2 yağda yumurta 1 dilim ekmek şekersiz çay + şimdi yeşil çay 12 puan öğlene doğru bi elma 12 de o etti 24. bunun öğleni var akşamı var tavuk falan alayım artık ekmeksiz yerim yada 1 dilim ekmekle.öle sucuk sosis falan yiyemem ben kolestrolüm var. tekrar bakim ben listeye yokmu başka uygun bişiler
kızlar akşam yemekte annem kapuska yapmış...bilirsiniz ne olduunu dimi..
bende çok severim o yemeği...yesem bi sakıncası varmıdır ki :ecrin_bebek:
fındık bu yapılır mı bayılırım kapuskaya bende ki listede etli lahana dolması 8 puan bence rahatlıkla yiyebilirsin kapuskada en fazla o kadardır
ben bu diyeti nasıl görmedim hayret.süper bir şey hiç böyle bir diyet türü görmemiştim.
bende 55 de takıldım kaldım yazada az zaman kaldı.ve çok zor kilo veren biriyim.
ben bu gün 1 bardak lahana suyu,1tabak müsli,2 tane grisini,1 kase çorba,2 tane etimek ve 1 tane tost yedim.offff çok yemişim değilmi.kaç puan olmuştur sizce bence 50 yi geçmiştir.bakalım yarından itibaren dikkat edicem zaten yediklerimi günlük tutmaya başlamıştım bu hafta hesaplaması kolay olacakkaydirigubbakcemile2inş zayıflarım.sizlerden cesaret aldım denemediğim hiç bir diyet kalmamıştı umarım bu sonuç verir.hergün sizde kabul ederseniz bende ne yediğimi yazıcam benide aranıza alırmısınız
merhaba kızlar öğle yemeğimide yedim lahana salatası 7p 3 taze soğan 3p köfte 4p (içinde soğan ve azıcık ekmek vardı) 14 puan oldu sabahta 9 puandı toplam 23 oldu akşama kadar 27 kaldı arada 1/2 elma ve 1 çay bardağı süt içmeyi düşünüyorum bakalım kazasız belasız geçer bugün de inş.
ne demek canım tabii ki yaz zaten ne kadar çok yazan olursa motivasyonumuz o kadar artar.
utandım şimdiöylen bitti benim puanlarda bitti :sm_confused:
fındık bu yapılır mı bayılırım kapuskaya bende ki listede etli lahana dolması 8 puan bence rahatlıkla yiyebilirsin kapuskada en fazla o kadardır
Baslayanlara bravo, kolay gelsin,
bana baslamak cok zor geliyor bir türlü baslayamiyorum((
Umarim iyi gelismeler elde edersiniz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?