Popüler Konu Karbonhidrat Diyeti Deneyimlerimiz

sabah
1 köz patlıcan 6 puan
beyaz peynir 1 puan
yarım domates 3 puan
şekersiz çay 0
mantarlı yumurta 3 puan...13 puan şu ana kadar
ee gün dewam edio, paylaşıcam hatunlar

sabah
1 köz patlıcan 6 puan
beyaz peynir 1 puan
yarım domates 3 puan
şekersiz çay 0
mantarlı yumurta 3 puan...13 puan şu ana kadar
ee gün dewam edio, paylaşıcam hatunlar

affiyett olsunn canim
canim ben gec kalktigim icin öglen yiyorum mesela öglen peynir sucuk salam sosis yesemde
aksamda balik yada tavuk yesem olur demi
gecede acikinca yumurta haslasam olurmu
ayy biliyorumm cok soru sordum :):)

kizlarr bir sorum var energy drinkin normalinde karbonhidrat degeri 11yaziyor
lightinda 0,1yaziyorr
yani günde 2tane filan icsem olur demi puani cok azmis :)

Hatunum ve diger canlar
Sanirim peyniri cok yedim yada tavukta bir sorun oldu bilemiyorum.insallah bir sekilde adapte olarak bu kh diyetine.
Kizlar bugune Kadar ne Kadar zamanda kac Kilo verdiniz

Elbette olur arkadaşım neden olmasın...ben de güne geç başlıorum , benim için peynir her anın kurtarıcısı...
affiyett olsunn canim
canim ben gec kalktigim icin öglen yiyorum mesela öglen peynir sucuk salam sosis yesemde
aksamda balik yada tavuk yesem olur demi
gecede acikinca yumurta haslasam olurmu
ayy biliyorumm cok soru sordum :):)

canım ben peynirin dokunacağını sanmıorum, tavuk masum olmayabilir...
Arada kaçamaklarım da olsa 1 ayı dewirdim diyette ve 5-6 kilo gitti...tartı böyle dio ama gören daha çok kilo vermişsin dio :) sanırım bunu yulaf kepeğine borçluyum, şiş bi balon düşün hava kaçırmaya başlar, sönmeye, inmeye başlar, aynı hesap canım...yulafa ağırlık verdiğim hafta belirgin bi şekilde inceldiğimi farkediorum
Hatunum ve diger canlar
Sanirim peyniri cok yedim yada tavukta bir sorun oldu bilemiyorum.insallah bir sekilde adapte olarak bu kh diyetine.

ewet light oanın kb si düşük...Ama bence çok yanaşma arkdaşım, bu tarz içecekler çok masum deil...sağlığını düşündüğün için diyettesin, kiloya bağlı hastalıklardan , damarlarımızda birikecek olan yağdan kurtulmak için burdayız hepimiz...Enerjidrink yerine bitki çayları içsen , soğuk ve asitli olsun diosan Soda tüketebilirsin veya light cola...benim ki bi tavsiye, seni düşündüğüm için...gerisi sana kalmış arkadaşım..
kizlarr bir sorum var energy drinkin normalinde karbonhidrat degeri 11yaziyor
lightinda 0,1yaziyorr
yani günde 2tane filan icsem olur demi puani cok azmis :)

ewet kıdemliyim topicte, 2 yıl önce süper zayıfletmıştı bu diyet, benim namussuz hormonlar coşunca yine kilo aldım ve yine burdayım...bu diyeti sewiorum ben, aç kalmadan zayıflatıo ve sıkılaştırıo ...Sağlam adımlarla ilerliorum ve inşallah ağustosta istediğim kiloya inmiş olucam ...bugün giydiğim etek bol geldi diye bi sewindim :) motivasyon tavan yaptı..

harıkasın htuncum bol gelen kıyafetlerın motıvesını bırılım bende canımcım :KK34:

