- 4 Nisan 2008
- 2.179
- 4
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
selamlar....
dün tartıldım..2.5 kg vermişim..hihoyyyt
bu diyetle tam 4.5 kg verdim..çok çok çok mutluyum...:sm_cool:
70 kiloyla başladım şu an 65.5 kiloyum...:teytey:
ama dünü saymıyorum diyet miyet kalmadı malum pazar günü..:mymeka:
Aslında biraz endişeliyim çünkü bu 4.5 kiloyu 8-9 günde verdim...geri almaktan korkuyorum..
ama şöyle bir şeyde var...ilk 4 günden sonra 15 gün gibi bir ara vermiştim ve geri almadım o 15 günde çok ta dikkat etmedim..off yinede sevinmeye bile korkuyorum...akannehir
birincilik bendeydi sende simdi..tebriklerrrrrrr
korkma geri almazsin elin begnin alisti cünki bu yemekleri yemege pisirmeye ister istemez ayni devam edersin..bir ortamda bile kendine göre yiyecek secersin haberin bile olmadan..
uyy 2011 e 58 kiloyla girmek hic de fena olmaz:)) ama bende aylin90 gibiyim. Yani hic zayif bi cocuk olmadim ve bünyem kilo almaya cok müsait ondan simdi birakirsam (ki daha 2 hafta oldu hayatta birakmam) hemen alirim o verdigim 3.5 kiloyu. Ama 75 felan olsam eylüle kadar süper olur.
adasim sen bence spor icin aksami bekle cok sicak oluyo hava allah korusun tansiyonun düser müser kötü olur. bide yanina birini al eger bulabilirsen ben 2-3 gün arkadasla gittim insan daha hevesle gidiyo. Maalesef arkadas artik ekiyor beni hep bahane uyduruyooor.
birincilik bendeydi sende simdi..tebriklerrrrrrr
korkma geri almazsin elin begnin alisti cünki bu yemekleri yemege pisirmeye ister istemez ayni devam edersin..bir ortamda bile kendine göre yiyecek secersin haberin bile olmadan..
teşekkür ederim ama yarışmaya dahil değildim ben..sen kaç kilo verdin...
bunda haklisin, ben bile alistim yani... ne makarna ariyorum ne pilav ne mercimek patates...
hep köfte et tavuk ariyorumm...
neyse kizlar ben hazirlaniyim yazicam tekrar
ben sirf bir hafta yaptim bu diyeti ve 2 kg vermisim...ama genel anlamda cizelgemdede görünüyor 39 kilo verdim...burayi tanimadan evel yani...
günaydınnn sanırım geç oldu :)ya selin abla bağlantım yoktu şimdi kilomu yazabiliyorum geçen haftaya göre yarım kg aldım 76 kiloma geri döndüm sizin dietinizle kilo veririm inş.bugün başladım
sabah:1dilim ekmek 12
1dilim peynir 1
öğlen:tavuk ve 1 domates ve yeşil biber yiyicem akşamda aynısı olacak aralarda 1 tane kırmızı erik
umarım başarılı olurum..
gününüz güzel olsun hanimlar...ne güzel muhabbet etmissiniz ben 9.30 bi actim..yazamadim bi türlü..kizima wc egitimi veriyom..bi yandan öglene biseyler hazirliyom bi yandan evi topluyom yetisemiyommmmm.....
sabah:1dilim ekmek8p
peynir1p
yarim domates3p
zeytin yedimmi hatirlamiyorum..
azcik peynirli yumurtadan almak zorunda kaldim esime ve kizima yapmistim tabakta birakip kactilar...
ara:yarim bardak yogurdu sulandirdim 1lt ayaran ictim 4 bardak ayran yerine gecmez sanirim..6p
ögle tavuk hasliyorum..
selam herkese.
ben de bu hafta adetiyim geçen hafta bugün kilomu kaç bildirdim hatırlamıyorum ama bu sabah 94.7 çıktım baskülde.
ben biraz rölantiye aldım diyeti
su içmeye başladım 1.5 litre bitti bi daha doldurdum akşama kadar da o bitecek inş.
spora da başladım bacak hareketleri yapıyorum.
diyetimize nazar değdi yaa ne güzel gidiyorduk.
Bugün burasi kalabalik, okuyabildigim kadar okumaya calistim sayfalari ama yetismek cok zor:)
Kizlar monti kitabi nedir ne üzerine ?
Bana diyet ve saglikli beslenme üzerine önerebileceginiz kitaplari var mi?
selamlar....
dün tartıldım..2.5 kg vermişim..hihoyyyt
bu diyetle tam 4.5 kg verdim..çok çok çok mutluyum...:sm_cool:
70 kiloyla başladım şu an 65.5 kiloyum...:teytey:
ama dünü saymıyorum diyet miyet kalmadı malum pazar günü..:mymeka:
uyy 2011 e 58 kiloyla girmek hic de fena olmaz:)) ama bende aylin90 gibiyim. Yani hic zayif bi cocuk olmadim ve bünyem kilo almaya cok müsait ondan simdi birakirsam (ki daha 2 hafta oldu hayatta birakmam) hemen alirim o verdigim 3.5 kiloyu. Ama 75 felan olsam eylüle kadar süper olur.
adasim sen bence spor icin aksami bekle cok sicak oluyo hava allah korusun tansiyonun düser müser kötü olur. bide yanina birini al eger bulabilirsen ben 2-3 gün arkadasla gittim insan daha hevesle gidiyo. Maalesef arkadas artik ekiyor beni hep bahane uyduruyooor.