Popüler Konu Karbonhidrat Diyeti Deneyimlerimiz

kizlarr kasarli tostun puani kac
birde 2yumurtali 2domatesli 1tane sogan ve birtanede biberli menemenin puani kac olur

bu gün kabul gününe gittim ve 1 dilim kremalı pasta yedim..nefret ediorum diyetteyim demekten ! gezmiycem artık...

bu gün kabul gününe gittim ve 1 dilim kremalı pasta yedim..nefret ediorum diyetteyim demekten ! gezmiycem artık...

aynen bende ole hatuncum ya dun saat 21,30 a kadar superdı lıstem esım ısrar ettı karpuz yedım ve sınır oldum kendımeeeee :KK47::KK47::KK47::KK47:

dunku menum
1 dılım uno denge 6 p
peynır 0,5 p
zeytın 1 p
yumurta 0 p

ara
100 gr kıraz 8 p

ogle
ızgara kofte 1 p
domates salatalık az 4 p

ara
100 gr yesıl erık 6 p

aksam
lor peynırı 1 p
sucuk 1 p
yogurtlu semızotu az 2 p

ara
karpuz :KK30::KK30::KK47::KK47: walla baya yedım puanı bılmıorum kac gram yedıgımıbılmedıgım ıcın

3 lt su 25 dakıka jıllen egzersız

aynen ya hatuncum.insan kendi kendineyken diyet daha kolay.başkalarının yanında bende hep fazla yıyorum nooluyorsa sanki(onlra yerken bana da özgürlük kapıları acılıyo zannediyorum:)

selamm kizlarr
ya ben hic kilo vermemisimm :KK43::KK43:
sabah yok
öglen 2tane kasarli tost
aksam 3tane hamurger eti ve 1yemek kacigi ketcup
2bucuk litre su
kac puan ederki bunlar :KK43:

Arkadaslar herkese merhaba,
O gun bugunmus diyerek araniza katilmak istiyorum. Lutfen beni yalniz birakmayin:)) Kurtulalim artik su kilolardan. daha onceki yazsimalari pek okuyamadim liste filan yapiliyorsa bilgilerim:
Boy:1.70
Kilo: 70.6
Hedef:60

Simdiden cok tesekkurler...

Arkadaslar herkese merhaba,
O gun bugunmus diyerek araniza katilmak istiyorum. Lutfen beni yalniz birakmayin:)) Kurtulalim artik su kilolardan. daha onceki yazsimalari pek okuyamadim liste filan yapiliyorsa bilgilerim:
Boy:1.70
Kilo: 70.6
Hedef:60

Simdiden cok tesekkurler...

hosgeldinnn canimmm :)

bugünkü menüm
sabah yok
öğle
2 yumurtalı bol peynırlı omlet.........1
1 dilim ekmek........12
ara
1 bardak ayran.....6
yarım çikolatalı gofret.......9
1 bardak 2si bırarada nescafe......3.5

şimdilik akşam birşey yemeyi düşünmüyorum.bakalım inş tutabılırım kendimi.cumt tatilie gidiyorum .hiç istediğim kiloda değilim ama artık denız kenarında kitap okurum :KK70: keşke bu dıyete bır ay oncesınde başlasaydım kızlaaar...

bugünkü menüm
sabah yok
öğle
2 yumurtalı bol peynırlı omlet.........1
1 dilim ekmek........12
ara
1 bardak ayran.....6
yarım çikolatalı gofret.......9
1 bardak 2si bırarada nescafe......3.5

şimdilik akşam birşey yemeyi düşünmüyorum.bakalım inş tutabılırım kendimi.cumt tatilie gidiyorum .hiç istediğim kiloda değilim ama artık denız kenarında kitap okurum :KK70: keşke bu dıyete bır ay oncesınde başlasaydım kızlaaar...

affiyett olsun cnm
kac kiloyla basladin ve kac kilo verdin cnm

X