Hatunum ve diger canlar

canım ben bu dıyetle 4,5 ayda 20 kılo verdım :KK34::KK34:

canım ben peynirin dokunacağını sanmıorum, tavuk masum olmayabilir...
Arada kaçamaklarım da olsa 1 ayı dewirdim diyette ve 5-6 kilo gitti...tartı böyle dio ama gören daha çok kilo vermişsin dio :) sanırım bunu yulaf kepeğine borçluyum, şiş bi balon düşün hava kaçırmaya başlar, sönmeye, inmeye başlar, aynı hesap canım...yulafa ağırlık verdiğim hafta belirgin bi şekilde inceldiğimi farkediorum

hatuncum su yulaf kepegını bıraz acarmısın rıca etsem nereden alıcaz ve onla neler yapılıp yenebıır sen neler yaptın yulaf kepegı ıle cunku bende almak ve yemek ıstıorum :KK34::KK34::KK34:

yoksa yawwben bi haltt becermeiyorum akşam avm ye gittik
köfte ve ayran yedm aamaa gec uyanıp zeytin ekmek yedim:KK43:(8

dunku menum kızcelerr

ssbah

1,5 dılım uno denge lıght 10 p
peynır 0,5 p,
zeytın 1 p
yumurta 0 p

ara
yok dısardaydım

ogle
kıremıtte kofte yanında pısmıs domates 3 p
lıght kola 0 p

ara
yarım dondurma 10 p :KK19::KK19::KK19:
4 adet erık 100 gr cıvarıydı 6 p

aksam
az tulum peynırı 1 p

2,5 lt su

31,5 P ILE gunu kapamısım

günaydın kızlar
3 gün aradan sonra bugün tekrar başlıyorum diyete.
bugünkü menümü yazayım

sabah
2 yumurta, 1 yk yulaf kepeğiyle yapılmış omlet

öğle
peynir domates salatalık

akşam
köfte salata

günaydın kızlaaar
dünkü menüm
sabah
yok
öğle
3 hamburger köftesi...6
100 gr kıraz .....10
bir kalın dilim helva........20
akşam
bir dilim ekmek.....12
peynir
salam.....1
9 günde 2,5 kilo gitti bile:KK70: çok mutluyummmm

canım Doğalsan yulaf kepeği galeta unu die bi ürün çıkardı..100 gramında 25 kb var ...1 yemek kaşığı 3,5 kb puana denk gelio..ben ekmek yapıorum çoğunlukla...Nuyo omlete katıo....pasta yapıorum , çöreği de süper oluo :) önceki sayfalarda pişirip fotoları atmıştım..tariflere bakabilirsin, inan acaaip inceltio

Canım sen bu işi bilenlerdensin yapma ..bozma moralini...yediğine pişman olup vazgeçme sadece KENDİNE SÖZ VER , BEN BU İŞİ YAPICAM DE ! tekrar asıl lütfen....ekmekten vazgeçemiosan benim gibi yap, '' kendi ekmeğini kendin pişir''....çok büyük rahatlık..
yoksa yawwben bi haltt becermeiyorum akşam avm ye gittik
köfte ve ayran yedm aamaa gec uyanıp zeytin ekmek yedim:KK43:(8

ewet light oanın kb si düşük...Ama bence çok yanaşma arkdaşım, bu tarz içecekler çok masum deil...sağlığını düşündüğün için diyettesin, kiloya bağlı hastalıklardan , damarlarımızda birikecek olan yağdan kurtulmak için burdayız hepimiz...Enerjidrink yerine bitki çayları içsen , soğuk ve asitli olsun diosan Soda tüketebilirsin veya light cola...benim ki bi tavsiye, seni düşündüğüm için...gerisi sana kalmış arkadaşım..

haklisinnn canimm
ama ben cook alismisimm
birgün bile icmeden yapamiyorum:)

slmm caniklerr :)
sabah yok
öglen tavuk
aksam yarim domates
peynir
2tane yumurta
birtane energy drink light olmayandan
2litre su
kizlarr kac puan olur bunlar

canım Doğalsan yulaf kepeği galeta unu die bi ürün çıkardı..100 gramında 25 kb var ...1 yemek kaşığı 3,5 kb puana denk gelio..ben ekmek yapıorum çoğunlukla...Nuyo omlete katıo....pasta yapıorum , çöreği de süper oluo :) önceki sayfalarda pişirip fotoları atmıştım..tariflere bakabilirsin, inan acaaip inceltio

tmm canım bı goz atayım bende cok tsk

haklisinnn canimm
ama ben cook alismisimm
birgün bile icmeden yapamiyorum:)

aynı bende oleyım canım
slmm caniklerr :)
sabah yok
öglen tavuk
aksam yarim domates
peynir
2tane yumurta
birtane energy drink light olmayandan