ellerine sağlık selincim listelerin çok güzel olmuş valla öle bi işe giriştinki umarım bir müddet sonra sıkılmazsın :)) sen işin sonundasın biz daha başındayız nede olsa :))
bu arada bütün kızları tebrik ediyorum bende 800 gr verdim ama kabızlık problemi nedeni ile böyle onu bi halletsem iyi olucak..
tabu bu arada bencede gizli verme listeleri bize de ver bizede
teşekkürler hayatım, işim olmadığı sürece sıkılacağımı düşünmüyorum. yazın boş oluyorum bilgisayar başındayım genelde, yaz bitene kadar herkes versin bence fazlalıklarını :))) şablonu oluşturduktan sonra eklemek kolay olur sonrasında da zorlanacağımı düşünmüyorum
Senden daha çok vermeni bekliyordum, kabızlık büyük etken oldu malesef. Kabızlık için neler yaptın yazabilir misin bana?
kızlar biber dolmasının karbonhidrat değeri kaç bilen var mı ne kadar yiyebiliriz ya da yiyebilir miyiz sempatiksalakcinni
bebeem 1,7 verdim cok sükür
helal olsun aferin yola devam :) ben kendi cabalarimla 7bucuk kilo verdim iki ayda son iki hafta bile olmadi bu diyeti uyguluyorum 2 hafta daha denicem bakalim
nan ben su yesil cayi icemiyorum iciyorumda yani aklima geldikce faydasi varmi gercekten
hem benim ismim SUTEM sultem degil :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?