Canım benim , ben 6 aydır diyetteyim ama son 1 aydır çok sıkı tutuyorum ve bunun 7 kilosunu geçen ay verdim. En çok geçen aydan bu yana çok fark oldu bir kere beden olarak 2 beden değiştim ve en önemlisi sevdiğim insanlara sarılırken artık hiç çekinmiyorum, aynaların önünde durup kendimi izlemekten çok zevk alıyorum , ben aslında hayatım boyunca hep kilolu biriydim , ailemde öyle genetik ama onların çoğu sağlık problemleri gerekçesiyle zayıfladılar ve birdaha kilo almadılar benim de pek vermeye niyetim yoktu açıkçası , bugüne kadar hiç spor yapmadım, her yere arabayla giderdim , hiç yürümezdim , ama hep 70-80 arasındaydım ne çok aldım ne de çok vermiştim. En son lisedeyken 60 civarlarındaydım sanırım :)
Geçen kasım ayında işe girerken beni işyerindeki doktor tarttı , sence kaç kilosun dedi , bende hiç farkında değilim gerçeklerin 70 - 75 sanırım dedim. ve tartıda tam 105.70 kg çıktım. O gün ağladığım kadar hiç ağlamamıştım hayatımda, çevremdekiler benim üzülmemem için bana bir şey söylememiş bende gözlerim kapalı yaşamaya devam etmişim.
Ama şimdi bana ne büyük kötülük yaptıklarını anlıyorum. Biz seni öyle de seviyorduk, sana kilo çok yakışıyordu diyorlar. Allahaşkına 106 kg olmak hemde 1.63 boyla kime yakışır söyleyin bana?
İşte bu yüzden kimseye açıklama yapmıyorum, her şeyi burada sizinle paylaşıyorum. İnsanlar oradan buradan laf söylediklerinde sinir oluyorum, yediklerime bakıyorlar , sen zayıflayamazsın diyorlar , eski giysilerimi gösteriyorum hala burun kıvırıyorlar. Ama farkı kendim biliyorum.Ve dışarıdan zayıf biri görünene kadar bu savaşım devam edecek.
Kendi içimden yeniden bir kendim çıkarıyorum kızlar, ve her şey bir an önce bitsin istiyorum..Pilavları makarnaları çikolataları hamburgerleri ölene kadar yememeye razıyım, yeterki normal bir insan olayım.