Popüler Konu Karbonhidrat Diyeti Deneyimlerimiz

Canım öyle deme kendine...ilk başlarda hepimiz için böyleydi durum, doyma duygusuna varmak kolay olmuo başlarda...diyette 2 haftayı devir bak nasıl değişecek bu durum :)
kızlar peynırın 100 gr.ıo ıcın 1 puan denıyor neden az yıyorsunuz yada neden ben cok cok yıyorum ıcıme kacan okuzler doymuyor dıyecem ne deyım.mıdemde sankı koca bır okuz cıftlıgı kurulu

Protein ağır gelmesi deil canım bence, sırtını üşütmediysen , diyet psikolojisi de olabilir Berilcim, bi kaç güne anlarsın zaten sebebini..Kendine dikkat et canım
Kizlar Ben cok kotu oldum aksamki yediklerimi cikardim ne olduki Protein fazlami geldi acaba

Hayır arkadaşım aldığın kilo deil, bu ımkansız ,, bozma moralini sakın...şişmiş olablirsin ama tıbben 3 günde kilo almak mümkün deil...Lütfen kaldığın yerden dewam et canımm, çok aklı başında bi hanımsın, örneksin :) Hadi tekrar asıl
kızlar 2 gün diyeti bozmuştum:KK43:
soruyorum kızlar, hangi bünye 2 günde 3 kilo alır:KK53:
tabi bu moral bozukluguyla bugün de başlıyamadım:KK50:

kızlar 2 gün diyeti bozmuştum:KK43:
soruyorum kızlar, hangi bünye 2 günde 3 kilo alır:KK53:
tabi bu moral bozukluguyla bugün de başlıyamadım:KK50:

canım uzuleme onlar kılo deıl cogu odem 2 gun dıkkat ettınmı ucarr gıderr :KK34::KK34::KK34: hıc durmadan yesen bıle ıkı gunde 3 kılo alnmaz :KK30::KK30::KK30::KK30:

dunku menum kızcelerım

sabah
1 dılım uno denge 6 p
peynır 0,5 p
zeytın 1,5 p
yumurta 0 p

ara
3-5 antep 1 p

ogle
kofte ve pısmıs domates yanında 2 p
1 cay bardagı ayran 2 p

ara
az karpuz 200 gr ancadır 8 p

aksam
yagsz tavuk sote 0 p
mınık kase cacık 3 p

24 p ıle gunu kapamısım vede 2,5 lt su
:KK52::KK52::KK52:

geçmiş olsun berilcim,

kızlar salata yiyormuusnuz kaç puan hesaplıyorsunuz salatyı?

canım hemen soyle yardımcı olayım dıyelımkı marul salatası yapıcaksın hesaplaması sole

koskoca bır marul toplamda 8 p sen dıyelım onun 1/4 ıle yaptınsa

marul 2 p
salatalık yarım 2 p
taze sogan 1 p
domates yarım 3 p

toplamda 8 p ıle harıka bır salata olabılır uzerıne bıde peynır rendeledınmı super :KK56::KK56::KK56::KK56:

afıyet olsun

canım hemen soyle yardımcı olayım dıyelımkı marul salatası yapıcaksın hesaplaması sole

koskoca bır marul toplamda 8 p sen dıyelım onun 1/4 ıle yaptınsa

marul 2 p
salatalık yarım 2 p
taze sogan 1 p
domates yarım 3 p

toplamda 8 p ıle harıka bır salata olabılır uzerıne bıde peynır rendeledınmı super :KK56::KK56::KK56::KK56:

afıyet olsun

tşk ederim bugün yazıcam menümüü
2 haftadır fena şekilde saldımm , aralarda yogurt yesem kaç puandır acaba?

tşk ederim bugün yazıcam menümüü
2 haftadır fena şekilde saldımm , aralarda yogurt yesem kaç puandır acaba?

250 gr yogurt 12 p ama yogurt yıyebıırsın canım hem kabzlıga bıre bır hemde dırek gobek yagına hucum edıyor erıtıor keske bende yıyebılsem pek sevmıorum :KK35:

Sanirim iyi olur Bakalim kizlar ne diyecek

ACIL
Light Kola hakkinda bilgi istiyorum kutuda 0 deger diyor ama bilemedim

canım lıght kolayı rahatlıkla ıcebılırsın kesınlıkle 0 ben bu dıyet suresınce hep ıctm kılo vermemı engellemedı. zararları var o ayrı ama kılo aldırmadıgı kesın :KK34::KK34::KK34:

slm kizlarrr
bende menümü yazayim
sabah yok
öglen 2dilim karpuz
aksam 7tane kanat
2litre su
birtanede energy drinkpuani 11
kac puan oldu hepsi

kizlar ben cok gec yatigim icin cok acikiyorum neler yiyebilirimm gece

Kizlar mide spazmi gecirmisim asiri proteyinden yuklemesinden.bugun sivi beslenmem lazimmis yarin bakalim niyetim yine kh Dan yana

kizlar mide spazmi gecirmisim asiri proteyinden yuklemesinden.bugun sivi beslenmem lazimmis yarin bakalim niyetim yine kh dan yana

gçmiş olsun cnm ne kadar potein yeidn ki menünde 400 gr tavuk vardı sanırım dikkatimi çekmişti
omu yaptı acaba?

MENÜMÜ YAZAYIM MEYVE YEDİM AKŞAM ÜSTÜ AMA:26::26::26:

kahvaltı
2 yumurta
peynir
5 zeytin

öglen
tavuk ızgara
salata

ara
yogurt 200 gr

ara
meyve hemde baya yedim 5 kiraz, 5 kayısı 2 erik

ewet kıdemliyim topicte, 2 yıl önce süper zayıfletmıştı bu diyet, benim namussuz hormonlar coşunca yine kilo aldım ve yine burdayım...bu diyeti sewiorum ben, aç kalmadan zayıflatıo ve sıkılaştırıo ...Sağlam adımlarla ilerliorum ve inşallah ağustosta istediğim kiloya inmiş olucam ...bugün giydiğim etek bol geldi diye bi sewindim :) motivasyon tavan yaptı..
hatuncum senın nasıl gıdıor sende eskılerdensın dımı???

gündüzden sebze yemeğin varsa ıspanak , semizotu vb..gece acıkınca yiyebilirsin..Beni gece dardanel ton kurtarıo bazen anca doyuyorum :)
bi de açbitir salamlar....
peynir tabağı hazırlıorum, kekikli zeytinyağlı...
2 Dilim karpuz ortalama 16 puan ( en iyimser haliyle )
kanat 0 puan, enerjidrink 11 demişsin TOTALde 27 puan... güzel ama proteini az almışsın bence..
slm kizlarrr
bende menümü yazayim
sabah yok
öglen 2dilim karpuz
aksam 7tane kanat
2litre su
birtanede energy drinkpuani 11
kac puan oldu hepsi

kizlar ben cok gec yatigim icin cok acikiyorum neler yiyebilirimm gece

X