadar eski kaşar : 1 p
-çok az maydanoz 5 gr :............1 p
tebriklerrr tatlımmma.s.
ama dikkat et bende 3 kilo vermiştim.ama korumayı başaramadım.koruma süreci önemli.o kısma dikkat etyerimseniben
günaydın kızlarrrrrrr
bugün başlıyorum tam 55 kilo ile;
sabah kahvaltımı yaptım:
1 tane yumurta:0 p
sucuk :1 p
biraz peynir :1 p
1 dilim kızarmış ekmek:8 p
5 tane zeytin :1 p
1 bardak şekersiz çay:0 p
1 tane galeta:3 p
toplam:14 p
bir bardakda lahana suyu içtim ama onun puanını bilmiyorum malesef:1no2:
bende bundan çok korkuyorum zaten.ama tatlı hariç herşeyi de yiyorum.aç kalmıyorumki.pazara kadar ne kadar verirsem bakalım.sonra korumaya geçicem.o zamanda günlük 60-70 puanı aşmam diye düşünüyorum.hızlı verilen kilolar genelde aynı hızla alınıyo.ama şimdilik halimden memnunum:lepi: